En osaa sanoa miksi kuontaloni oli tuona päivänä täysin pitelemätön, pörheä ja kuriton. Mutta silloin kun tukka muistuttaa Farrah Fawcettin 70-luvun kampausta, punainen on päivän väri. Ikonisimmat kuvat Charlien Enkelit -tähdestä koostuvat mielestäni kahdesta elementistä - punainen vaate + Farrah-tukka. Näin ollen punainen mekko oli vaatevalintojen ykkösenä. 

Näin toimii erään bloggaajan pukeutumisinspiraatio :D Toki punainen on myös voimavärini. Niinä aamuina kun on väsynyt ja muutenkin vähän blaah, punainen toimii aina. 

Mekko: kirppis / Laukku: Zara / Loaferit: Minna Parikka, Caracal

Korilaukku on kesäasusteiden aatelia, se sopii lähes mihin tahansa vaatekokonaisuuteen. Ehkei iltajuhliin, mutta lähes kaikkiin muihin tilaisuuksiin. Minulle laukku edustaa vintage fiilistä, vaikka kyseinen asuste onkin jälleen myös muodissa.

Hauskaa toukokuun viimeistä, huikeaa että huomenna on jo kesäkuu!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat