Koska näytin tänään muuten melko undertakerilta täysmustissa liehuvaatteissa, oli pakko piristää päätä ja jalkoja punaisen eri sävyillä. Minna Parikat jalkaan ja megarusetti päähän, näin vältetään helposti mielikuvat viikatemiehestä. Vai oletteko muka nähneet viikatemiestä ikinä rusetti päässä häh.


r3

r3


r2

r2


r1

r1

Punaisen postauksen loppuun vielä kauniin värisiä omenoita, joita työkaverini toi tänään töihin, joita nyysin kotiin muutaman mukaan, joista tulee ihan kohta omenapiirakkaa. Nams. Nykyaikainen omenavarkaus :D

Kommentit (12)

Mme Flore

Itse asiassa minulla on ihan sama homma; aina tasaisin väliajoin yritän mutta en vaan innostu niin kuin pitäisi. Kuolema-hahmosta silti tykkään.

miksi mulle tuli heti tuosta rusetti viikatemiehellä -kohdasta mieleen että ihan kuin jossain pratchettissa olisikin sellainen kohta? muhun ne kyllä uppoaa. ajattelin että jos ensi halloweenina pitää pukeutua joksikin, olen susan sto helit :) sitten tutkin ihmisten ilmeitä, ketkä tunnistaa.

Typo
3/12 | 

Undertaker ei muuten oo sama asia ku viikatemies. ;)

Pilkun nussimista, etkä ehkä tarkottanu sitä, mut tosta vaan sai sen vaikutelman.

Anne
4/12 | 

Moi,

Oletko laitattanut parikoiden pohjiin "suojapohjallisia" tms.? En ole raaskinut käyttää omia bellejäni paljon ulkosalla, koska tuntuu, että nahkapohja kuluu paljon esim. hiekalla käveltäessä.

Kaunis asu sinulla jälleen kerran:)!

6/12 | 

Aina kun avaan sun blogis eteeni, mulle tulee aiva mieletön halu juosta kauppaan sovitteleen Minna Parikan kenkiä! Oi miksi, miksi, mulla ei ole rahoja niihin?!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011