Tyylini on muuttunut näiden blogivuosien aikana melkoisesti, mutta jos minun itse pitäisi sanoa yksi erittäin nelliinamainen yhdistelmä, niin se olisi varmaan punavalkoisuus, sydämet ja piparkakkureunat. Vai mitä olette mieltä?

Vanhasta nostalgiayhdistelmästä tuli heti koko kesän suosikkiasuni. Punaista ja valkoista pitäisi muistaa hyödyntää paljon enemmän samassa asussa!

Tämä Parikan Gingeriä muistuttava laukku on Lola Ramonan mallistoa, se on ostettu paikallisesta vaatekaupasta eli Huuskalta. Jep, meillä Toijalassa myydään ikisuosikkiani Lola Ramonaa!

Tämä sydänlaukku on paljon isompi kuin Ginger, mikä tarkoittaa sitä, että jättikokoinen puhelimeni mahtuu laukkuun mukaan. Se on ihan kätevä ominaisuus käsilaukulle :D Onneksi pystyn käyttämään Ginger-laukkujani myös, kunhan asussani on puhelinta varten taskut. En luovu Gingereistäni ikinä, vaikka puhelimeni kasvaisi tarjottimen kokoiseksi. 

Laukku: Loma Ramona / Mekko: Mango / Shortsit: Lindex

Kommentit (2)

Jenny31
2/2 | 

Niin suloinen ja herkkä malli. Harmaavaaleanpunainen miellytti eniten omaa silmää ?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010