Tänään koitti se päivä, kun talolle meni ammattimies jatkamaan meidän pikku remonttia, ja nyt vaan jännityksellä odotamme kuinka kaunista siellä kohta on. Alkaa päässä pyörimään ja mieli nousta pilviin kun mietin että pääsiäisenä päästään ehkä jo muuttamaan! Joudun tosissani hillitsemään itseni etten suhauta joka päivä töiden jälkeen Toijalaan ihmettelemään mitä siellä tapahtuu, maltti kun ei kuulu minun hyveideni listalle, päinvastoin.


Ehkä nämä asukuvat olisi syytä ottaa aamulla, kun ei ole joutunut vesisateen uhriksi ja muistuta uitettua koiraa, ja mekkokin olisi vielä suorassa... noh, arkirealismia kerrakseen. Punainen mekkonen on tamperelaisen Terhon mallistoa, sain sen pari vuotta sitten blogin kautta. Normaalisti mekkoon kuuluu vyö, mutta tällä hetkellä en sitä välttämättä tarvitse, jollen ihan erityisesti halua korostaa vatsaa.

Joku lukija kysyi olenko laukkujumittaja, viitaten varmaan tähän kyseiseen mustaan Jacobsiini ja vastaus on että olen. Käytän yhtä ja samaa arkilaukkua niin kauan, että se hajoaa käsiin. Tällä veskalla menty nyt vuosi, eikä siinä ole pienintäkään vikaa nähtävissä, joten mitä ilmeisemmin kannatti kerrankin satsata laukkuun joka ihan oikeasti kestää päivittäiskäyttöä.


Toijalasta puheenollen, ei varmaan kukaan ole enää epätietoinen että tulevalle kotipaikkakunnalleni osui 57 miljoonan lottojättipotti. Paikallisen hitsariporukan kimppalottovoitto meni kyllä todellakin oikeaan osoitteeseen, olen ihan älyttömän iloinen että tuollainen megapotti osui ensinnäkin isolle duunariporukalle, ja vielä yritykseen missä on YT-neuvottelut päällä. Tosin en tiedä kuinka mukavaa olisi asua miljoonavoiton jälkeen pienessä kaupungissa, missä kaikki tietävät kuka olet.. ihmisillä kun on välillä vähän jännä tapa suhtautua muiden rahoihin ja onnenkantamoisiin.

Kommentit (15)

Henkku
1/15 | 

Muutat Toijalaan :) Sinut varmasti bongaa Toijalan harmaasta katukuvasta :) Itse asun tässä vartin ajomatkan päässä Toijalasta ja kyllä tuo lottouutinen sai miettimään moniko pystyy moisen ilouutisen jälkeen asumaan pienellä paikkakunnalla, kun aina on niitä ketkä on kateellisia :(

Susanna

Hei, täällä kanssa yksi joka kuolailee tota laukkua. Mistä muuten hankit tuon? Netistä vai jostain liikkeestä. En tiedä, mistä lähtisi metsästämään.

Oopsie
9/15 | 

Uuuh, mun oli pakko hankkia toi marc, koska katselin sitä sun blogissa kuola valuen joka kerta. Ihana! <3

11/15 | 

Hahaa, ajattelin lottouutista lukiessani ensimmäisenä sinua. :) Onpahan helppo kahvipöytäpuheenaihe uusien naapureiden ja tuttavien kanssa!

Tiia
12/15 | 

Enpä ole koskaan nähnyt paremman näköistä uitettua koiraa, sanonpahan vaan :D Superkaunis.

13/15 | 

Teidän muutto on jo niin lähellä! Ja jos tuo kevät tulisi auringon kanssa, niin sehän tarkoittaisi jo puutarhanne heräämistä!

PS. Ostin elämäni ensimmäiset (toivottavasti ei jää viimeisiksi) Minna Parikat hääkengikseni! Olen niin onnellinen joka aamu kun punaiset Raquelit toivottavat ihanat huomenet kenkälaatikkonsa päällä! Rakkautta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012