Kylläpä on hämärää sitten niin. Nämä asukuvat on otettu keskellä päivää ja siltikin valoa ei meinaa riittää alkuunkaan. Mietin tässä että aurinko on tainnut näkyä viimeksi pari viikkoa sitten! Ei sillä että minua pimeys juurikaan haittaisi, tänä vuonna ei jostain syystä ole valoa ikävä yhtään samaan malliin kuin ennen. Johtuisiko siitä että olen kotona "valoisan aikaan", kun työläisenä taas meini töihin pimeällä ja töistä lähtiessä oli taas jo pimeää.Hame: H&M / Kengät: Minna Parikka / Laukku ja takki: JPG for Lindex, saatu blogin kautta.


Tunnen monta jotka ottavat tässä vaiheessa vuotta siivet alle ja lähtevät etelän valoon, mutta itse en ole koskaan kokeillut sitä korttia. Joka vuosi olen tainnut pohtia että pitäisikö lähteä, mutta en sitten kuitenkaan ole saanut aikaiseksi. Tästä voisi vetää sellaisen johtopäätöksen että oikeastaan viihdyn synkkyyden keskellä paremmin kuin arvaankaan, vaikka välillä vähän väsyttääkin. Onneksi on kirkasvalolamppu :)

Kommentit (2)

Halina
1/2 | 

Muakaan ei haittaa ilmat kun saa olla kotona:D! Oikeasti jopa kamala räntäsade on kivaa jos saa remuta ulkona kunnon vaatteissa ja koiran kanssa luonnossa! mutta entäs sitten tilanne kun kaupungissa kipität säöän kannalta epäedullisissa kuteissa (se pilkkihaalari ei sopinut töihin) yrittäen näyttää ihmiseltä ja odotat bussipysäkillä hytisten myöhässä olevaa kulkuneuvoa, mutta et näe edes bussin numeroita räntäsateessa ja pysäyttelet varmuudeksi rekkojakin:D

Eli ei säät ja vuodenajat vaa olosuhteet! Ennen me ihmisetkin mukauduttiin vuodenaikoihin luonnollisemmin (esim talvi oli rauhallisempaa aikaa ja kesällä aktivoiduttiin), mutta eihän se nykyään enää onnistu ku painetaa vaa täysillä:D ja saadaa burnout:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011