Tiettyyn aikaan syksystä nostan esiin punaiset kenkäni. Yleensä silloin, kun alkaa jo aamut ja illat reilusti pimetä, mutta ei ole vielä loskakelien aika. Toisin sanoen juuri nyt. Voiko mikään piristää kirkasvalolampun lisäksi harmaudessa paremmin kuin pari (tai kolme paria) punaisia kenkiä!

Nahka- ja kiiltonahkanilkkurit molemmat Minna Parikka - samettinilkkurit Asos. 

Kivaa viikonloppua kaikille!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 | 

Hei! Tässä ei ollut mukana niitä Janitan pallokenkiä. Minulla on samanlaiset enkä osaa käyttää niitä minkään vaatteideni kanssa (en käytä punaista mutta kengät oli pakko ostaa kun ne oli niin hienot). Postaisitko joskus stailausehdotuksua?

Vierailija
4/5 | 

Rakastan värikkäitä kenkiä! Mulla on ainoastaan yhdet, joskus 90-luvun lopussa Tukholmasta ostetut punaiset saappaat ja kun ne oli ekaa kertaa jalassa, sain kommentin joltain mummelilta, että "ainoastaan lapset ja h*orat käyttää punaisia kenkiä". En tiedä, kumpaa hän minusta sitten ajatteli! :D

Liila
5/5 | 

Juuri tänään bussissa katsoin "mustaa" ihmismassaa, kaikilla mustat talvitakit ja pahimmilla jopa mustat kaulahuivit. Ihanaa, kun käytät värejä ja näytät täällä blogissa, että väreillä voi leikkiä. Monikohan mustan takin ihminen on vilkaissut peiliin, musta kun vie meiltä värittömiltä suomalaisilta viimeisenkin värin naamasta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010