Miksi joka kerta, kun on aika värjätä tämä jäätävä juurikasvu, herään haaveilemaan punaisista hiuksista. Pakko takoa kallooni että ei ei EI! Punainen ei pysy päässäni kahta päivää kauempaa, tulin ihan hulluksi sen värjäyskierteen kanssa. Mutta on se vaan ihana hiustenväri....


a3

a3

Kommentit (37)

Taru
1/37 | 

Kun itse olin vielä punapää, niin värjäytin hiukseni kampaajalla Goldwellin Elumen-väreillä aina punaiseksi. Se pysyi todella hyvin hiuksissa ja oli ihanan kirkas! Eli jos päädyt testaamaan, millaista olisi olla taas punapää, niin suosittelen noita värejä. :)

Viliina

Elumenilla olen itsekin värjännyt viimeiset pari vuotta ja pois en vaihtaisi. <3 Se ei suoravärinä kuluta tukkaa ollenkaan ja tarttuu todella hyvin myös omaan luonnonkiharaan hiukseeni. En siis värjää enää ollenkaan peruskestoväreillä vain laitan hiukseen pelkästään Elumenia. Hieman värien sekoittamistahan se vaatii. Esimerkiksi itse vedän oranssin ja kylmän punaisen sekoitusta saadakseni sen lämpimän peruspunaisen. Myöskin jos väriin kyllästyy, sen saaminen pois voi olla aika haasteellista, koska väri kerrostuu hiukseen. Toisaalta tummaan palaaminen onnistuu todennäköisesti ongelmitta.

Ihailen aina siskosi hiuskuontaloa ja pakko sanoa, että sinullekin tuo punainen passaa todella hyvin. :D

Eevis
3/37 | 

Minusta punainen tukka on sinulla kaikista paras. Se sopii niin täydellisesti ihosi väriin. Kertakaikkiaan rakastan tukkaasi tuossa ensimmäisessä kuvassa.

4/37 | 

Itselläni on ollut myös ikuisuusongelma tuon punavärien pysymisen kanssa, max. viikon ovat viihtyneet päässäni. YHTÄ poikkeusta lukuunottamatta. Eli mustaväriallergikoillekin (fenyleenidiamiini) sopivan Elumenin punaväri (shokkipunainen) pysyi hiuksissani lähes haalistumatta n. vuoden. Alla oli blondattu hius, ja nimenomaan siihen blondattuun väri tartui ja pysyi, ei niinkään omaan käsittelemättömään hiukseen. Toki näissä on varmasti yksilöllisiä eroja, mutta tuosta Elumenin pysyvyydestä olen lukenut muiltakin kokemuksia. Tosin saman sarjan musta väri haalistui itselläni aina ruskeaksi..

5/37 | 

Jaahas, joku jo näköjään ehtikin Elumenia kehaista :) Niin ja se on hellävarainen hiuksille, koska on suoraväri. Tulee tosi kiiltävä väri niillä väreillä.

Sussu
6/37 | 

Mulla on ihan sama homma eli R-A-K-A-S-T-A-N punasta väriä hiuksissa ja omasta mielestä se mulle parhaiten sopiikin, mutta oon niin kyllästyny siihen jatkuvaan värjäämiseen...

Poppy
7/37 | 

Elumen on tosiaankin punapäiden pelastus. Nyt parin vuoden Elluttamisen jälkeen värjäilen enää vain 2 kertaa vuodessa + tyvikasvun kestolla muutaman kuukauden välein. Väri ei haalistu enää oikeastaan ollenkaan!

Kampaajalla Ellu on aika kallista, mutta puteleita saa kätevästi tilattua kotiinkin esim. Shampoomanilta Saksasta.

8/37 | 

Täällä kanssa yksi sydämestään täysin punapää! Olin joskus punapää useampaankin otteeseen ja oon nyt muutaman kuukauden haaveillu takaisin punapääksi tulemista. Ehkä joskus vielä salaa vedän pään punaiseksi ja kärsin punaiset tahrat tyynyliinoissa ja värjäysrumban ja rahanmenon...

juippensdaa
10/37 | 

Värjää vaan !! Vaihtelun vuoksi :>Sopii sulle hyvin ja voit käyttää niitä värimaskeja jotka pitävät värin kauemmin :))

Katija
11/37 | 

Itse olen ollut punapää jo vuoden päivät ja vannon suoravärien nimeen. Lisään väriä noin kerran viikossa tai kahdessa, pesen ensin hiukset ja laitan sen jälkeen suoravärin vaikuttamaan noin puoleksi tunniksi, joskus käytän sitä ihan vain hoitoaineen tapaan. Noin kahden kuukauden välein vaalennan tyvikasvun ja muhittelen väriä sen jälkeen pidemmän tovin. Onhan se punaisella värillä leikkiminen aika sottaista hommaa, valkoiset kaakelit ei tykkää hyvää, vaaleista tyynynliinoista puhumattakaan. Mutta tähän väriin on niin ihastunut että ei siitä halua luopuakaan. Pukeutumiseni on sen verran "minimalistista", että punainen tukka toimii sopivana väriläiskänä tummanpuhuvan väriskaalan rinnalla.

Terhi

Kun vielä olin punapää, vannoin myös suoravärien nimeen. Pitivät punaisen punaisena pari kuukautta hyvinkin, ennen kuin taas oli päivitysvärjäyksen aika. Päivitysvärjäykset tehtiin SIMin tuotteilla ja mun hiuksessa nekin pysyi monta viikkoa, ennen kuin suoraväriä tarvitsi.

12/37 | 

Olen ajatellut ihan sitä samaa. Tahtoo punaiset hiukset! Mutta mä en uskalla tehdä värinpoistoa. Oon kuullut että voi olla aikamoinen prosessi saada mustaa väriä pois hiuksista :( kyynel

-
13/37 | 

Kc Colormask, sävy pepper. Sen voi ostaa kotiin kampaamoista tai jostain emotionista yms. Se on hoitoaine missä on sitä punaista väripigmenttiä. Hiusten pesun jälkeen se päähän ja antaa vaikuttaa pari minuuttia. Kun sitä käyttää niin punanen kirkastuu!

MarsuM
14/37 | 

Hauskaa että juuri tänään olen vihannut luonnostaan punaisia hiuksiani ja sitten tulee tämä postaus :D vitsi että sulle sopii hienosti punaiset hiukset!

minnis
15/37 | 

Sulle sopii tosi hyvin punaiset hiukset, jos siltä tuntuu niin värjää vaan takasin! Mulla itselläni on pysyny punaiset hiukset jo muutaman vuoden, voi vaihdella sävyjä niin ei kyllästy! Punaiset on paljon hauskemmat kuin ruskeat, vaikka tuokin väri sopii sinulle hyvin!

Annu
16/37 | 

Hei,hennavärit toimii ja pysyy todella pitkään! :) Luonnonmukaista ja vahvistaa hiuksia. Punaiset takas vaan <3

Pii
17/37 | 

Punavärit tosiaan vaatii vähän enemmän työtä kuin muut värit. Värinpoistoa alle ja väriä päälle, niin yleensä tulee aika hyvä. Joskus liiankin. Itsellä tällä hetkellä tummaan tukkaan laitettu värinpoisto, päällä Fudgen suoraväri, yhtään ei ole väri haalistunut, vaikka värjäämisestä on jo kohta kuukausi. Enkä ole käyttänyt mitään väriä ylläpitäviä tuotteita. Ja yleensä mullakaan ei punaväri pysy päässä yhtään.

memmi
18/37 | 

Colormask! Kerran viikossa hoitoaineen tilalle ja kyllä pysyy pää punasena =) ja viel jos mahollista Elumenin väri nii ei pitäis haalistuu!

Susa
19/37 | 

Kotimainen Colormask! Ihan mahtava hoitoaine kerran viikossa ja tukka on lähes väriltään kuin kampaajan jäljiltä. Itsellä tarttuu jotenkuten myös juurikasvuun (ja käsiin :-). Tosin mullakin punavärit pysyy kohtuuhyvin.

20/37 | 

Hei kantsii ostaa Color mask ! Se on tosi hyvä :) Mulla on nyt punaiset hiukset ja kun laitan sitä Color Maskia pari kertaa viikossa hoitoaineena niin johan pysyy punainen päässä :) Tosi hyvä! saa kuulemma hyvin varustetuista prismoista ja varmasti partureista. Omani ostin koulumme parturi-kampaamo -osastolta! Hintaa oli 12e, mutta hinnat pyörii 12-17e :)

Tosi hyvä suosittelen ;) Ja oon kuullu myös parilta kaverilta että toimii loistavasti. :)

minx
21/37 | 

Aloin lukea Nelliinan vaatehuonetta silloin kun sinulla oli punaiset hiukset, joten miellän sinut aina punatukkaiseksi (ja muutenkin punaiseen väriin...) ♥ ;)

Ann
22/37 | 

Kauneiten sinulle kyllä sopii tuo punainen! Inspiroiduin itsekkin värjäämään samanmoisen mm sinun ansiostasi. Nyt itsellä cutrinin copper värinen sävyttävä shampoo ja hoitsikka. Hyvin pysynyt väri intensiivisenä.

23/37 | 

Tapasin kerran ihanan kirkkaanpunaisen hiuspehkon omaavan tytön. Kysyin tietysti, että miten usein hänen täytyy värjätä, että väri pysyy sellaisena kuin on. Odotin jotain "kaks kertaa viikossa" vastausta, mutta kuulemma 2 kertaa vuodessa värjää! :o että sellasta. :D

Ffup
24/37 | 

Rakastan punaisia - tai no, enemmänkin oranssiin vivahtavia - hiuksia, ja itselläni on käynyt sellainen tuuri, että väri ei haalistu nopeasti. :) Ainoa riesa onkin sitten juurikasvu, jota pitää käydä värjäyttämässä pois parin kuukauden välein. Värjäisin muuten ehkä itse, mutta kaupoista ei juurikaan löydy silmääni miellyttävää tarpeeksi kirkasta oranssia, punaista kyllä on vähän joka sorttiin. Ja haluaisinkin kysyä, että millä värillä siskori värjää hiuksensa, koska hänen hiuksensa ovat aivan ihanan väriset, ainakin pipopostauksessasi! Vai käykö hän kampaajalla?

reverie
25/37 | 

Mulla sama ! Punaiset hiukset taitaa olla se ikuinen "Mitä jos sittenkin ?" - väri, johon aina haluan palata :D

26/37 | 

Miulla ensimmäistä kertaa pysyy päässä punainen väri, väri on edelleen kuin oisin värjännyt sen eilen ja värjäilystä on jo n.3viikkoa. Mutta miun hiuksissa ei ollutkaan yhtään väriä, pelkkä oma väri, johtuisiko se siitä? Mut jouduin leikkaamaan 4cm pituiseksi nää että sain oman värin :D

Emmi
27/37 | 

Moikka, itselläni ollut jo 10 vuotta punaiset hiukset, vähän sävy on vaan muuttunut vuosien varrella. Suosittelen käyttämään parin viikon välein Crestol Color Glossia. Saa esim. Hairlekiini liikkeistä. Väri vaihtoehtoja on tosi paljon. Se ei ole suoraväri vaan värjäävä hiusnaamio. Toimii! Maailman paras aine ikinä :D

28/37 | 

Olen ollut lähes koko ikäni punapää, ja kärsin myös jatkuvasta värjäyskierteestä ja sen vaikutuksista sekä hiusten laatuun että lompakkoon. Vuosi sitten vaihdoin kemialliset hiusvärit hennaan, ja tällä mennään! Hennalla saa hiuksiin juuri sellaisen oranssiin taittavan punasävyn, jota vuosikausia yritin kemiallisista väreistä metsästää, siinä onnistumatta. Ja hiukset kiittävät!

Sini
30/37 | 

Suosittelisin myös hennaväriä, sillä kun voi värjätä niin usein kuin haluaa, ja tummanpunainenkin onnistuu.

Ois kyllä kiva tietää millä sun sisko värjää.

Edele
31/37 | 

Ei nyt liity yhtään asiaan mutta:

http://areena.yle.fi/video/1300202452392

olin aivan älyttömän pettynyt superhuonoon ryhtiisi... :( Olet pitkä ja näyttävä nainen,, olisin kuvitellut että korkokengät auttaisivat vielä asiaa mutta... voisit kantaa itsesi ylpeämmin. Olet ihan lytyssä.

julia
32/37 | 

täälläkin yksi hennävärien puolestapuhuja!

henna on luonnonmukaista ja ainakin minulla pysyy päässä paremmin kuin yksikään kemikaalinen väriaine.

moi
33/37 | 

Ihanaa, että joku haaveilee punaisista hiuksista, eikä aina perus blondi tai brunette sävyistä, kun tuntuu, että punaisia hiuksia hehkutetaan vähemmän. Itselläni on luonnostaan alemman kuvan sävyiset hiukset, vihreät silmät ja vielä ne pisamat. :) Tosin minulla on myös valkeat kulmakarvat ja ripset, kuten varmaan monilla muillakin punahiuksisilla. :(

mari
34/37 | 

Kärsin aivan samasta ongelmasta. Punainen olisi niiiin kiva, mutta kun se ei pysy! Tuloksena on vain hailakan punertava kuontalo, miltei vaaleanpunainen. Siispä musta tukka täälläkin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013