Eilen illalla aloin kirjaa lukiessa ihan vaan huvikseni nypeltämään tukkaani, huomasin aloittaneeni letin ohimolta ja lopulta se kiersi koko pään, niin että napsin lettiin mukaan aina vaan uusia haituvia. Ja paljon haituvia jäi myös letin ulkopuolelle, mutta eipä tuolla väliä ollut. Ihan näppärä mökkikampaus, vaikka melkoinen tuulenpesä onkin.
Pitää ehkä joskus kokeilla tehdä ihan peilin kanssa, josko letistä saisi vähän salonkikelpoisemman, ja ehkä letittää otsatukkakin  mukaan kokonaan. Jos nyt ei ole eloveenameininkiä niin ei sitten koskaan :D vähän nuo mustat vaatteet ehkä pilaavat vaikutelmaa, mutta ainakin Ginan dogipaita on sympaattinen kaikessa synkkyydessään.

Kommentit (4)

martsu
1/4 | 

Ihana paita! Itseltäni löytyy englanninbuldoggi, joten iski heti silmään tuo kuva :D saakohan noita enää mistään?

Marie
2/4 | 

Oikein suloinen kampaus ja minun mielestä tuo musta käy oikein hyvin tuohon vaalean kampaukseen. Jotenkin tulee niin syksyinen olo :)

LittlePhoenix
4/4 | 

Hei ihana tuo lettikampaus! Juuri tuollaisista näperrän-hiuksia-randomisti-hetkistä syntyy ehkä ne parhaimmat ideat : )

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011