Kun on koko talven katsellut tsiljoonia jäniksen jälkiä ympäri pihaa näkemättä kertaan vilaustakaan töpöhännistä, on alkanut olla vähän epäuskoinen olo. Onko niitä pupuja siellä muka oikeasti. Kuluneella viikolla sain uskooni vahvistusta sillä olen törmännyt jättiläismäiseen pitkäkorvaan jo kahdesti, ja molemmilla kerroilla se on hääräillyt ruusupensaideni ympärillä...Mutta ainakin tuli todistettua että eivät ole taruolentoja hah. Se on pakko sanoa että nämä meidän rusakot (vai yksi ja sama rusakko?) ovat ihan hervottoman suuria, en muista ennen nähneeni näin isoja jörriköitä.

Kommentit (5)

Janika
1/5 | 

Mie sain slaagin kerran kun tapahtui näin: meillä on takapihalla valo liiketunnistimella. No se syttyi aina välillä illan aikana ja mie yritin kattoa että mikä siellä menee. Ei näy ketään. Kunnes valo syttyi taas ja käänsin pään ulospäin niin ihan julmetun kokonen rusakko tuijotti mua suoraan silmiin talon nurkalta. Meinas olla kyllä pissit housussa siinä vaiheessa kun oletti ettei siellä taas mitään näy :D Melko veitikoita.

Anu
2/5 | 

Meillä kävi syömässä vadelman oksat, jätti jälkeensä valtavat määrät papanoita..*mutinaa*.

Ainomieli
3/5 | 

PUPUJA! Ai että, ihania otuksia. Hämmentävää kyllä, että Amurissa asuessa näki jänöjä useammin kuin maalla.

Marsa
4/5 | 

Miuta on vuoden verran vainonnut rusakko. Se odottaa aina yhdellä ja samalla pikkutiellä, ihan taajamassa tosin, mistä kuljen iltahämärässä koiran kanssa. Monesti on vastassa myös, kun autolla ajan samaa tietä. Varmasti 5 iltana viikossa nään sen odottamassa miuta jossain. En oo kyllä mielestäni ikinä sille mitään tehnyt, mutta silti se vainoaa.

Miia
5/5 | 

Suojatkaa nuo ruusupuskat jollain hillittömän kokoisella verkolla, niin kostajarusakko saapuu. Me vedettiin ainoan omppupuumme ympärille kunnon suojaukset ja johan ilmaantui pupu ikkunan taakse tuijottelemaan. Musta ainakin tuntui, että se rupesi suorastaan vaanimaan taloamme ja liikkeitämme.. Monesti kun aamulla availin verhoja, niin pupuli oli jo passissa ikkunan takana... :-D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011