-Yhteistyössä FAB-

Fanny Alexandra Boutiquen lahjakortin voitti: Xeve!

Jos ei osunut voitto kohdalle ja jäi joku asia FAB-nettikaupassa kaihertamaan, tässä on vielä -25% alennuskoodi (ostoskorin loppusummasta, myös jo alennetuista tuotteista) helmikuun loppuun asti: nelliinan


Helmikuussa ilmainen toimitus!

Ps. FAB löytyy myös Facebookista :)

Kommentit (8)

..... :'D arvaa kuka takoi sitä koodia KISSINKOKOISILLA KIRJAIMILLA PELKÄSTÄÄN. Kiitos, blondi pääsi tuskistaan! :D

No voih, täytyy olla sitten yhteydessä Virpiin itseensä, sivu herjasi että "Annettu koodi ei ole kelvollinen". :o Minähän tahdon sen Cecilie Mellin ihanan laukun kesän häihin, mur! :D

Ninni

Toinenkin kirjakommentti: Aiemmin bloggasit kirjasta The Dark Heroine, ajattelin vain mainostaa että kirjalle on juuri tullut jatko-osa: Autumn Rose :)

atomi

Asiaa sivuten - saanko suositella sinulle luettavaksi Rinna Saramäen kirjan "Hyvän mielen vaatekaappi". Koska olet sekä vaate- että kirjaihminen, luulen että tämä kirja voisi kiinnostaa sinua. Rinna S on opiskellut vaatesuunnittelua ja hän käsittelee koko vaatealaa monelta kantilta.Luulen, että sinulla ei vaatehuoneesi kanssa ole juurikaan päällepukemisongelmia kuten meillä vähemmän vaateharrastuneilla,mutta olis ihan huippu jos lukisit kirjan ja kertoisit millainen lukukokemus se oli sinulle.
Ps ihana lookki sinulla noissa derbykuvissa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011