No ette kai luulleet selviävänne ilman turhanpäivästä ystävänpäiväpostausta :D huijasin vaan aamulla pienellä toivotuksella postauksen lopussa hähä.

Minulla on tapana ystävänpäivänä ottaa joku ällösöpötisydänkuva ja laittaa se Sakulle maililla töihin. Tänä vuonna oli ihan sydäntikkaria ja kaikkee:


niinaluvssaku2

niinaluvssaku2

Tosin tikkarin söin minä, hups :D

Että tästä lähtee sitten kunnolla ystävänpäivätoivotukset teille, pusikaa läheisiänne ja unohtakaa kaikki jenkkityylinen krääsä! Paitsi tikkarit ja suklaasydämet, ne ovat kivoja.

Kommentit (8)

lukija
1/8 | 

Hyvää ystävänpäivää :) itse vei kavereille muumitikkarit ja kaikki tykkäs tosi paljon pikku eleestäni :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012