Eilen pääsivät puukkarit ekaa kertaa ulos, kun painelimme illalla laatuviihteen pariin, eli katsomaan Thoria. Lisään huonoon leffamakuuni Marvelin ja kaikki sarjiksista tehdyt leffat. Paitsi 2000-luvun hämikset ja bätmänit ovat ihan kauheita, itken verta. Ai niin! Voi luoja miten upealta näytti seuraavan Transformersin traileri!! Eh.. kirjoitinko tämän alkupätkän juuri julkisesti? Piti sanomani, että puolalaiset taideleffat ruokkivat hienostuneesti mieleni syviä lampia, inspiroiden pohtimaan elämän... äh. TRANSFORMERS on kohta täällä!


v1

v1


v3

v3

Tämä on se hetki, kun pitäisi alkaa pakata Helsinkiä varten. Eli siis heitän huomenna aamulla minuutti ennen lähtöä epämääräisen kasan tavaraa laukkuun ja ihmettelen lauantaina aamulla että miksi mukana on kaksi hametta, muttei yhtään paitaa. Olen ihan toivoton pakkaaja. Todella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

maaretta
2/16 | 

transformers <3 näin itsekin tuon trailerin kun kävin katsomassa uusimman piratesin ja odotan sitä jo kihisten innosta. ottaisin mielelläni sellaisen Bumblebeen itselleni ritari ässän auton tai batmobiilin sijasta.

bbore
5/16 | 

dark knight on parhautta, eikä batman beginskään mitenkään huono ole :0

ettet vain puhuis 90-luvun batmaneista? ne jim carreyneen ja arnoldeineen on oikeesti aika shaibaa

7/16 | 

joo siis uusimmat batmanit on ihan hirveetä shaibaa. dark nightin batman tarvis kurkkupastilleja... >.< no okei vähän tyksin siitä Heath Ledgerin jokerista, mutta ei se leffaa pelastanu.

12/16 | 

Dark Knight vs. Transformers.... köh :D

Itse taas katsoin Transformersin traileria "eijjjjumalauta" -fiiliksellä....... (en kuitenkaan fanita niitä puolalaisia taideleffojakaan :D)

14/16 | 

Hih, ihanaa että on joku muukin joka diggailee Transformersia ja odottaa uutta leffaa ihan innolla :D Saan yleensä todella oudoksuvia katseita ilmoittaessani että ihan oikeasti tykkään noista toimintapätkistä...Toki tykkään paljon ns. vaativimmistakin leffoista :) Kirjoitan eräänlaista "elokuvablogia" jossa olen kuitenkin päättänyt ihan rehellisesti fanittaa myös noita "noloja ja aivottomia" toimintapätkiä, hehe.

Btw, jos kiinnostaa muutkin robottileffat niin tulossa olisi sellainenkin kuin Real Steel jossa Hugh Jackman ja nyrkkeileviä robotteja = awesome. Trailerin perusteella ainakin vaikuttaa sellaiselta että jos Transformersit iskee kannattaa tsekata tämäkin ;) http://www.youtube.com/watch?v=ei5l3r1dV4I

15/16 | 

Marvelin leffat! <3 Paitsi mun mielestä Thor ei ollu mitenkään erikoinen. Emmä yleensä noin oo pettynyt ku oon kattonu superheroleffan. Ei se nyt ihan kräppi ollukkaan. Transformers for the win! ;)

märzu
16/16 | 

Pitäiskö tästä nyt syyttää väsymystä, koska luulin otsikon olevan sanaleikki ja yritin varmaan kolme minuuttia vääntä sitä oikein, tyyliin "puukkarien korkkaus, kookkarien purkkaus", kunnes tajusin että noinhan se oikeasti olikin! :DDD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012