Kiitokset vinkeistä puutarhavalojen suhteen, kävin nappaamassa Ikean aurinkovoimalla toimivat pallovalot pergolaan pimenevien iltojen iloksi. Sähkörasiakin pergolasta löytyy, mutta mitä sitä suotta jos kerran on tarjolla ilman sähköä toimivia ratkaisuja. Ostin nyt ensialkuun vain yhden setin jossa on viisi valopalloa, testimielessä nääs. Hyvin tuntuu toimivan, ovat jo pari viikkoa hohtaneet aamuyön pimeimpinä tunteina.

Jos se on Ikeasta, se on koottava.



Noille johdoille pitäisi varmaan keksiä joku sievempi kiinnityssysteemi, mutta koska Suomen vähäluminen kesä ja sitä rataa, ei ole juuri tarvinnut puutarhapenkkejä kuluttaa ja näin ollen johdotkaan eivät ole toistaiseksi pahemmin häirinneet. Katsotaan sitten kun lämpötila joskus nousee plussan puolelle...



 

Sanoisin että nämä Ikean valopallot toimivat parhaimmillaan tuollaisina hentoina fiilisvaloina jotka elävät ulkona omaa elämäänsä, mutta varsinaiseen valaistukseen niiden tehot eivät riitä. Jos olisi tarkoitus järjestää vaikkapa puutarhajuhlat kunnon valaistuksen kanssa, pitäisi etsiä toinen ratkaisu. Tässä tapauksessa voisi tulla kyseeseen ostaa sähköllä toimivat valot jotka nostaisi esiin vain silloin kun niitä oikeasti tarvitsee ja pergola on käytössä. Samaan tyyliin kuin jouluvalot.

Kommentit (3)

Ksy
1/3 | 

Me ollaan poikaystävän kanssa etitty jotain tuollaisia lamppuja hääpaikan tunnelma/fiilistely valoiksi! Pitäisi ehkä tosiaan ostaa vähän kirkkaammat valot, mutta tuommoiset menisi ihanasti just johonkin terassille!

RainDrop
2/3 | 

Tuollaiset kivat valot pimenevassa kesayossa houkuttelee mukavasti myos niita yoperhosia sitten paikalle :D Kun niista niin pidat :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011