Pyörävaras on listallani alhaisimmissa idiooteissa heti eläinrääkkääjien jälkeen. Ja nyt sellainen sattui omalle kohdalle, voi tätä iloa. Tein sen viimeisen virheen, että miljoonan kassin kanssa säätäessäni unohdin lukita fillarin Finlaysonin pyöräpaikalla ja adios parissa tunnissa. Vaikka joku on niin lahopää, että unohtaa lukita pyöränsä, se ei siltikään tarkoita että yleisessä käytössä.

Minä niin kerjäsin tätä, kun pari päivää sitten kirjoitin Stellan fillaripostaukseen, että kukaan ei varmasti halua pölliä rumaa pyörääni. Eipä!

Pyöräni on susiruma, rämä vanha lousku, jossa ei ole edes vaihteita, että toivottavasti varas pölli sen todelliseen tarpeeseen prkl. Ja toivottavasti tajuaa ajaa sillä Riihimäelle asti, ettei vahingossakaan tule kaupungilla vastaan, koska reaktioni voi olla melko räjähtävä.


b4

b4


b3

b3


b5

b5

Pitäkäähän rakkaat tamperelaiset silmänne auki kaiken varalta, jos kyseinen nuija ei olekaan tajunnut polkea Riksuun asti.

Tuntomerkit:

-punainen Nopsa

-ei vaihteita, ei käsijarruja

-ruosteinen romu

-harmaat nokian renkaat, musta satula ja mustat käsisuojat

-pöllittäessä oli irtokori edessä

-avaimessa (voi v%¤%¤#!!) hopeinen sydänavaimenperä

-toisessa renkaassa kirkkaankeltainen nuppi suojana venttiilissä

-yksilöivin tuntomerkki: pyörän jalka on katkaistu, jatkettu ja hitsattu uudelleen kiinni, se liitoskohta todella näkyy!

Jos tuo rakas romuni löytyy, lupaan löytöpalkkion. Jos löytyy vielä lisäksi se rotta joka sen pölli, maksan tuplasti :D

Ps. onko kenelläkään lähiseudulla myytävänä vastaavaa mummofillaria... tarjoukset nelliinan (ät) gmail.com....

Pps. en edes muista, koska olisi ottanut näin lujaa aivoon. Olin ihan naurettavan kiintynyt tuohon mummikseen :(

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (82)

Heidi
1/82 | 

Täältä Iidesrannasta mun polkupyöränä varastettiin lukittuna ja lukitusta pyörävarastosta... En olis uskonut sen olevan mahdollista! Eikä ollut edes mikään hieno ja uus, vaan ainakin kymmenen vuotta vanha, mutta hyvässä kunnossa. Harmittaa! Toivottavasti meni sekin sitten tarpeeseen :(

2/82 | 

Voi perkele, ärsyttää sun puolesta! Ite sain just monen vuoden tauon jälkeen pyörän ja pelkään että sille käy sama kohtalo, vaikka lukossa sitä pidänkin. Mun "uus" pyörä on muuten aika paljon sun pyörän näkönen, toivottavasti se ei oo joku pyörävarkaiden tän hetken must-juttu.

Sini
4/82 | 

Voi ei! Voin vaan kuvitella miten ottaa päähän, iteltäni varastettiin 1,5vuotta sitten ja kaipaan sitä rakasta mummopyörääni edelleen, joka oli hyvässä kunnossa ja ihanan violetin värinen prkl!

Ite olin tuolloin töissä ja täytyy kyl sanoa et huono tuuri oli itellänikin, koska olisin voinut nähdä ikkunasta kun se varastettiin, mutta ei. Ja se oli sitten vielä ihan ajatusmoka, että unohdin lukita sen, huoh. Toivottavasti siun pyörä löytyy!

Nöf
5/82 | 

Voi ei voi ei!! Ei oo totta :(( Saatanan kusipääidiootti mä en oikeesti ymmärrä näitä varkaita!!

jenski-
6/82 | 

Voi harmin paikka:< Toivottavasti saat pyöräsi takaisin tai jonkun samallaisen ainakin:) Kun veljeni oli pieni, hänen pyöränsä varastettiin... Ja ei ollutkaan kuin vain viikon vanha. Ei kai äitiä potuttanut ollenkaan... Koko rapun pyörät oli varastettu, paitsi pari ruosteista romua!

8/82 | 

Voihh! :( Mikään ei kyllä ärsytä enempää kun pyörän menetys jollenkin idiootille! Pyörä ei paljoo maksa, en tajua kuka niitä vieläkin jaksaa pölliä, kun niitä on joka paikassa jatkuvasti halvalla myynnissä ja luulis, että kaikilla on jo pyörä käytössä! Ei kai vanhaa mummopyörää kukaan ammattivaraskaan vie hyvien osien toivossa..? Argh. Joku aivovammanen ollu taas liikkeellä selkeesti...

tintti
9/82 | 

Ei kannata vielä menettää toivoaan. Viime kesänä kaverilta pöllittiin pyörä, kaveri laittoi facebookkiin tunnusmerkit ja parin viikon päästä pyörä oli löydetty :) Ärsyttäviä kyllä tuollaiset harakat :/

Hibsu
10/82 | 

Mun rakas mummelini pöllittiin kanssa ja kyllä harmittaa! :( Juoksin bussiin ja ajattelin ettei sellaista romua kukaan haluaisi, ja jätin kiireessä lukotta. Pöh! :(

Mayhew
11/82 | 

Joskus luin erään pyörävarkaan selityksen, että hän pöllii pyörän kun ei jaksa kävellä ja jättää sen sitten jollekin seuraavalle "tarvitsevalle". Että sellasta touhua, äärimmäisen ikävää tuommoinen :/ Mutta täytyypä pitää silmät auki, jos tuota sinun pyörääsi näkyisi.

VäikeHipi
12/82 | 

Mä katson miljoona kertaa päivässä huutonetista polkupyöriä (mummopyörä), se sun on niin tutun näköinen..kannattaa katsoa ehkä on siellä myynnissä ...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
13/82 | 

heidi: no oho, siinä on viissin sit todella "tarvittu" pyörää :( ihan persiistä!

peps: ilmeisesti mummikset on kovaa huutoa jopojen ja ponien rinnalla, että pidä huoli siitä omastasi!

höhö: no kun en tunne sieltä ketään niin en varmasti eksy paikalle hhahha :D

sini: sama juttu, sähelsin monen nyssäkän kanssa ja se sitten jäi. Sunkin mummis kuulosti ihanalta :(

nöf: pyörävarkaat saunan taakse...

jenski: mäkin oon luottanut siihen ettei ruosteista romua kukaan halua pölliä, mut näköjään halusi ärh!

lukija: toivottavasti löytäisin lisäksi sen joka sen pölli...

nade: no tuosta fillarista ei salee saa kyllä mitään rahaa, että tuskin sitä myyntimielessä nyysittiin hahha :D mut ääliöitä idiootteja riittää joten toisaalta eipä ihme.

tintti: lykkäsin faceen kanssa, mutta pirun tampere on niin iso ja täynnä fillareita että aika turha toivo varmaan odottaa löytyväksi :/

hibsu: jeps samaa luulin minä, ettei kukaan tuota halua nyysiä, mutta vahinko tosin oli se avainten jääminen :(

mayhew: joku keskimääräistä välkympi juntti sitten viissiin, voi luoja mikä logiikka :D

väikehipi: kyllä todellakin pidän huutonettiä silmällä, ai että mikä riemu olis huutaa oma fillari ja mennä vähän kylään myyjälle hahha :D sitä odotellessa!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

14/82 | 

Voi ei, osanottoni! ;( pyörävarkailu on oikea vitsaus, onneksi ei ole vielä osunut omalle kohdalle! Olen juuri saanut uuden mummopyörän(joka on tosin kymmeniä vuosia vanha) ja rakastan sitä yli kaiken! Se on aina kettingillä ja munalukolla kiinni jossain tolpannokassa, en halua edes kuvitella miten paljon surisin sen katoamista! Hävetkööt mokomat epäinhimilliset sadistivarkaat!! >:(

vieras
15/82 | 

Been there! Olen asunut Porissa 6 vuotta ja sinä aikana varas on vienyt minulta 4 polkupyörää. (Jok'ikinen on ollut lukossa, yksi varastettu kävikseltä aamukahdeksalta, yksi lukiossa koulun pihalta, yksi kerrostalon sisäpihalta ja yksi kaupan telineestä). Mullakaan yksikään pyörä ei ole ollut rahallisesti niin arvokas, että kotivakuutuksesta olisin hyötynyt pesoakaan.

P.S. Olin oikeassa Katen puvun suhteen! Pitsiä ja gracekellymäistä tyyliä. Hitusen yllätyksetön kampaus ja asustus, puku olisi jättänyt tilaa muhkeammalle kruunulle ja massiivisemmalle hunnulle.

minora
16/82 | 

Otan niin vilpittömästi osaa, ettet usko. Voin vain kuvitella, miten sydän vuotais verta, jos oma Tunturi lähtis jonkun muun matkaan.

Itse en uskalla mummuraistani kovin moneen paikkaan jättää edes maahan pultattuna, on tämä Helsinkikin sellanen city että...

K
17/82 | 

Minun pyöräni oli keskustorilla lukossa. Joku oli käynyt potkimassa lokarit paskaksi ja vienyt lampun. Jossain vaiheessa vielä asennan pyörään jonkun paikantimen.

sohvi
19/82 | 

ai perkele ihmiset on julmia! mutta kannattaa vaikka käydä tekemäs kyttiksel ilmotus ja muutenki käydä kyselee jos ne ois löytäny koska se varas on saattanu polkee sil vaikka vaan kotiinsa päin ja jättää jonnekki tien reunaa.. Toivotaan että kyseinen palaisi pian kotiin!

Sanna
21/82 | 

Sympatioin kovasti! Mun rakas mummofillari nyysittiin kymmenisen vuotta sitten enkä vieläkään ole päässyt yli siitä... Erityisen rakkaaksi pyörän teki se seikka, että se oli myös oikeasti edesmenneen mummoni tunturi :( Vieläkin käyn tutkimassa lähemmin jokaisen vihreän tuntsan jonka näen. Sikamaisia roistoja tuollaiset varkaat! Vähemmän harmitttaisi joku 2000 €:n maantiepyörän katoaminen, siitä vois sentään hyvällä tsägällä saada vakuutuksesta korvausta eikä olis tunnearvoo!

23/82 | 

Itse veikkaisin, että jos se oikeasti näyttää ihan mummofillarilta, niin jotkut teinipojat&tytöt ovat käynneet sen pöllimässä ja varmaanpi tuhoavat sen aivan kokonaan. Sitten löydät sen jostakin muutaman kilometrin päästä ojasta aivan kamalassa kunnossa.

Itse lähdin juuri Riihimäeltä takaisin kotiin, joten voi, kun en voi edes yrittää bongailla sitä :(

Onneksi omaa pöyrääni ei ole koskaan varastettu, mutta varmaapi sekin päivä tulee.

Milla
24/82 | 

Pakko kertoa tähän tarina, kun poikaystäväni pyörä varastettiin meidän pyöräkellarista!!! Pyörä oli kanssa susiruma pappani vanha terässiipi, joka oli paikattu esim. rautalangoin ja jesariteipein.. No harmittelimme meidän "perintö"pyörän katoamista tovin ja unohdimme asian vähitellen. Yksi päivä poljin postin kautta kotiin ja mikäs siinä pyöräparkissa seisoikaan kun terässiipi!!! Soitin äkkiä poikaystävälleni ja katselimme sitten pyörää, että varmasti oli meidän. Olihan se ja nappasimme sen matkaan :) Eli tosiaan, miracles happen.. Asumme myös melko isossa kaupungissa ja postilta kotiimme oli n.5km..:) Toivottavasti pyöräsi löytyy!

kilu
25/82 | 

Onhan pyörän sarjanumero tallessa? voisi löytötavaratoimistoihin ilmoitella jos osuu match vastaan. Asia erikseen miten paljon tuollaista viitsii kukaan valvoa.

Oma mankelini on vielä räsäisempi ja yllätyin kerran kun joku oikein hienon vaihdepyörän omistaja tuli sitä ihastelemaan ja kyselemään paljolla myisin. "älä vain muuta siinä mitään!" Eikä jäänyt vain tuohon kertaan, joten kyllä tuntuu kelpaavan.

Toivottavasti pyöräsi ihmeen kaupalla löytyisi!

26/82 | 

Arggggh! Yksi pyörävarasvihaaja lisää ilmoittautuu. Siipan äidiltä varastettiin muutaam vuosi sitten keltainen en-muista-minkämerkkinen-pyörä, mutta sellainen vanha ja "harvinainen" kuitenkin. Niin eikös sitten joku kuukausi myöhemmin nähty kaupan pihassa se tismalleen sama pyörä... Ei kuitenkaan kehdattu jäädä siihen odottelemaan uutta "omistajaa" kaupasta tai mistä lie, joten sille tielleen jäi.. Ja muutama vuosi sitten minä(kin) juoksin kiireessä bussin ja vanha romujopo jäi lukitsematta tien ja metsän väliselle pientareelle.. No eikös jo parin tunnin päästä ollut pyörä karussa... Seuraavan kerran kun joku ryysii pyöräni tai tapaan jonkun pöllityn pyörän niin voipi varkaalla olla tuskaset paikat.

Ja toivottavasti sinunkin pyöräsi löytyy, ainakin on todistetta siitä että omistat pyörän itse. Ja toivottavasti varas saa ansionsa mukaan...

petra
27/82 | 

voi surku! :( iteltäni on pöllitty kolme pyörää, yksi jopa niin että se oli lukossa! >:(

29/82 | 

Voi kurjuus!

Tosi inhottavia nää pyörävarkaudet ):

Ite en ees uskalla ajaa sedältä perityllä vanhalla jopolla kun en luota siihen että se pysyis tallessa ):

Sanni
30/82 | 

En tiedä onko Tampereella poliisihuutokauppoja, mutta luulis olevan, kert niitä Turussakin järjestetään aina toisinaan :) Aika harvoin kylläkin, että uusi pyörä löytyy todennäköisesti nopeammin. Ite ainakin oon löytäny sieltä just niitä vähän kämäsempiä, parhaat päivänsä nähneitä pyöriä, mutta joilla silti pärjää ihan täydellisen hyvin :)

31/82 | 

Yhdyn mielipiteeseen 100%. Avokin pyörä (oli vieläpä lähes tuliterä) pöllittiin toissavuonna lomareissumme aikana pihasta. Vaijerilukko oli vedetty leikkureilla poikki ja löytyi pihasta toisen pyörän tarakalta. Teimme rikosilmoituksen mutta eipä ole pyörää löytynyt, poliisi tosin varoitteli että suurin osa katoaa jäljettömiin. Sattumoisin vain muutamia viikkoja tuon jälkeen näimme muutaman pyörävarkaan itseteossa. Katselimme parvekkeelta kun ryhmä nuoria miehiä kierteli pihassamme olevia pyöriä keskiyön hämärissä. Ainakin yksi lukitsematon pyörä lähti niiden matkaan, soitimme siltä seisomalta poliisit mutta siinä kesti tietysti niin kauan että nuoriso ehti hävitä paikalta. Tämä tapahtui Hatanpäällä. Vieläkin kyrsii!!!

Riina
32/82 | 

Äiti on joskus jutellut, että joltain naiselta varastettiin matto, joka oli ollut kuivumassa matonpesupaikalla. Seuraavana vuonna mattovaras erehtyi kuitenkin tulemaan pesupaikalle samaan aikaan tämän mattonsa menettäneen naisen kanssa. Nainen sai mattonsa takaisin ja mattovarkaan kiinni;)

Marika
33/82 | 

Minultakin pöllittiin vanha mummonpyörä Porista keskussairaalan pihasta ollessani työharjoittelussa siellä. Oli kauheet pakkaset ja lukkopesä temppuili, jätin yhden ainoan kerran lukitsematta, kun ei ollut aikaa jäädä lukon kanssa vääntään. Sitten, kun pääsin töistä, ei pyörää näkyny missään. Harmitti, toista kertaa en jätä lukitsematta :P Nyt asun Tampereella ja pidän silmät auki, jos pyörääsi sattuu näkymään :)

34/82 | 

Ja joo, Sannin viestiin. Tampereella on poliisihuutokauppa kahdesti vuodessa, keväällä ja syksyllä. Siellä myydään edullisesti ratsioissa löytyneitä fillareita joiden omistajia ei ole tavoitettu. Hinnat vaihtelevat pyörän kunnosta ja mallista riippuen parista kympistä pariin sataan, huutojen mukaan toki. Huutokaupoista ilmoitetaan yleensä Aamulehdessä ja Poliisin verkkosivulla. Kevään huutokauppa on yleensä huhtikuussa, ja näyttäis sille että tämänvuotinen on ollut juuri 17.4.

36/82 | 

Ne on röyhkeitä! Oman pyöräni tultiin ihan kotipihasta pöllimään vaikka olin kiertänyt pyörän munalukolla ja paksulla rautaketjulla telineeseen kiinni.. Oli sitten ainoa pyörä mikä oltiin pöllitty. Vieläkin suututtaa vaika siittä on kohta vuosi. Ehkä siksi, että nyt jos koskaan kaipaan pyörääni..

pinsku
37/82 | 

Pyörävarkaat, aaarghh. Multa varastettiin kanssa pyörä, tää yksilö oli aika kallis ja tosi hyväkuntonen pyörä... aamulla kiireessä lähössä, myöhässä jo valmiiks, ja tajuu että nyt on pyörä lähteny kävelemään. Nyt ajelen ihanalla, vihreellä mummiksella, joka on mummini vanha ja johon oon tosi kiintyny, täytyykin laittaa se extrasäppiin tästedes :(

Ymmärrän sun ketutuksen.

MM
38/82 | 

oi kyllä, vihaan pyörävarkaita (tai ylipäätään varkaita) silmittömästi. Ainoa keino taitaa olla niiltä suojautuminen, eli todella järeä lukko tai vaikka sitten se maahan kiinni pulttaus, kuten joku aiempi kommentoija sanoikin :/ oon oppinu nyt pitään kahta lukkoa pyörässäni, toisella pyörä aina kiinni johonkin telineeseen tms. (oma)Kotitaloni pihasta pöllittiin liki 15 vuotta sitten vanha romupyörä, 80-90 -luvun tavallinen miesten kaupunkipyörä. Renkaat olivat aivan tyhjät ja vanteet soirossa, mutta jollekin kelpasi >:OOO

bubbs
39/82 | 

Multa on varastettu ehkä reilu 5 fillaria elämäni aikana, osa lukittuna ja osa ei, osa on löytynyt ja osa ei. Rahallisesti arvottomia jokaisessa tapauksessa, enitenhän siinä ketuttaa kuitenkin se, kun hyvä kulkupeli menee.

Vielä varkauttakin enemmän ehkä sapettaa pyörän (ynnä muun omaisuuden) hajottajat. Kerran multa oli taloni pihassa lomailuni aikana väännetty fillari sellaiseen solmuun, ettei ollut kyllä paljoa käyttökelpoista osaa jäljellä. Taanoin poikaystävän autosta oli yön aikana potkittu sivupeilit irti talomme parkkipaikalla. Varas silti toivottavasti vie jonkinsorttiseen tarpeeseen, hajottamisesta en keksi mitään puolusteltavaa. Känniaggressioiden purkaminen toisten omaisuuteen ei mielestäni ole perustelu, fillarintarve sentään ihan vähän on, joskin hirveän huono sellainen..

saara
40/82 | 

Itse kävin juuri lukitsemassa oman rakkaan pyöräni, äitini peruja, pyörävarastoon turvaan varkaiden silmien alta. Tällä viikolla olin aamulla lähdössä pyöräilemään ja kas, joku oli nätisti puhkonut takarenkaan! Myös ystäväni vanha rakas kulkupeli oli lähtenyt omia menojaan samaisena päivänä. Suututtaa! Sydämeni särkyisi jos joku uskaltaisi viedä oman uskollisen rakkaani :( yhyy!

Olga
41/82 | 

Tunnen tuskasi!

Minulta on varastettu kaksi kertaa pyörä. Ensimmäisellä kerralla voron mukaan lähti samankaltainen perintömummis kuin sinulta. Asuin silloin vielä pikkukaupungissa, oli kesäinen iltapäivä, unohdin lukita pyöräni kotiin mennessäni ja kun 5 minuutin päästä lähdin lukitsemaan sitä, pyörä oli jo viety. :(

Toisella kerralla vietiin perintöjopo talomme pyöräkellarista, vain rikottu lukko oli jätetty paikalle. Ilmeisesti voro oli tiennyt, mitä oli tullut hakemaan, koska muita pyöriä ei oltu viety. Vähän kyllä haiskahtaa, että joku talon asukkaista ollut kyseessä tai ainakin avustamassa - tai sitten todella hyvä tiirikoija. Vieläkin harmittaa, se oli äitini nuoruudenpyörä. (Sama pyörä oli muuten aiemmin myös rikottu ihan huvikseen, mm. jalas oli katkaistu, lukko oli väännetty tuhannen mutkalle ja jalas pystytetty siihen. Siinä on toinen homma, jota ei voi ymmärtää, grrr!)

mm
42/82 | 

aikoinaan oma pyöräni lähti varkaan matkaan ihan kotipihasta. muutama viikko myöhemmin tulin reissusta kotiin junalla, ja asemalla tajusin, ettei ketään ole kotona eli kukaan ei tule hakemaan minua. siinä aseman parkkipaikalla pohtiessani että milläs tästä kotiin pääsisi, huomasin pyöräparkissa tutun näköisen pyörän... siellähän se, minun oma kulta! ei muuta kuin satulaan ja iloisesti polkien kotiin. :)

Laretzki
43/82 | 

Tuntuu noi polkupyörä varkaat olevan hölmöjä joka puolella. Mieheltä oli pääsiäisloman aikana varastettu pyörä rautatieasemalta. Pyörä, joka ei ole minkään arvoinen, varsinkin kun vieressä oli kaiken maailman Raleigit ja Cresentit, jotka olisi olleet paljon arvokkaampia.

Heidi
44/82 | 

Voi ei, itselle pyörävarkaus olis äkkiseltään ajateltuna hirveintä ikinä, sen verran tärkeä kulkupeli se on!

Kahdelta kaverilta on pöllitty fillari, ja itse asiassa näistä molemmat löytyi! Eli suosittelen paitsi pitään kaupungilla silmiä auki, niin myös ulkoilemaan lähialueella fillarinmetsästyksessä. Kaverilta tosiaan Kalevasta lähti fillari, ja kävi useampana iltana ratsaamassa lähialueita: lopulta löytyi muutaman korttelin päästä sisäpihalta! Eli toivoa on! :)

Jenna
46/82 | 

Mä varmaan murhaisin sen varkaan joka mun pyörän uskaltais viedä :D Noin kuukauden vanha pyörä, ehkä vähäsen vaan ärsyttäis. Ja vieläpä supersöpö vaaleanpunainen Retro :) Harmi vaan että se lukko on vaan tavallinen vaijerilukko, mutta en onneksi asu isossa kaupungissa.

Niina
47/82 | 

Noista vanhoista kunnon pyöristä saa nykysin hyvät rahat kirpparilla, joten ne on just niitä joita varkaat etsivät. Eli siksi juuri sinunkin pyöräsi varmasti anastettiin.

Toki voi olla, että jonkun täytyipäästä paikasta A paikkaan B ja sun pyörä oli helposti saatavilla.

Monet myös duunaa nuo pyörät omaan käyttöönsä ja niitä ei koskaan enää tunnista jonkun toisen pyöräksi.

Tuollainen on todella inhoittavaa, mutta niinkuin sanoit omavikasihan se oli kun lukittematta pyörän jätit. Itseltä on myös viety lukitsematon pyörä kotipihalta ja kyllä harmitti.

Toivottavasti pyöräsi löytyy, vaikka se epätodennäköistä onkin.

Bea
48/82 | 

Voi harmi! Multakin on viimeisen parin vuoden aikana varastettu kaksi pyörää, mm. upouusi jopo. Pyörävarkaat on perseestä! :(

ella
49/82 | 

Otan osaa suruusi. Toivottavasti pyörä löytyy eheänä tai saat löydät uuden tilalle! Lupaan pitää silmäni auki.

Muistan elävästi viimesyksyltä, miten hirveältä tuntui huomata, että joku inhottava paska oli koettanut varastaa pyörääni taloyhtiön katoksesta. Kaarilukko oli revitty ruuveiltaan ja viilattu puoleen väliin poikki samalla pyörää pahasti kolhien. Liekö varkaalta loppunut sisu vai aika, kun pyörä kuitenkin jäi viemättä (toinenkin lukko olisi ollut särjettävänä). Vakuutuksenikaan ei korvaa tihutyöstä mitään ellei pyörää ole _kokonaan_ varastettu.

millis
50/82 | 

kyllä ne sillon sen vie kun sen ainoan kerran unohtaa lukita. muistan kun veljeltä varastettiin kerrostalon pyöräkellarista uusi hyvä pyörä, jossa oli lukittuna.... joku talonkelmi siellä riehu, tosin se oli sitten varastanut myös verkkokellaristakin kaikki mono, sukset, luistimet mitä irtos. vakuutus kyllä korvasi, mutta pistäähän tämmöset idiootit kyrsimään! hävytöntä!

miulla on pari ihanaa vanhaa pyörää, mamma ja pappa. kullat laitan visusti kaarilukolla rungosta kiinni johonkin tolppaan, että saahan sitä koittaa siitä irti saada. jää tekemättä. hah.

51/82 | 

Voi ei, tosi kurjaa! Minultakin on varastettu pyörä, mutta se johtui siitä että pikkuveljeni ajoi sillä bussipysäkille ja jätti sinne.. Mulla kyllä kävi sen jälkeen säkä, eli sain käyttööni ihanan mummopyörän sen typerän uuden Nopsan sijaan, joka ei edes toiminut hyvin. Toivottavasti pyöräsi löytyy!

AT
52/82 | 

>:-(

Samaa mieltä. Heti rääkkääjien jälkeen.

Olisi edes myymälävaras mutta että pöllii toisen tuskalla ja vaivalla ja joskus kovan säästämisen päätteeksi hankittua omaisuutta. Vittu!!!

Ansq
53/82 | 

Mun pikkuveljeltä varastettiin kerran pyörä ja jonkun ajan kuluttua isä bongasi kaupungilta kyseisen varkaan sen pyörän kanssa. Joku nuori poika oli kyseessä, oli mennyt kaverilla vähän jauhot suuhun kun iskä meni jututtamaan heh. Tääkin pyörä on sellanen vanha romu, jonka pystyi pikkuvikojensa takia varmasti tunnistamaan samaksi. Pyörä pääsi sitten onnellisesti takaisin kotiin, toivottavasti sinunkin omasi vielä löytyy!

styledrop
55/82 | 

hei,

voi ei! Se tunne, joka tulee pyörän varastamisesta on sanoinkuvaamaton. Olen tottunut liikkumaan pyörällä,joten kun vuosi siten pyöräni varastettiin (oli kyllä suht uusi) niin tunteeni olivat aika vihaiset. Olen kiintynyt syvästi myös uuteen pyörään, joten jos tämäkin pyörä varastettaisiin niin en tiedä mitä tekisin. Ehkä lopettaisin. Kyse ei ole materiaalista, jonka vakuutus korvaisi osittain vaan paljon enemmästä. Pyörästä, joka kuljettaa minut paikasta toiseen säähän riippumatta, johon voin luottaa. Joten voimia sinulle, koska se on sanoinkuvaamaton tunne kun pyörä varastetaan, jota ei voi ymmärtää kuin kiintynyt pyörän omistaja. Pyörää, vaikkakin uutta,ei voi uusi pyörä voittaa! Voimia, pus!

Anniina
56/82 | 

toi on todella harmittavaa! noi pistää ketuttamaan ja pahasti.... mun kaverilla on varastettu pyörä pari kolme kertaa (sama pyörä joka kerta) porissa. pyörä on sellanen turkoosi uusvanha mummis, joka ilmeisesti on ottanut juoppojen miesten silmiin, sillä sellaiset sen pyörän on vieneet. aina on kuitenkin saatu takaisin, kun ovat sitten etsineet.

mutta on se ihme, että kaikki kalliit überpyörät saavat olla rauhassa, mutta tuollaiset vanhat retrot, vähän romutkin, varastetaan heti kun silmä välttää..?

Jekku
57/82 | 

!!!!!!!!!! ei ei ei! pahinta mitä voi tapahtua on fillarin pölliminen!!!

Mitä on elämä kesällä ilman fillaria Tampereella. Pistän tutkan päälle tosta sun fillarista.. lienee tarpeen kovistella jokaista fillarilla ajavaa, että onko oma alla.

Rytsis
58/82 | 

Voi prkl...... No, Jasmonkin pyörä pöllittiin vaikka se oli täysin ankean epäsympaattinen kolmivaihteinen naisten nopsa. Ja vielä lukossa! Ihme meininkiä kun joku viitsi niinkin paljon nähdä vaivaa, että sen vei... Toivottavasti sun fillari löytyy!!

Sipe
59/82 | 

Täällä yksi tamperelainen lupaa pitää silmänsä auki! :D Olis kyllä just mun tuuria jäädä itse rysän päältä kiinni pyörän takaisinvarastamisyrityksessä............. ''Eikun en mä tätä yritä pölliä kun tota sä oikeesti pöllit tän aikasemmin ja mä tiedän että sulla on tähän lukkoon avainkin mutta............)

elmo
60/82 | 

kannattaa kysellä suoraan poliisilaitokselta, (juuri pari viikkoa sitten kävin poimimassa oman pyöräni poliisin varastosta) jotkut urpot pöllii pyöriä, "löytää" ne sitten ja vie laitokselle, sillä löytäjät voivat _vaatia_ löytöpalkkiota (kuten omalla kohdallanikin kävi)

ja eikä siinä, mielelläni maksoin minäkin muutaman kympin siitä että sain hyvässä kunnossa olevan pyöräni takaisin, vaikka taas toisaalta tuntuikin typerältä maksaa omastaan, varsinkin jos pöllijä ja löytäjä on sama henkilö.

Lulu
61/82 | 

Pyörävarkaat on just niin pyllystä. Multakin on kolme (lukossa ollutta) pyörää varastettu 4 vuoden sisään. Toissa kesänä ostin maastopyörän ohelle mummopyörän, kaupunkiajoa varten. Mutta ne taitaakin olla aika suosittuja nykyään, joten saa nähdä, milloin varastettujen lista pitenee.

Suosittelen Tampereella Tampereen seudun työllistämisyhdistys Etapin polkupyöräpajaa (http://www.trety.org/index.php/fi/polkupyoeraepaja) siellä on hinnat kohdillaan, pyörät hyvässä kunnossa ja runsaasti valikoimaa!

62/82 | 

i feel you! mulla varastettiin kans miesten maastopyörä, ja kylläpä keljutti. Pihaltahan tuo lähti, vaiks lukittuna oli. Mut nehän nyt vie lisäks kaiken minkä vaan pystyy kantamaan. Toivottavasti pyöräsi löytyy :)

Suvi
63/82 | 

Tosi keljua, mummikset nyt vaan on niin kuumaa kamaa tällä hetkellä... Siksi pelkään hysteerisesti omankin pyöräni puolesta. Edelleenkin vasta harkitsen matkaa keskustaan(Helsinki), koska en ole keksinyt mitään tarpeeksi jämerää lukkoa...

Piia
64/82 | 

Siis mua niin ärsyttää tommonen!Pitäs olla KAIKILLA ihmisillä ihan takaraivossa,että jos joku asia ei ole oma,niin siihen EI silloin kosketa!

Ei millään syyllä,eikä ikinä.

( Kevättä :)
65/82 | 

Tosi törkeetä pönniä toisten fillareita minulta ei kyllä rosvoille sympatiaa heru.

Toivottavasti kaveri löytyy ja saa tekonsa mukaan.

Käsittämätöntä kuinka yhteiskunnassamme toisen omaan kajoamisen rajat ovat pahan kerran päässeet hämärtymään :(

Kyllä tuollainen mummofillari on kyllä kevein poljettava mitä tiedän meillä niitä parikin kappaletta tuolla varastossa.

66/82 | 

:( Voihan vee... Uskon et potuttaa! Toivottavasti pyörä ja idiootti joka sen pölli löytyy! Mä niin odotan sitä päivää ku joku ton mun mummopyörän pöllii... Olis just mun tuurii...

Laura
67/82 | 

Höh, ei oo kivaa tollanen :( Meidän äitin pyörä vietiin joskus täällä hurjassa Viiala-cityssä, mutta se löytyi parin päivän päästä säästöhallin pihasta :D

Käyttäjä1660
Liittynyt13.11.2015
68/82 | 

Voi jehna! Lähtikö avainkin mukaan? Jäi vahingossa lukkoon? Mulle on nääs kerran käynyt ite niin.. Mut kumma, ei viety! Pihasta vietiin edellinen pyöräni, joka oli mulla 10v ja jo aika pidetyn näköinen. Voi sitä surua! Sain sitten Mummilta ukkini vanhan mummispyörän, jonka juuri kunnostin Pääsiäisenä sen näköiseksi, ettei sitä kukaan uskalla varastaa kun kilsan päästä näkee, kenen on.

Toivottavasti pyörä löytyy! Munamankelit on sellaisia esineitä, että niihin kiintyy kovasti ja menetys koskee. :/

-Oola

Kisu
69/82 | 

Mulla on itselläni kaksi lukkoa pyörässä, tosin ajattelin toisen tilalle hankkia nyt vielä järeämmän, kunhan palkka tulee. Kotona se on onneksi lukitussa varastossa ja sielläkin kiinnitän sen seinässä olemaan rakennelmaan kiinni :D Ei ole ainakaan helpoin vietävä. Omaksi onnekseni olen niin neuroottinen, että tarkistan kaiken miljoona kertaa, pyörän lukossa oleminen kuuluu niihin tarkistettaviin. Mutta tosi paska mäihä, nuo mummopyörät taitaa olla nyt kovaa huutoa, kaverin mummopyörä oli myös Tampereella viety toissapäivänä.

Kisu
70/82 | 

Ai niin, entisessä työpaikassa oli postimies jäänyt kiinni pyörien pöllimisestä. Kun työpaikan pyörätelineestä katosi jatkuvasti pyöriä, niin laittoivat kameran kuvaamaan. Postimieshän se nosteli pyörät pakettiauton kyytiin ja ajoi pois. Jäi sentään kiinni :D

anski
71/82 | 

Minulla on mummon vanha 60-luvun varsinainen mummopyörä. Pari vuotta sitten tuosta pyörästäni, joka oli lukittuna fillarivarastossa, pöllittiin sen alkuperäinen satula! Muuten fillari oli jätetty rauhaan ja ehjäksi. Mitähän joku teki jo kuluneella, vuosikymmeniä vanhalla satulalla?

jenski-
72/82 | 

Niinhän sitä aina luulee... Mutta taisi siis tälläkertaa tosiaan mennä kunnon tarpeeseen!

ano
73/82 | 

kannattaa oikeesti ilmottaa poliisille pyörästä, vaikkei sillä rahallista arvoa olisikaan. Avopuolison pyörä varastettiin koulun pihalta (oli kyllä lukossa, mutta lukko oli aika heikko kuulemma), ja teki siitä sitten rikosilmotuksen, lähinnä vakuutusrahojen takia. Pyörä oli kuitenkin löytynyt pari viikkoa myöhemmin jonkun narkkarin luo tehdyssä ratsiassa ja saatiin pyörä takas. Sen jälkeen hommattiin siihen runkolukko. Hyvät tuntomerkit olivat auttaneet poliisia tunnistamaan pyörän, eli sieltä päin soittivat meille kotiin ja ilmottivat, että pyörä oli löytynyt. Olen myös kuullut, että jos antaa tarpeeksi epämääräiset tuntomerkit, niin poliisit saattavat päästää pyörävarastoon katsomaan pyöriä, ja sieltä pystyy sitten "valitsemaan omansa".

anni
74/82 | 

Kerran mun kaverin jopo varastettiin, muutaman kuukauden päästä joku poika sillä ajeli pitkin kaupunkia, seurattiin vähän aikaa ja kaveri totes että sen pyörä tosiaan kyseessä, mentiin sitten jututtamaan poikaa ja väitti että kaveriltaan oli ostanut sen, luovutti pyörän sitten mun kaverille :D Mutta muutaman viikon päästä pyörä taas varastettiin ja sen jälkeen ei ole näkynyt!

Eve
75/82 | 

Voin katella täältä Riksusta jospa se tänne asti jaksaisi ajaa :D ja tosi harmillista ..

Kirsi
76/82 | 

Huoh. Tylsää tuollainen (näin lievästi ilmaistuna). Minulta pöllittiin myös pyörä Tampereen keskustasta viime syksynä, lukitulta sisäpihalta. Sitä edellisestä revittiin matkamittari, kun tyhmänä jätin yheksi yöksi pihalle. Ja näitä juttuja valitettavasti riittää lähipiirissäkin :/

Toivottavasti sinä saat omasi vielä takaisin!

Ps. Äitini varastossa on (tai ainakin vielä eilen oli ;D) hänen vanha mummofillari - tosin Tunturi, mutta samankaltainen ja värinen kuin tuo sinun. Vai etsitkö ihan identtistä?

:)

Anni
77/82 | 

EIKÄ!!!!!!!!!!!!!! *kirosanoja*

Tiedän NIIN hyvin tuon tunteen, itseltä vietiin pyörä koulun pihalta viime syksynä ja voi sitä v*tutuksen määrää!! Pyörä kun vielä sattui olemaan rakas isolla R:llä.

Tottakai sitä on aina itseään syyttäminen jos ei muista lukita, mutta on mun silti vähän vaikea sulattaa sitä ajatusta että pyörät olis automaattisesti vapaata riistaa heti jos niitä ei ole sidottu kettingein johonkin kiinni! Itse en ainakaan voisi ikinä tuosta vaan ottaa vierasta pyörää alle, oli lukittu tai ei.

joy
78/82 | 

Bongasin juuri Kalevassa Kalevan puistotien ja Teiskontien kulmassa, Mr. Pickwickin edessä, maassa mummopyörän, jossa oli ainakin tuollainen musta kori edessä ja näytti olevan harmaat renkaat... Väriltään saattoi olla punainen, hivenen huonosti näin, kun menin ohi nopeasti. Jos joku liikkuu Kalevassa päin, niin tsekatkaa oliko kyseessä sama pyörä! Joskus hieman ennen kymmentä siinä pyörä siis makoili! Toivottavasti löytyy!

Pipu
81/82 | 

Meikä asuu Riihimäellä, että jos tuntomerkkejä vastaava pyörä ajaa vastaan niin ilmoittelen jotta voit räjähtää täälläkin päin :ppp

TEMETZ
82/82 | 

Tänään juuri maalasin oman vanhan jupiter mummiksen mattamustaksi. Toivottavasti kukaan ääliö ei varasta sitä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla