Vanhan ei auta särkeä luitaan liikkuessaan talvella. Tähän asti olen sujuvasti luistellut vaunujen kanssa lumisilla kävelyteillä, mutta eipä tarvitse luistella enää. Isäni toi minulle kenkiin niitit. Kiva juttu että isä huolehtii aikuisesta tyttärestään :DKumiset venyvät kuuden euron lärpyttimet vedetään kenkiin ja sitten menoksi. En olisi ikinä uskonut miten toimiva systeemi tämä on, ei tarvitse varoa askeleitaan yhtään joten lenkillä saa viilettää kuin kesäaikaan konsanaan. Eräjormavarusteeni alkavat pikkuhiljaa karttua, muutin Tampereelta korkkarit kainalossa ja nyt on jo niittipohjallisia ja talvilenkkareita ^^ Ja Haglöfsin tuulihousut. Haglöfs on ilmeisesti joku merkkimerkki, sen verran paljon myyjä kyseisiä pöksyjä hehkutti.


Tuo kitin värinen Ilse Jacobsenin kuoritakkini toimii muuten mainiosti myös pikku pakkasilla, pukee vain alle villapaidan ja hupparin. Näyttää vähän siltä kuin olisi tunkenut HK:n sinisen nakinkuoreen, mutta ainakaan ei ole kylmä. Ehkä en tarvitsekaan ulkoilutoppatakkia, kerrospukeutuminen ajaa saman asian.

Kommentit (13)

Heidi
1/13 | 

Hei! Koiranulkoiluttaja haluaa tietää mistä nuo lärpyttimet saa kuudella eurolla?! Ja mistä on hankittu sun hienot talvilenkkarit? Kiitos <3

Toppatakki
2/13 | 

Hei, mistä noi niitit on?
Tilasin eilen icebugit, mutta jos ne ei olekaan hyvät, ja jos haluis muitakin kenkiä käyttää...
Hiukan naurattaa toi optimismisi, ettet tarvitsisi toppavaatteita, vaan kerrospukeutumisella selviäisit. No varmasti, niin kauan kun Anni ei itse liiku tai kun sä pääset etenemään normaali vauhtia. Mutta pihassa lumileikeissä tai taaperon kanssa edetessä voi olla tilanne toinen... Olin viikonloppuna kylässä 4-v tytön perheen luona enkä ole koskaan palellu niin paljon kunnon villaisista alusvaatteista ja paksuimmasta toppatakista huolimatta. Tyttö eteni hitaammin kuin etana, ja pohjoistuuli yhdistettynä koleaan nollakeliin tuntui hyvinkin arktiselta.... No, eiköhän siperia opeta ;)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Ne on Puuilosta, se on joku uusi (?) halpa sekatavarakauppa, sellainen Löytöliiterin tyylinen.

Hah no joo vuosina tulevina tilanne voi olla tosiaan toinen, mutta tänä talvena ajattelin vielä luistaa ulkoilutoppiksen ostosta :D Tai sitten ostan ihan vaan vanhan kunnon pilkkihaalarin pihakäyttöön, ei tuu kylymä :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Rytsis

Siis tämä on niin totta... Nimittäin nyt on tullut käytettyä paksuinta toppa- ja untuvatakkia jatkuvasti, koska 2v:n eteneminen lenkillä on toooodeeellla hidasta ja muutenkin joutuu patsastelemaan enemmän paikoillaan sillon, kun lapsi touhuilee omia leikkejään. Fjällravenilta vaan joku kunnon parka... Tai untsikka niinkuin mulla on

Sonja
3/13 | 

Hahhaa, meinasin tulla sanomaan samaa! Parikoista ja muista mä vaan haaveilen, mutten todellakaan suostu metsään ilman Haglöfsin takkia, Deuterin reppua ja Meindlin kenkiä :D

mira
4/13 | 

mahtavaa! itse hommasin tuollaiset niittisysteemit kerran erään työmatkani takia jonka varrella oli aivan järkky mäki, jota ei päässyt jäisillä keleillä ylös ja alas tulo olikin jo oma taitolajinsa. Sen jälkeen olenkin aina tarpeen vaatiessa niitä käyttänyt ja minulla on niitä kahdet erilaiset.. :D sanon niitä mummosuojiksi ja olen ylpeä käyttäjä, hehehe.

5/13 | 

Myös täällä on aikuinen ihminen, jonka turvallisuudesta vanhemmat huolehtii. Äitini antoi samanlaiset nastat, ja niillä olen nyt iloisena kopistellut menemään. Välillä tuntuu mummolta, mutta siinä vaiheessa kyllä mummofiilis unohtuu, kun huomaa nastojen olevan ainoa keino saada yhtäaikaa itsensä, 2-vuotias rattaissa ja vauva repussa pois kotipihasta.
Yhden kerran tosin onnistuin kiireessä kuvittelemaan, että taas on nastat alla ja helpostikin tässä pari juoksuaskelta ottaa, mutta eipä vaan ollutkaan, ja sain itseni mustelmoitua melko nätisti.

Varpu K
7/13 | 

"Haglöfs on ilmeisesti joku merkkimerkki" tässä kvuastuu kyllä hyvin sun asenne eräilyvaatteita kohtaan :D Haglöfs on vähän niinkun.... ulkoiluvaatteiden Acne? Ruotsalainen hifistelymerkki siis.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012