Rutiineja rakastava on ihan sekaisin kun oma lähikauppa myllätään uuteen uskoon, en löydä sieltä nykyään enää mitään. Juuri kun olin oppinut tehokkaimman mahdollisen kierroksen. Ruokakauppojen hyllyjen paikkojen vaihtelu pitäisi lailla kieltää, haluan löytää jogurttini samasta vanhasta paikasta :D muutosvastarinta kunniaan.


Tässä erään syyspäivän asua, joka pitää sisällään H&M:n lyhythihaisen neuleen ja vihreän hameen, henkitoreissaan korisevan vanhan nahkarotsini ja ikävä kyllä iskua ovat ottaneet myös Vagabondin keltaiset ballerinat.
Nahkatakkiahan ei yleensä saa käytettyä roskiskuntoon (päinvastoin se paranee käytössä) mutta tässä minun rotsissani on hihojen sisäsyrjissä kangasresorit jotka ovat kuluneet jo aika pahasti. Todennäköisesti ne pystyisi vaihtamaan, mutta minun ompelukoneeni ei ikävä kyllä nahkaan pureudu joten tämä homma pitää ulkoistaa ammattiompelijalle siinä vaiheessa kun hihat alkavat muistuttaa enemmän lepakon siipiä kuin nahkatakin hihoja. Kaupan hyllypaikkojen vaihtelun lisäksi inhoan lempivaatteiden ja kenkien kulumista, vaikka ne tietty käyttötavaraa ovatkin.

Sitten leivontahommiin, viikonlopuksi on tulossa vieraita ja alan näköjään sujuvasti jo unohtamaan nimiäisviikonlopun leivontatraumoja :)

Kommentit (12)

Viliina
2/12 | 

Pakko ihan kommentoida, kun tulin niin hyvälle mielelle (jälleen kerran) pukeutumisestasi ja eritoten noista väreistä! <3

5/12 | 

Oon täysin samaa mieltä, kaupat sais lopettaa tavaroiden paikkojen kanssa pelleilyn! Ehkä joku kerran viidessä vuodessa ois hyvä, mutta nykyisellä tahdilla palaa vaan asiakkaan pinna kun ikinä ei löydä sitä mitä hakee... Sama koskee vaate- ym. kauppoja, koskaan ei tiedä mistä se etsimäsi osasto tällä kertaa löytyy. Mua ainakin alkaa vaan ketuttaa ja lähen kokonaan pois sen sijaan että tekisin heräteostoksia. :P

jaakin@live.com
8/12 | 

Pitkästä aikaa sellanen ash, joka inspiroi! Ihanaa syksyiset värit.

Scotlandstyle.blogspot.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011