Koira, mikä mahtava pakkosyy raahata kolottavat luunsa metsään. Tosiasia on, että minä en missään tapauksessa lähde muuten vaan puskajusseilemaan, vaikka rakastankin metsässä kävelyä ihan yli kaiken. Seuraa legendaarinen kuva minusta ulkoiluvaatteissa. On kuulkaa ihan lenkkarit ja kaikki! Yäk.


c13

c13

Eilen ilta-auringossa suunnattiin Imatsupimatsun kanssa nenämme Pyynikille. Ihana syksyinen metsä on suunnilleen parasta mitä tiedän. Kostea ruohikko tuoksuu (Iman omistajan mukaan ällöttävä mätänevä löyhkä :D), aurinko siivilöityy oksien lomista ja on ihanan viileää. Syksy, elämäni rakkaus.


c12

c12


c9

c9

No nii tuu nyt ja lakkaa heilumasta sen kännykkäs kanssa, ketä kiinnostaa ruohikkokuvat!


c6

c6


c10

c10


c11

c11


c7

c7

Blair Witch metsä.


c8

c8

Nämä koiraviikonloput ovat mahtavia, kiva että kavereilta saa välillä lainakoiria :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (30)

Talvikettu
2/30 | 

Tule joskus käymään Seinäjoelta niin saat kaksikin lainakoiraa ;) Dreeverimme vetäisi remmissä niin että kätesi olisivat ylikipeät ja corgimme laahustaisi perässä niin että ehtisit ottaa miljoonia kuvia.

Mairajal
Liittynyt25.9.2013

Sun kannattaa varmaan joskus käydä niissä urheilukaupoissa katsomassa, niin saattaisi löytyäkin... ;) Keh Keh!!!

PEpatsu
4/30 | 

Mikä siinä on että koirilla (paitsi ilmeisesti annan simballa :D) on AINA toi sama ilme kun yrittää ottaa niiden kanssa kaverikuvaa?? Toi "pää pois tai vähintään silmänvalkuaiset esiin"-ilme :D

neiti h
6/30 | 

Lainaispa joku välillä meidänkin koiraa... Vaikka ilman koiraa tuskin hirveästi laittasin nenääni ovesta ulos, sen verran nörtti olen =)

prettymurmel
11/30 | 

Postaukseen mitenkään liittymättä: miten sä saat otsikses pysymään suorassa kosteassa syysilmassa? Tai siis, mulla on luonnostaan aika pitkälle samanlainen kiharapilvi kuin sulla siellä, ja ei tarvii kuin astua ulos talosta niin juuri suoristettu ja lakalla suojattu otsis vääntyy eri suuntiin vääntyileväksi pörrökasaksi : D

-
13/30 | 

Oi ihana tuo sun pipos, mistä on. Ja hei onko siitä kilpailusta mitään enempää, siitä mineraalimeikki jutusta.

JJomi
14/30 | 

Hei onko Ima belgianpaimenkoira, mahdollisesti tervueren? :D Kaverillani on nimittäin belgi ja kovin samalta se karvapallo näyttää ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012