Pieni viikonloppuloma Oulussa alkaa olla lopuillaan ja ei tässä voi muuta sanoa, kuin että Suomen kesä antoi tottavie parastaan tänä viikonloppuna! Heti kun Marilyn Mansonin esiintyminen Qstockissa oli julkaistu, juoksin ostamaan lippuja. Jos Manson on Suomessa, minä olen siellä. 

Täytyy antaa maailman isoin käsi näiden festarien järjestäjille, en ole koskaan ollut yhtä kivuttomassa massatapahtumassa. Siirtyminen alueelle ja pois sujui hienosti, ruokaa ja juomaa sai helposti, ja kaikenlainen fiilistä nakertava överijonottelu loisti poissaolollaan. Siitäkin huolimatta, että festari oli loppuunmyyty. En tiedä onko tämä joku oululainen mielentila, että kukaan ei ole pahalla päällä ja ördää, vaan asioihin suhtaudutaan sangen leppoisasti tilanteessa kuin tilanteessa. 

Ainoastaan yksi pikku äksidentti osui kohdalleni, kun melko tukevassa humalassa oleva leidi sohaisi tupakallaan sifonkiliehukkeeni helmaa ja sehän syttyi tuleen. Onneksi selvittiin parilla palaneella reiällä helmassa, huh! Tupakka on silti huono idea sytyttää festarialueen lähtöruuhkan keskellä, soo soo! Yhtä huono idea on kyllä tulenarka vaatekin, nyt sen opin.

Illan loppuhuipennuksen eli Mansonin lisäksi olin ilman muuta fiilistelemässä Egotripin keikkaa, joka veti vuosien tuomalla varmuudella ihan mahtavan kesäkeikan sirkusteltassa. Ei voinut paremmin festarit enää alkaa! Sujuvaa soitantaa on ilo kuunnella. Egotrippi on kesäfiilisbändi jos joku. 

Ennen oli sytkärit, nykyajan festareilla norminäkymä on seuraava :D Tosin aiemmin mainitun pikku vaatepalon jälkeen diggaan kännykkämerta huomattavasti enemmän kuin sytkäreitä. 

Illan pimetessä tunnelma alkoi lopulta tiivistyä, kun puoli vuotta odottamani keikka oli vihdoin alkamassa. Savukoneet tykittivät upeaa aavemaista tunnelmaa ja sitten Kuusisaari räjähti! Olin ihokarvat pystyssä alusta loppuun asti, keikka oli jykevää jytkettä alusta loppuun asti. Ihan täydellistä. Me ei oltu ihan eturivissä (ei ehditty), mutta melko edessä kuitenkin ja siltikään kukaan ei töninyt ja sikaillut yleisössä. 

Oululaisten veteen sekoitetaan jotain kohteliaisuusseerumia :D

Tästä on hyvä jatkaa viimeiselle kesälomaviikolle :) 

Kommentit (4)

Sande
1/4 | 

Mageita kuvia, tunnelma tulee niistä ihanasti läpi! Oulussa asuvana täytyy kyllä sanoa, ettei tuo oululaisten leppoisuus/lupsakkuud ole ihan noin käsinkosketeltavaa arjessa kuin festareilla voi olla..;)

Shrek
2/4 | 

Wuhuu! Kyllä oli kivaa :-) Ja ihan samaa tamperelaisena ihastelin, että ilmapiiri oli niin leppoisa ja kaikki henkilökunta ystävällistä ja rentoa.

Vierailija
3/4 | 

Oululaista vieraskoreutta parhaimmillaan. Vannon ja vakuutan, että perjantain kello neljän ruuhkassa oululaiset autoilijat on kaukana kohteliaista, ja muutoinkin etenkin autoilukulttuuri täällä on ihan sieltä minne aurinko ei paista. Normi kaduntallaajat ei toisiinsa sitten kiinnitä minkäänlaista huomiota... jos ei kamikazepyöräilijä yritä jyrätä.

Suv1
4/4 | 

Mulla iiiihan eri kokemus lauantai-illalta... Olisi siis pitänyt olla paikalla perjantaina? :D Aika tuiterissa olevia ihmisiä, jotka alkoivat olemaan jo vähän aggressiivisia, moni käveli suoraan päin :D, alue ja ulkopuoli oli älyttömän likainen, ruoka oli tehty huonosti (kylmää), juomat oli loppu anniskelualueelta (paitsi ehkä olut?), vessajonot törkeät ja niissä etuiltiin surutta kyynärpäillä, keikoilla tönittiin ja poukkoiltiin sivummallakin. Eksyinköhän väärille festeille? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010