Joku noissa rautatiekiskoissa on, että jaksan viehättyä niistä aina vaan. Iltakävelyllä otamme yleensä nokan kohti Pätsiniemen ylikulkusiltaa, jonka päältä voi ihailla alitse huristavia junia. Viime kesän road tripillä halusin aina pysähtyä sinne missä junarata kulki, mitä hylätympi ja ränsistyneempi, sen kauniimpi paikka.Sain Sakulta lahjaksi tuon kauniin Kalevala Korun sormuksen, jota olen kysellyt kaikista mahdollisista liikkeistä tässä vuosien varrella ja mistään ei ole löytynyt. Mallin valmistus on lopetettu, mutta koruliikkeessä työskentelevä ystävämme oli onnistunut metsästämään yhden jostain päin Suomea ja se sitten tilattin Tampereelle. Vihdoinkin minun :)


belok14

Sininen Leviksen hellemekko on löytö Oklahoman jättimäisestä outletista. En lämmennyt noille outleteille muuten (liian kliinistä ja minimaaliset alennukset), mutta Leviksen liike rokkasi kyllä alusta loppuun. Mekkojen hinnat olivat siinä 10 euron luokkaa, ihan parhaita löytöjä esimerkiksi nämä kaksi farkkukietaisumekkoa:Eipä tässä muuta kuin huh hellettä sitten vaan maanantain kunniaksi. Alkaa kohta usko loppua.

Kommentit (23)

1/23 | 

Toijalan ratapätkiä tuli mukulana tallusteltua urakalla. Sieltä onneksi löytyi niitä pääradan ulkopuolelta, ettei tarvinnut hengellään leikkiä. :)

Talvikettu
2/23 | 

Oi mulla on samanlainen sormus, violetilla kivellä (kuvastasi ei erota että onko vaalea vai lila), oon omani saanut rippilahjaksi 13vuotta sitten :)

ukkosen kourissa
3/23 | 

Tässä länsirannikolla alkoi varoittamatta paukkua iltapäiväkaffin aikaan ja tunnin salamoinnin, jyrinän, hirmu isojen rakeiden ja puuskatuulen jälkeen lämpötila tippui 10 astetta! Ihanaa! Tulee varmaan sinnekin :)?

Iina

Miten mulle tulee mieleen nimi filigrani (itellä samanlainen sormus)? Tosin tuolla nimellä googlettamalla tulee nykyisin ihan muita sormuksia..

meikä läinen
5/23 | 

Junat ja raiteet ja asemat on siinä jotain taikaa..vaunut.org sivuilla käyn välillä aina kuolaamassa...paljon onnea vaan teidän perheelle,sinä oikein hehkut...

janski
6/23 | 

Aina nuo vagabondit! Käytätkö korkokenkiä koskaan missään muualla kuin takapihan kuvaus-sessioissa? Kenkäsi ovat sen näköisiä ettei niillä ole kävelty koskaan.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

tuossa just pari postausta taaksepäin manasin tätä hellettä ja kuinka on pakotettu hengittäviin sandaaleihin...

Minä pidän kengistäni äärimmäisen hyvää huolta ja siksi ne näyttävät hyvältä. Et kai oikeasti luule että varastoin kymmeniä korkkareita vain blogikuvia varten :,D yksikään asu koko blogihistoriassani ei ole feikki, mikäs järki siinä olisi.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Katri K
7/23 | 

Heh, minullakin on tuo samainen Kalevala Korun sormus, saatu ainakin 15 vuotta sitten syntymäpäivä- tai joululahjaksi. Sormus on tosi kaunis, mutta omani on ollut todella pitkään käyttämättä. On liian pieni kaikkiin sormiin lukuun ottamatta pikkurilliä, johon taas on liian suuri :/ Tuli tästä postauksesta mieleeni että sormustahan voisi suurennuttaa, mutta pitänee löytää joku halvempi paikka kuin Kalevala Korun oma korjaus - sormuksen suurennus venyttämällä 58 e, huh!

Oija

Minulla on sama sormus vihkisormuksena. Jouduin pienennyttämään sitä ja ai että mikä soppa siitä syntyikin: omani on ametistilla (violetti kivi) ja kun se kultasepällä pienennytettiin, niin sain takaisin LÄPINÄKYVÄLLÄ kivellä! Ihmettelin, että mitä ihmettä, eihän se ole edes sama sormus. Kultasepällä ei ollut tiedossa, että ametisti menettää värinsä kuumennettaessa... Kalevala Korun oma korjausseppä kertoi, että heillä kivi aina irrotetaan sormuksen pienennyttämisen ajaksi ja sitten istutetaan uudelleen. Tuolla vuorikristallilla tosin tätä ongelmaa ei ole, mutta varoitanpahan nyt kaikkia silti!

Oija

Omani ostin vuonna 2011 ja ainakin Joensuussa niitä oli joka kultakaupassa. Ja nytkin kun oli tuo pienennysmoka viime vuoden lopulla, niin olisi ollut tarjolla juuri vuorikristallisina. Sinne siis ostoksille kaikki :)

8/23 | 

Kaunis sormus :) Vähän hassu kysymys ehkä, mutta mistä syystä Saku hankki sinulle tuon sormuksen? Oliko "muuten vaan" -lahja, koska halusi ilahduttaa vai ...? Ihana mies kuitenkin :)

On myönnettävä, että kyllä minäkin haluaisin mielelläni kauniin korun kumppanilta lahjaksi :D

Paljon onnea vielä teidän perheelle!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

sormus on muistona tyttäremme syntymästä :) Minä en yleensä ole korulahjoista innostuja, mutta tämä sormus tosiaan on ollut vuosikausia jo mielessä, joten ihan mahtavaa että se löytyi juuri nyt.

Vihjaat miehelle vähän selväsanaisemmin niin eiköhän se ymmärrä :D vaikka synttäreidesi lähestyessä?

Kiitos paljon :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

NOPPA
9/23 | 

Nuo kietaisumekot on upeita, kuin jostain jenkkiläisestä road moviesta! Nyt vain junaraiteille omaa videota kuvaamaan!

10/23 | 

hei sulla on kiva blogi! ja hauska kirjotustyyli. eritoten tykkään termistä rättiblogi :D
mulla on myöskin toi sormus ollut jo vuosia jos ei vuoskymmeniä, kiva kun muistutit, voisin sen tuolta jostain tonkia esiin käytettäväksi! :)

Hohkamölli
11/23 | 

Ostin tuon sormuksen n.2008 "firman parhaalle työntekijälle"-olin yksityinen perhepäivähoitaja... Ihan mun lemppari!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu