Syytän Ivana Helsinkiä siitä, että käytän nykyään kuparia ja ruosteen sävyjä! Ei olisi tullut kysymykseenkään ennen Copper Chain -mallistoa. Olen aina ollut sitä mieltä, että murretut värit ovat auttamattoman tunkkaisia ylläni. No eivät ole, ihan kiva että tässä vaiheessa tajuaa.


raitasukkahousut

raitasukkahousut

Hennesin raitasukkikset ovat niin mainiot, kunnon piriste. Ja huomaatteko siirtymisen kevätnilkkureihin, oi onnea! Ikävää vaan etta jatkuvasti saa olla kaatamassa hiekoitussoraa kengästä, voitte uskoa että sitä lentelee löysästä saappaanvarresta pal-jon. Ja vielä ikävämpää että tällä hetkellä ulkona sataa LUNTA!


j1

j1


j2

j2

Nyt pystyin ensimmäistä kertaa käyttämään tuota mustaa mekkoani sen viime syksyisen yksi mekko yksi viikko -haasteen jäljiltä! Puolen vuoden tauko teki terää, rakas kirppismekkoni oli taas freesin tuntuinen. Eli kannattaa pitää välillä lomaa lempivaatteistaan, ne tuntuvat kuin uusilta muutaman kuukauden jälkeen. Halpaa shoppausta omalla vaatekaapilla :D Mitäs olette mieltä, vedetäänkö mekkohaaste numero 2 jossain vaiheessa? Oliko sitä kiva seurata vai tylsäätylsää?

Kommentit (27)

Mursu
1/27 | 

Ihana kokonaisuus!

Olen just lähdössä Tampereelle ja taidan laittaa kevätnilkkurit jos niillä sielä jo pärjää :)

ei kannata
3/27 | 

laittaa tällä hetkellä nilkkureita, koko aamun satanut lunta täällä tampereella!

Jonna
4/27 | 

Juu uusi mekkoviikko! Sitä oli mielenkiintoista seurata :) Itsellä kun ainakin tuppaa ajatukset kulkemaan aina samaa rataa, sai vinkkejäkin.

Ehdotan sulle myös farkkuviikkoa ;) Vielä kun se kelien puolella on mahdollista ettei ole liian lämmin. Pois "oma-alueelta" ja jotai ei-niin-omaa kehiin ja katsotaan mitä syntyy!

10/27 | 

Hyvä hyvä! Kyllä uudelle mekko viikkolle:D

(jos kiinnostaa niin tossa olisi mun uuden blogin url, käykääs tsekkaamassa(: )

ja nöyrimmät anteeks pyyntöni mainostuksesta!

lukija
11/27 | 

Ehdottomasti vedetään mekkohaaste 2. Sitä oli tosi kiva seurata lisää vaan näitä mekko juttuja :)

einna
12/27 | 

Vielä mielenkiintoisempaa ois seurata "Nelliina pukeutuu pelkkiin housuihin (no okei paitakin saa olla)" -viikkoa. :D Siis ei välttämättä että käytät vain yksiä housuja, vaan että pidät vain yhden viikon totaalista hame- ja mekkokieltäytymistä.

katihh
15/27 | 

tosi kivat sukkikset, passaa kyllä hyvin asuun!

alko ittelläki tehä mieli ny tommosia, vaikka varmasti tätä enne jos olisin kaupassa nähny tommoset olisin kävelly ohi ja kaukaa :D

ja uus mekkohaaste kylläkyllä! oli kiva seurata sitä :)

16/27 | 

Mä en ymmärrä miten sä jaksat aina viikosta toiseen kehittää yhtä kivoja asukokonaisuuksia ja aina yhtä erilaisen samanlaisia :) tykkään!

21/27 | 

"Mekkohaaste kakkonen, mekkohaaste kakkonen!", oli tosi kiva seurata, näin kevään korvilla uus haaste ois poikaa! ;) Senhän vois toteuttaa vuodenaikarikkaassa Suomessamme vaikka sen neljä kertaa vuodessa. :P

rairai
23/27 | 

Ootko ihan lähiaikoina ostanut nuo sukkikset? Pitääkin käydä hennesistä vakoilemassa, josko olisi. Koska olen niin raitasukkahousufriikki, ettei toista...

Xena-Lee
24/27 | 

Mun mielestä kuuden vaatteen haaste ja sen variaatiot olivat mielenkiintoisia. Ehdottomasti uusi mekkohaaste kehiin! Paljon mielenkiintoisempaa katsoa miten vanhaa yhdistellään kuin että kannetaan uutta kaapin täytettä.

hannatar
26/27 | 

Hei onko tuossa mekossa ollut sellaiset "röyhelöt" hihansuissa ja olet hankkiutunut niistä eroon jotenkin? Muistuttaa nimittäin kovasti erästä minun mekkoani, jossa sellaiset röyhelöt on. En pidä niistä, mutta auttamattomana tumpelona en osaa/uskalla niitä irrottakaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011