Jos keltainen ja raidat eivät ole piristävä yhdistelmä niin ei mikään. Minun tämän hetken hamesuosikkinani on H&M:n kirkkaankeltainen versio, ja tuo rento raitapaita on Monkista. Raidat tulevat joka kevät yhtä varmasti kuin lumi sulaa. Yritän pukeutumisella saada aikaan terveen fiiliksen. Olen ollut nyt niin kauan puolikuntoisena että alkaa mennä hermot, ja tämä yskä ei tunnu loppuvan ikinä. Olen siis muuten jo terve, mutta yskä on näköjään ikuinen.

En löytänyt mistään ehjiä mustia sukkiksia (olen vakuuttunut että joku syö sukkiksiani), joten laitoin harmaat. Nehän sopii itseasiassa yllättävän hyvin keltaiseen. Välttää samalla sen amppariefektin mitä moni kammoaa. Maija Mehiläinen ei ilmeisesti ole toivottu lookki :D

Kommentit (4)

hmmm
3/4 | 

Lääkäriin, voi olla joku piilevä tulehdus keuhkoputkissa tai muu ärsytystila, jolloin tarvitaan astmalääkitystä paranemisen tueksi. Nyt on aivan erityisen huono ilmanlaatu joka puolella suomea, ei mikään ihme että kaikki oireilevat :/

4/4 | 

Tsemppiä yskän kanssa. Itse onnistuin yskimällä rikkomaan jotain kyljestäni ja sen jonkun parantuminen on kestänyt nyt toista kuukautta. Mutta helpottamaan päin, varmaan joku lihasrevähdys.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012