Vihreä ei ole yleisin käyttämäni väri, mutta pidän siitä pieninä palasina tai ihan erityisinä vaatekappaleina, joita voisi pitää poikkeuksena sääntöön -osaston juttuina. Kaapista löytyy esimerkiksi kirkkaanvihreä vintage-takki, joka yksi hienoimpia takkejani. 

Vihreä on väreistä yksi hankalin yhdistellä. Siis siten, että se miellyttäisi omaa makuani. Yleensä päädyn valkoiseen tai mustavalkoiseen, joka on ehkä hieman mielikuvituksetonta. Mutta sama se, kunhan itse viihtyy.

Tässä asussa vihreä viherkasviprintti löytyy vaaleasta hameesta, muun asun ollessa melko neutraalin valkoinen:

Hame: H&M / Paita: Zara / Laukku: Mango / kengät: Minna Parikka

Yhdistän lyhyeen hameeseen lähes poikkeuksetta runsaan yläosan, paksut mustat sukkahousut sekä tennarit. Olen todennut sen kokonaisuudeksi jossa viihdyn parhaiten. Myös paljaat kintut ja släbärit ovat ok kesällä lyhyen hameen parina. 

Ps. tuo kuvissa näkyvä huonekasvi (mitä ihme tuon nimi oli?!) on sellainen, josta ystäväni ja äitini mainitsivat ettei sitä saa kuolemaan millään. Sanoisin, että minun "hellässä hoivassani" mahdotonkin on mahdollista, joten nähtäväksi jää :D Vain yksi ainoa huonekasvi on selvinnyt hoidossani jo 20 vuotta: onnenapila. Se on selvinnyt kaikesta.

Kommentit (12)

Vierailija
2/12 | 

Kasvi on palmuvehka ja kyllä, se on tosi kestävä. Itselläni säilyy vain se, kultaköynnys ja juoru elossa :)

lusene
3/12 | 

Kasvi näyttää palmuvehkalta :) Ostin vastikään itse samanlaisen ja toivon, että kuulopuheet pitävät paikkansa, haha. Onpa kiva hame muuten!

Vierailija
4/12 | 

Kohta tasan kymmenen vuotta on palmuvehkani säilynyt hengissä, vaikka siitä on katkeillut oksia, multia ei ole vaihdettu vuosiin, sitä on kasteltu liikaa ja sitten liian vähän..joka vuosi se puskee uutta lehteä, ja sen takia makoilee varmasti myös liian pienessä ruukussa. Mutta kovasti hengissä on, ja se on paljon sanottu se! Ihan kaiken muun vihreän olen saanut kuolemaan.

Ilona
5/12 | 

...kulkee myös nimellä kaappikukka, mikä ehkä kertoo kasvin helppohoitoisuudesta jotain :D

Vierailija
6/12 | 

Olen tappanut palmuvehkan koska sen astian pohjalle jäi huomaamatta aina vähän vettä ja se mätäni pystyyn. ^^ No, osaan olla tekemättä sitä virhettä toiste.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010