Olen alkanut enemmän ja enemmän innostumaan valkoisesta oman melko värikkään tyylini mausteena. Valkoinen paita tai toppi esimerkiksi sopii yhteen melkein kaikkien hameideni kanssa ja joten kirkkautta on helppo heittää halutessaan kehiin. Kokeilin pitkästä aikaa valkoista kynsilakkausta ja tästä taisi tulla kerrasta kevään suosikkini:


Valkoinen Konehelsingin lakka saatu, glitter kynsilakka Gina Tricot.


Ihan mahtavat, miten voikin piristää näin paljon pelkkä kynsilakka! Tuo sormuksiakin esiin ihan eri tavalla. Tuo lempparirinkulani joka kuvassa näkyy ei ole valkoisen parina ihan niin synkeä kuin yleensä. Ehkä tämä jatkuvasti hiljalleen lisääntyvä valo vaikuttaa asiaan, ulkona on nykyään päivisin huikea kirkkaus kun pahin kaamos alkaa olla takana.

Kommentit (6)

1/6 | 

Mulla on tuo just sama Kone Helsingin valkoinen lakka ja juuri eilen sillä lakkailin söpöt piparireunukset kynsiin... :) Valkoinen tosiaan näyttää niin raikkaalta kynsissä ja kerää aina kommentteja! :D

Didi
2/6 | 

Moikka,

Pakko kysyä sinulta vannoutuneena Parikka-fanina, että miten Raquel-kengät venyvät käytössä? Ostin juuri alesta aivan jumalaisen näköiset Raquelit kiiltonahkaa, ja nää tuntuu ihan hintsusti nafteilta. Veikkaan toisaalta, että seuraava koko olisi suuri. Antaako nämä yhtään periksi kantapäästä ja päkiän seudulta?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013