Sadepäivän kenkävalinta ei ollut ihan nappi, mutta ne selvisivät hengissä. Saatan olla joukossamme harvoja, mutta sade on välillä aika ihanaa. Paitsi jos pelkään kenkieni puolesta, mutta muuten. Kerrankin saa muhjuta sisällä ilman että omatunto kolkuttelee syyttävänä että pitäisi olla ulkona :D
Hattuni on ostettu muutama vuosi sitten Liverpoolista lomareissulta, ostin sen itseasiassa siitä syystä, että sade pörrötti hiukseni niin kammottavan näköiseksi että oli pakko keksiä lennosta kaupungilla joku pelastus.


Ottaako sade pannuun? Laula mukana ja ei harmita enää yhtään:

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=OT1HCQcSHW0[/embed]

Kommentit (10)

Hauskaa lukea mistä mekkosi on, olen juuri tällä hetkellä flagstaffissa sukuloimassa :) ihana suomalainen syksysää täällä!

4/10 | 

Mahtavan omituinen asukokonaisuus! Lisää persoonallisia pukeutujia katukuvaan, pliis. Päivä paranee heti, kun näkee rohkean (ei sillä tavalla) asun kaupungilla.

5/10 | 

Pieni syyssade ei haittaa mitään kun muuten on ollu näin mukavan lämmintä kun viime päivinä.

Piti oikein hieraista silmiä kun lähdin illalla hakeen safkaa keskustasta ja lämpömittari näytti ennen ysiä +12 !!! Ja siltä kyllä tuntu, vaan onhan se tässä laskemaan päin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011