Pukeutumisen suhteen olen harvoin minimalistisella linjalla. Mottoni kuuluu ennemminkin, että parempi överit kuin vajarit. Tämän Zaran vanhan kukkatakkini kanssa on täysin mahdotonta pukeutua "huomaamattomasti", joten ajattelin että kunnolla sitten kun kerran aletaan. Paperilla raitamekko ei sovi pätkääkään takin kanssa yksiin, mutta käytännössä (= minun tyylissäni) nämä kaksi vaatetta toimivat mainiosti. 

En muista koska olisin ollut yhtä kotonani vaatteissa, kuin tässä asussa: 

Minna Parikan satiinipistokkaat ovat niin ihanat, etten taida käyttää enää muita kenkiä. Parikka-kokoelma myytävänä :D

Kommentit (4)

Marjah
1/4 | 

Nuo takin lehdet laskeutuu samalla tyylillä kuin mekon raidat. Yksi tekijä joka saa kuin saakin nämä vaatteet sopimaan yhteen.

Vierailija
2/4 | 

Niin totta! Erään oikeasti kivan blogin kommenttilootasta kopioitu:
"Miten tämä kaikkien tykkäämä Asikaise -blogi voi jäädä varjoon esmes jonkun MouMou-blogin kanssa, joka on nykyään ollut ihan paskaa? Tai sitte Nelliina, joka asettelee jalkansa tiettyyn asentoon Minna Parikoissa?"

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011