En kompastunut, jäätynyt tai toivottavasti muutenkaan sekoillut sen ihmeempiä lavalla Loren haastattelussa eli tässä kohtaa uskaltaa taas hengittää. Puuuh.

Siellä se raitahame heiluu. Mietin koko haastiksen ajan että missä hemmetissä ihmiset pitävät käsiään, miksi minulla tuntuu olevan kaksi ylimääräistä kättä koko ajan :D Ilman käsilaukkua ja taskuja on ihan orpona! Joskin tuo käsien vääntely johtui varmaan enemmän jännäyksestä.Ensimmäinen kerta nahkatakilla ulkona, check! Oli hitsin kylmä, ei hyvä idea.Ai että kuulkaa, kyllä kelpaa jo tuossa auringonpaisteessa hyppiä raitahamosella. Kannatti ehdottomasti ratsata Eurokankaan sisustuspuoli, kun löytyi tuollainen upeuskangas! Minulla on mustavalkoisena samaa kangasta verhoina, vähän mietin että uhraisinko toisen verhon hameeksi... koska oikeastaan tarvitsen vain yhden. Olisi ihan näpsäkkä hame mustavalkoisenakin. Minä tuon kyllä ihan uuden ulottuvuuden näihin "pukeutuu mummolan verhoihin" -sutkautuksiin ;) mutta ei voi mitään että verhokankaat ovat mahtavia mekkokankaita.

Kommentit (16)

pajupuu
1/16 | 

Tämä saattaa mennä hiukan ohi aiheesta, mutta ei voi kuin ihastella sun silkosääriä! Olisi tosi kiva joskus kuulla vinkkejä että miten ylläpidät noita, kun kevään kynnyksellä sheivausasiat alkaa taas olla ajankohtaisia, ja sulla kosmetologina varmasti on asiaan näkemystä. Pahoittelut jos kyselen liian henkilökohtaisia :D

2/16 | 

Sisustuskankaat vaatetuksessa käytettynä on aivan liian aliarvostettuja. Voi että minkämoisen kynähameen pystyy luomaan jämäkästä verhoilukankaasta tai upean leningin laskeutuvista valoverhosta.
Oi inspiraatio, sieltä taas saavuit. :)

3/16 | 

Oon ennenkin pohtinut tätä sun raitahamosten tiimoilta, mutta taidanpa teurastaa hameeksi erään käyttämättömäksi jääneen sohvanpäälliskankaan kaapista! Sinivalkoraitaa kesähelmoihin, ah!

Lukija
11/16 | 

Vartavasten sun takia lähdin koskariin hyvin meni ja kauniilta näytit:) Sakunkin bongasin ylhäältä kaiteen luota kuvaamasta.

12/16 | 

Voi harmi, kun en huomannut sinunkin olleen eilen Koskarissa! Olin itse blogiyhteistyön tiimoilta Moda Aukialla ja olisi ollut tosi kiva törmäillä! :)<3

Eppuli
13/16 | 

Sit jos meinaat tehdä toisen samanmoisen niin saisko sit ohjeet kanssa samalla? Kiitos ja pliis!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011