Olen unohtanut kokonaan laittaa bilemekkokuvat muutaman viikon takaa, joten tässä tulee. Pakko sanoa, että itse tehty on aina se viihtyisin. Tai sitten Monan tekemä. Tämän raitamekon tein Finlaysonin 70-luvun kankaasta ja kyttäänkin kirppiksellä aina silmä kovana, olisiko joku tuonut vanhat verhonsa myyntiin. Aivoni on suorastaan ohjelmoitu rekisteröimään tuo kyseinen kangas ja tottakai myös Cook Collectionin sydänkangas. Pitäkää varanne, ettette koskaan vahingossa jää minun ja sydänkankaan väliin hahha :D


m3

m3


m4

m4


m21

m21


m5

m5

Se on muuten kauhujen tilanne numero yksi, että näet kirppiksellä jotain ihanaa ja sitten joku muu ehtii tarttua siihen ensin. Ne hikoilevat sekunnit, kun odotat laskeeko hypistelijä saaliinsa vai ottaako sen mukaansa, ovat p i t k i ä. Minua kirvelee vieläkin niin paljon eräs 50-luvun tärkätty alustyllihame, ettei ole tosikaan! Sen hinta oli 8 kämästä euroa, ja minä idiootti laskin sen käsistäni ajatellen että palaan hakemaan sen muutaman minuutin miettimisen jälkeen. Kiepahdin kuitenkin katuvaisena takaisin valehtelematta 30 sekunnin jälkeen heti seuraavalta kojulta ja sitten, sitten joku nainen nappasi sen käsiinsä. Olin täysin lamaantunut kauhusta (ja ruoskin itseäni sisäisesti puhtaasta typeryydestä) ja päädyin seurailemaan sivusilmällä kyseisen hameenryöstäjän koko kirppiskierroksen. Toivohan nimittäin elää, jos kassalle asti ei olla ehtitty. Mutta ei, sinne meni. Ngggh! Silloin löysin itsestäni creepyn stalkkeripuolen, joka tulee esiin kirpulla :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (38)

5/38 | 

Ihan mielettömän kiva taito osata tehdä omia vaatteita. Itsehän valitsin aikoinan puutyöt ja nyt ehkä hieman harmittaa. :) Muita käsitöitä teen sitten senkin edestä. Itsetehtyjä koruja parhaillaan arvon bloginin puolella.

7/38 | 

Mun on yksinkertaisesti varmaan pakko alkaa verryttelemään ompelumuistia, olisi niin ihana osata tehdä itselleen jotain tuollaista :)

10/38 | 

Kieltämättä hieno! Voi jos vaan osaisi itse tehdä vaatteita. Tuli ala-asteelta vaan kammot kun mittasin vähän väärin ja housuista tuli niin leveät, että mahduin yhteen punttiin. Ei ollu mun hommaa :(

Hihi, kirppisstalkkeri.

Eevis
11/38 | 

IHANA MEKKO!! Jos näen sinut joskus jossain tuo mekko päällä, minun on ehkä pakko kolkata sinut ja viedä se päältäsi. Niin, että kannattaa varmaan kantaa varamekkoa mukana jos ei aio lähteä kotiin alasti. Varmaan sinun onnesi, että asun Helsingissä enkä käy kovinkaan usein tampereella. Huh, minäkin taisin löytää oman creepyn puoleni..

Tinny
12/38 | 

Ihana mekko! Mun kotona oli lapsuudessa verhot just tosta kankaasta! Ja toiset mahdollisesti samasta, mutta vihreillä ja valkeilla raidoilla. Äidin tuntien tota on joku pakka himassa vielä jemmassa (se ostaa miljoona metriä joka kangasta, mistä tykkää).

-
13/38 | 

Aivan täydellinen mekko! Miksen ikinä jaksa opetella ompelemaan niin voisin saada jotain noin ihanaa aikaa...?!

Ja tiän ton odotus jutun :-D Välillä tekis mieli huutaa kirppisvarkaan perään "Mä koskin tohon ennen sua!"

Myy
14/38 | 

Tuo kirpparitilanne, että joku vie juurikin sen sun kyttäämän jutun. Apua, se on niin karmeaa. Varsinkin jos se on ollut joku oikein kiva juttu. Terveisin Myy, jolle kävi noin viimeksi eilen. Pitäis vaan aina kanniskella kaikkia vähänkin kivoja juttuja mukana ja vaikka palauttaa sitten jos tulee toisiin ajatuksiin.

rixatrix
16/38 | 

Mut hei, on varmaan sullekin joskus käynyt kirpparilla niin, että pyörittelet jotain kivaa käsissäsi ja näet syrjäsilmällä kuinka joku stalkkaa SUA ja lähettää ajatuksia "laske se alas, laske se alas".

17/38 | 

Onpa kaunis mekko ! Tykkäilen hurjasti tuosta kankaasta, ihanaa että olet itse puuhastellut tuon. Niin, ja on se vähän kamalaa löytää itsestään tuollaisia puolia, kun kirppiksellä tulee lähes murhanhimoiseksi jonkun kenkäparin tai kankaan takia (olen itse samanlainen, haha).

/U

sann
18/38 | 

mie teen aina silleen että jos joku kirppislöytö hieman mietityttää, niin pidän sitä kierroksella mukana korissa hetken aikaa ja sit jos tuntuu ettei se oo ostamisen arvonen niin vien takaisin paikalleen. :) Saa hetken pohtia niin ei tee virheostoksia tai jätä jotain unelmaa hyllyyn!

Marbles
19/38 | 

Minä olen kyllä ihan reippaasti kysynyt läpi sovituskopin verhojenkin että meinasitko ottaa sen vaatteen! :) Se yleensä kyllä toimii päinvastaisesti, tyyppi varmaan vaan varmistuu ottamaan vaatteen siinä vaiheessa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012