Tasaraitapaita on klassikko, joka ihastuttaa kaikkia. Vai ihastuttaako sittenkään? Minun on myönnettävä, että pääasiassa valitsisin ylleni jonkin muun paitamallin kuin tasapaksun laatikon, vaikka silläkin on hetkensä rentona vapaa-ajan vaatteena (omistan yhden).

Raitakuosi taas on ikisuosikkini, mutta otan sen mieluiten hulmuavana, pidemmällä helmalla, tai vaikkapa pystyraitana ja rusetilla varustettuna. Kas näin:

Raitapaita: Zara / Laukku: Lindex / Kengät: Minna Parikka / Rusetti hiuksissa: matkamuisto Edinburghista / Aurinkolasit: Matkamuisto Kanarialta

En pääse yli tuosta turkoosista hörselöasusta, joka löytyy kokonaisuudessaan edellisestä postauksesta. Onko se ollut jonkin seurapiirilintusen oikea juhla-asu, vai kenties historiallinen kilpatanssiasu, mene ja tiedä. Mutta sanattomaksi sen edessä kyllä meni puheliaampikin daami.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010