Eilen olin ulkona seuraavalla asulla + takki, mutta se ei nyt sattuneesta syystä ole kuvassa että mekko näkyy. Marimekon ralliruutumekko on yksinkertaisesti täydellinen. Siinä on sopivasti 60-lukua ja nykyaikaa, riippuu täysin miten sen pukee. Ja se on pehmoinen!


marimekko kuannia

marimekko kuannia


l4

l4


l6

l6

Punertava jättilaukku on myös (kuten se keltainenkin tutuksi tullut) tuotu Tunisiasta matkamuistona. Tunisian laukkumarkkinoita voin todella suositella jos sinne päin maailmaa on menossa lomalle. Tuo punainen nahkalaukku oli noin 17-19 euroa.

Hoitokisut lähtivät eilen överiruskettuneiden (3vkoa Balilla... epistä) omistajiensa matkaan ja meillä on hiljaista kuin haudassa. Kun tottuu säheltäviin kissoihin ja yhtäkkiä koittaa äänettömyys, se on omituista. Hiljaisuuden rikkoo ainoastaan sievä hurina. Nöpö on onnensa kukkuloilla ja kehrää 24/7, se on taas talon ainoa prinsessa eikä häpeile näyttää sitä :DD

Se olisi sitten maanantai taas. Gnäääh. Onko pakko jos ei halua?

Kommentit (21)

1/21 | 

Mä taisin sovittaa tuosta väärää kokoa, tai sitten mussa on joku muu vika, kun tuo ei näyttänyt mun päällä lainkaan noin hyvältä!

Ja laukku on ihan-a. Tunisian houkuttelevuus lomakohteena alkoi juuri kohisten kohota.

Vakio lukija
4/21 | 

Olisi kiva päästä joskus kurkistamaan sun vaatekkaappiin ja kenkähyllyyn. Eli olisi kiva jos jossain vaiheessa esittelisit nämä meille lukijoille :)

JMM
5/21 | 

En tiedä näitkö edellisen postauksen kommenttini - mutta ahh oot vaihtanut laukkua ja meikä kehrää täällä ilosta myös :3 Ihana!

saara
7/21 | 

vinkkinä vaan että jos järkkärillä ottaa seinä taustana kuvaa nii se pokkarin veroinen kuva, mutta jos taas taustana on jotaki joka on kaukana ja se mennee sillee hienosta sumeeksi ko se tarkentaa suhun nii se on hienomman näköne.

ps IIIINANA MEKKO

Puppana
17/21 | 

Toi mekko on Ihana, isolla i:iillä. =)
Ja nahkalaukku myös! Suomessa tuollainen kaunokainen maksaisi varmaan saman kuin Tunisiassa, nolla vain perässä..=D

mari
20/21 | 

aaargh! ihanat kengät!! haluatko paljastaa että mistä ostettu, mitä merkkiä? :)

Erkku
21/21 | 

MISTÄ sä oot ostanu ton I H A N A N laukun ;O? Oon nytten katellu sitä monesti ja kuolannut sen perään *____*

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012