Ostin keväällä Sonyn NEX-F3 kameran, joka pienuutensa ja tehojensa puolesta oli ihan unelma tällaiselle, joka kantaa kameraa jatkuvasti laukussa mukana. Mutta kuten saatatte muistaa jenkkilän reissupostauksista, kamera päätti ihan yllättäen tehdä stopin ja nyt se on huoltokierroksella Ruotsissa. En tiedä onnistuinko ostamaan jonkun maanantaikappaleen, sillä kameran muistikorttipaikka reistaili heti alusta alkaen. Mutta onneksi on takuu, toivottavasti muruseni palaa entistä ehompana takaisin.

Mutta sillä välin on luotettava iLuurin kuviin, silloin kun en kanna suurempaa laukkua. Ja vaikka kännykkäni kamera on suhteellisen hyvä, sekään ei pysty ihmeisiin. Tässä kuitenkin pari epämääräistä otosta Milavidasta, kun kävimme tsekkaamassa Y-festarien näyttelyn perjantaina.

Taiteellinen blurrikuva. Toisinsanoen, Sakun kädet eivät olleet vakaat :DNäyttely ja kaunis Milavida yhdessä ovat totta vie näkemisen arvoinen juttu, toivottavasti kartano saadaan hyötykäyttöön vielä jossain vaiheessa. Entisöintipäätös lienee nyt kuitenkin vihdoin kunnossa, eli toivoa on.

Eteisaulassa oli myynnissä monenkin eri pikku pajan ja taiteilijan tuotteita, ja itse kiinnitin huomiota välittömästi Kenkäpaja Pihkan kojuun. Vasta Tampereelle avattu Pihka tuottaa jumalattoman kauniita käsilaukkuja ja upeita nahkakenkiä, tsekkaa nettisivut! Saku sai viimein itselleen rahapussin, kun ostin pörröpäälleni pääskyskuvioidun lompakon. Pieni äijälompakko pitää sisällään juuri sen tarpeellisen eikä mitään muuta, eli 2 korttitaskua ja vetoketjullisen taskun. Myös setelit mahtuvat mukaan. Minun oma lompakkonihan on suunnilleen pienen käsilaukun kokoinen....Jos joskus voitan lotossa, rakennutan Milavidan kopion jonnekin landelle. Piste. I love it!

Kommentit (10)

Piipa
5/10 | 

"Saku sai viimein itselleen rahapussin, kun ostin pörröpäälleni pääskyskuvioidun lompakon".

Tämä lause sai aikaan mielleyhtymän, että sulla olis joku 'toyboy'...

6/10 | 

Oli kyllä kiva nähdä linna sisältä. Mua kiinnosti nuo kuvassakin vilahtavat kultatossut, mutta päätin olla säästeliäs. Ehkä joku toinen kerta ostan Pihkan kengät. Maiharitkin näyttää tosi tyylikkäiltä.

7/10 | 

Toi on niin ihana! Toivottavasti ottavat entisöinnin jälkeen sen juhlakäyttöön nimittäin hääpaikkana se olisi ihana! Sisältä ehkä epäkäytönnällinen. Kartanoita ja palatseja on Suomessa aivan liian vähän!

bubbs
8/10 | 

Taiteilijoiden (ja ehkä teostenkin!) nimet tällaisissa postauksissa olis tosi kiva. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011