Huh kun tänään on tullut suhattua ympäri maakuntaa! Viiala, Pirkkala, Tampere, mitä näitä ny on. Päivän ilahduttavimman havainnon tein Viialassa, kun bongasin lähirämeikössä sinivuokkoja! Ooh! Piti ilman muuta eräjormailla metikköön ottamaan todistekuva. Oli niin nättiä niin nättiä..


Nämä eräjormavarusteet taas olivat vähän kyseenalaiset. Mutta silti, eka päivä ballerinoilla ja kevättakilla. Mikä riemu, mikä ilo! Takki on vuosia vanha Asokselta ostettu, ballerinat Minna Parikka, samoin laukku.Viikonloppu meni ihan älyttömän nopeasti, bootcampilla, kirppiksillä, Designtorilla, landella. Terkut sille ihanalle tytölle joka tuli Pakkahuoneen edessä morjestaan, olin ihan yhtä hymyä sen jälkeen :) Ostin Designtorilta lenkkipipon itselleni, mutta muuten pidin säästökuuria. En voi väittää ettenkö olisi himoinnut about kaikkea, mutta pakko vaan pitää järki päässä kun jenkkireissu lähestyy. Viime viikolla bookkasin Vegasin hotellin ja voi apua mitkä matkakuumeilut tuli siitä hyvästä, miten ihmeessä jaksetaan odottaa tämä 2 kuukautta vielä gnaaah! Kitschin suurimpana ystävänä överipinkki Flamingohotelli Stripiltä oli aika ilmeinen valinta, odottakaa vaan kun pääsen vauhtiin kamerani kanssa siellä mauttomuuden mekassa <3

Kommentit (11)

Rupu
2/11 | 

Olen niin kateellinen! Tehtiin californian ja vegasin road trip hetki sitten ja oli mahtavaa! Suosittelen vegasissa vähän suunnittelemaan reittejä, koska strip on törkeän pitkä ja se mikä on kartalla korttelin päässä on todellisuudessa kaukana, kasinot on niin jäätävät kokosia. Vaikka flamingo on kyllä hyvällä paikalla! Jos Vegasissa haluaa ostaa hyvää viiniä tai olutta edullisesti, ja on auto, kannattaa suunnata Total WIne & More Henderson
501 N. Stephanie Street
Stephanie Street Power Center
Henderson, NV 89014. Valtava valikoima etenkin paikallisia ja todella kohtuuhintaisia! Vieressä Nordström rack josta voi myös tehdä löytöjä!

4/11 | 

Sinivuokot ovat loistava merkki kesän lähestymisestä! :) Ah, ja Minna Parikan kirkkaanvärinen laukku toisi kevään vaikka harmaaseen loskasateeseen.

Shrek
6/11 | 

Ihanaa, sinivuokkoja! :) Meidänkin pihassa oli tänään ekat krookuksen alut :)
Päätin aktiivisesti olla menemättä Designtorille, koska poloinen Visa olisi itkenyt verta sen reissun jälkeen. En pysty olemaan ostelematta kun meen sinne.

9/11 | 

Hihi, näin sut siellä ja olisin halunnut morjestaa jos olisin kehdannut, sen sijaan tuijottelin vaan tyhmästi... T. se tyttö jolla oli se punainen Maxine ja pitsihame!

Naks
10/11 | 

Sä tuut kesällä toteuttamaan mun unelmaa. :) Haaveissa vaan on vähän eri reitti, mutta noin muuten. Odotan siis kesän päivityksiä! En usko, että voit päivittää asian tiimoilta liikaa. :D

Ellu
11/11 | 

Vitsit että oot tyylikkään näköinen tuossa takissa (ja koko asussa!) Ja ihanat sinivuokot <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012