Saku herätteli minut joskus ysin maissa ja raahauduin silmäpussieni kanssa olohuoneen lattialle ja sain kahvikupin käteeni. Siis ihan helkkarin hyvä palvelu meillä :D Mikä megaväsymys!


jumpin one-piece

jumpin one-piece

Asettauduin tuijottamaan Miyazakin Ponyo rantakalliolla ja mietin kuinka paljon olisin lapsena sitä rakastanut. Olisin piirrellyt vihon täyteen elokuvan hahmoja liioitellen samalla tavalla hiusten muhkeutta ja silmien kokoa. Pitää varmaan hankkia piirroslehtiö ja elvytellä vanhaa lyijärityöinnostustani. Liidutkin olisivat kivat.


miyazaki

miyazaki

Saku lähti pelaamaan futsalia ja minä lähdin juomaan lisää kahvia systerille. Tein välikuoleman Jaanan sänkyyn, tosin en voi tajuta miten niin monen kupillisen jälkeen ylipäänsä voi väsyttää :D


o5

o5

Siskon ikkunanäkymät ovat lievästi sanottuna creepyt. Jos joskus tuntuu siltä, että joku tuijottaa, niin tässä voipi olla syy... Dexter ja Trinity tuollain mukavan rauhoittavassa julisteessa :D etenkin minulle joka vasta sai kyseisen kauden päätökseen, ja vieläkin menee kylmänväreet ajatellessa. Kyllä, uskalsin katsoa koko kauden.


dexter

dexter

Tänään olen ollut tummalla hennesin kukkamekolla ja pörröliivillä liikenteessä. Olen uskomattoman ylpeä itsestäni että sain haettua joulukortit, postimerkit ja lahjapaperit kaikki alta pois, kerrankin en jättänyt viime tinkaan!


o3-511x851-custom

o3-511x851-custom


o2-510x711-custom

o2-510x711-custom

Ratsasin lähtiessa siskon leffahyllyt ja mukaan lähti yksi kaikkien aikojen paras leffa, Who`s that girl. Nuoruuden Madonnafanituksen tiukimpina kausina katsoin tämä leffaa ihan muutaman kerran ja unelmoin tylleistä ;)


o7

o7

Ihanaa velttoilua tämä päivä, laiskaa siirtymistä paikasta toiseen ja ei mitään varsinaista pakkoa mihinkään. Kohta saunaan ja illalla H.Potterin seuraan. Odotan melko sekalaisin tuntein elokuvaa, koska kirjat ovat niin loistavia ja leffat taas eivät ole vakuuttaneet. Voisin valittaa niin monesta asiasta Potterin suhteen, kuinka näkemykseni eroavaat ohjaajan näkemyksestä (:DD), mutta kaikista eniten ovat jäytäneet ankeuttajat. Se, että ankeuttajista oli tehty isopäisiä lentäviä Bratzeja argh! Kuinka h*lvetissä joku voi saada sellaisen vision kirjojen perusteella? Ja miten ihmeessä koko velhomaailman kammottavimmat maassa liukujat on laitettu lentämään.. eieiEI! Joten näillä fiiliksillä illalla leffaan, ainakaan en voi pettyä enempää kuin Azkabanin vankiin petyin. Pessimisti ei pety ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (36)

anei.
1/36 | 

täällä ilmoittautuu myös yksi illalla potterin seuraan hipsivä. vähän jännittää leffan puolesta, että mitä on tulossa, tosiaan kun edelliset on ollu mitä on..
ja oon kyllä ihan samaa mieltä, että azkabanin vanki (joka kirjana on mainio!) oli leffana ihan shaibaa.

saapa nähdä arvioidaanko leffaa samassa teatterissa illalla! itse suuntaan plevnaan :>

2/36 | 

Oli pakko jo googlata tuo futsali, ku sakunki statukset siitä aina mainittee. Luulin eka sen olevan jalitsun hienompi nimi, sitte aattelin et se on jalkapallon ja salibandyn sekotus ja pelattas pienellä muovipallolla ja jaloilla.

3/36 | 

Potter-leffoihin on niin helppoa pettyä kun on lukenut kirjat! Ankeuttajat ovat vain jäävuoren huippu siitä mitä olisi pitänyt toteuttaa toisin... :D Mur! :DD

pipuu.
5/36 | 

Hui että tuo Dexter mainos! Kyllä itseäni pelottaisi jos tuollainen kurkkisi ikkunasta :p Tosin, seinällä (ilman tekstejä) voisi olla ihan hieno...

Itse sain myös äsken neljännen tuotantokauden katseltua, oli hurja loppu :o (as always..)

jurps
6/36 | 

Itse ainakin hulluna potterfanina petyin uuteen potteriin... ihan eri sarjaa kuin kirjat !

7/36 | 

Ite en ole vieläkään uskaltanut mennä kattomaan uusinta potteria, sillä jokaisen leffan kohdalla olen kokenut jonkinsortin pettymyksen. Toki ne ovat visuaalisesti hienosti toteuttuja, mutta jotenki Potterit kuuluu niihin kirjoihin, joista ei yksinkertaisesti vain VOI tehdä kunnollisia leffaversioita. Ei Rowlingin nerouden tasolle vain voi päästä!
Mulla muuten on tuo sama mekko ja vaikka tykkäänkin siitä kovasti, minua hirvittää käyttää sitä vilautteluvaaran takia :D jotenki se on kauhian lyhyt ja helma helposti nouseva... Sie oot minua varmaan vielä 10 cm pitempi, niin eikö sinulla oo samaa ongelmaa?

Varjosudenhetki
8/36 | 

Itsekin tänään menossa potterin katsastamaan, jänskättää. Olen odottanut tätä n 12 vuotta!(now I feel old) Saa nähdä.

Miusta taas Azkabanin vanki on ehdottomasti vähiten epäonnistunut leffa pottereista. :D
Liekehtivä pikari on jotain hirveintä kuraa ikinä, v**** sitä teinidraamalässynlää-Ai-niin-muistettiinhan-sinne-loppuun-lisätä-se-voldemortin-paluukin! >.<
Tätä uutta on kyllä kehuttu aika paljon, odotukset korkealla!

Henna
10/36 | 

Kävin jo torstaina katsomassa ko. leffan ja sellaiset vakiomietteet taas pyöri päässä "ei se näin mee, ei toi tolleen sanonu, ei näin, ei tolleen, plaa plaa" :D (sentään en ääneen kommentoinut - niin kuin aiemmissa leffoissa olen kotona katsellessa tehnyt)

Oonkin koittanut jo irrottautua näistä leffoista silleen että pidän niitä ihan omina tarinoinaan, kirjoista haen sitten sen "oikean" version :)
Ei sillä, hyvin tehtyhän tuo elokuva oli ja nyt ei millään malttais odottaa 2.osaa ens heinäkuuhun asti.

iinuska
11/36 | 

Kävin eilen katsomassa Potterin samoissa fiiliksissä - ja yllätyin! Azkabanin vanki ja Feeniksin kilta olivat jättäneet sellaiset traumat surkeudellaan että kelvollinen Puoliverinen prinssi ei pystynyt niitä parantamaan mutta nyt... Sehän oli oikeasti hyvä! Kökköyksiäkin tietysti oli, mutta kerrankin elokuva toimi sekä omana teoksenaan että versiona kirjasta :) Ehkä kyse oli siitä, etten suhtaudu Kuoleman varjeluksiin kirjana ollenkaan niin intohimoisesti kuin Azkabanin vankiin ja Feeniksin kiltaan (koska Sirius Musta on ja tulee olemaan The Man Of My Dreams ;D), en tiedä. Ja vaikka ykkösosan loppukohtaa onkin syytetty kliseiseksi ja typeräksi niin minä kyllä tykkäsin. Paljon. (insert evil smile here)

Nuo ruskeat saappaat näyttävät muuten juuri sellaisilta mitä olen haeskellut - onko mahdollista löytää vastaavia mistään? Ja vielä opiskelijabudjetilla?

MM
12/36 | 

Voi Harry Potter -leffat sentään......... Kirjat on huippuja, itse en leffoihin vain pääse sisään mitenkään. Varsinkin tv:stä usein uusitut osat, jossa Harry & co. ovat oikeasti ihan lapsia (no onhan ne kirjassakin, mutta on se silti eri asia nähdä ne pikkukakaroina!), saavat aikaan puistatuksia. Eikä yksinomaan oiotun juonensa takia. Mun mielestä leffat on vain läpikerrottuja; "tehdään nyt näin, että saadaan se 2,5h täyteen". Ei tietenkään voi olettaa, että upeasti kerrotut kirjat saataisiin mitenkään siirrettyä valkokankaalle kahteen-kolmeen tuntiin ängettynä, mutta silti! Leffoista puuttuu niiiiin paljon!

MM
13/36 | 

Aijuu, piti kenkiä kommentoida myös. Eikös nuo ole ne elloksen mahtisaappaat? Onks sulla liukuesteet siellä pohjissa, vai pysytkö muuten helposti talvella niillä pystyssä nimim. telemark-alastuloja noilla saappailla joka askeleella talvella kokenut.

14/36 | 

Musta ne leffat kärsii kaikista eniten siitä, että pääosan esittäjä ei osaa näytellä. Oikeesti. Kaiken muun voisin jaksaa, mutta en sitä. Samperi jätkällä on sama ilme Kuolonsyöjien hyökkäyksen jälkeen ja ensisuudelman jälkeen!

eve
15/36 | 

Mäkin tosiaan oon miettiny miksi kuolonsyöjistä piti tehdä lentäviä, sekotin niitä ensin ankeuttajiin, vaikka kirjat on luettu monensti. Ehkä johtuu myös siitä, että kumpiakaan en ollut kuvitellu juuri tuollaisiksi. Ankeuttajia niin kuin sanoit Bratzeiksi ja kuolonsyöjiä hopeamaskisiksi.
Itse menen leffaa katsomaan ensi viikonloppuna :D

Enni
16/36 | 

Kävin keskiviikkona katsomassa tuon uuden Potterin ja oli mun mielestä ihan todella hyvä. Ne aikasemmat on ollu aikas kamalia mut tää oli ihan aikusten oikeesti loistava. Tein päätöksen etten lue kirjaa hetkeen ennen sitä leffaa jotten sitten koko ajan mieti et "Ei se nyt noin menny!" ja se toimi. :D Ei haitannu yhtään mahdolliset mokat. Tykkäsin vaan lujaa. Hienoja juttuja oli ja tunnelatausta vihdoin, muutamat kyyneleet tuli tirautettua!

Veera Karoliina
17/36 | 

Komppaan täysin noiden lentävien ankeuttajien suhteen. Potter-leffat muutenkin aina jotain niin... ankeeta. ja silti ne on suurena kirjojen fanina pakko nähdä vaikka vain nauraakseen niille(----:

l
18/36 | 

Itse en ole koskaan lukenut kirjoja ja siksi varmaan ne ankeuttajat ovat aina olleet musta tosi siistejä! :DD Ne muistuttaa niitä Lord Of The Ringsin Nazguleita, joita kanssa ihailin aina :D

Kirjat kyllä pitäisi ehdottomasti lukea! Harmittaa vaan jos leffat tuntuvatkin sitten ihan surkeilta, kun tähän mennessä oon kyllä pitänyt niistä..

l
19/36 | 

Musta ne leffat kärsii kaikista eniten siitä, että pääosan esittäjä ei osaa näytellä. Oikeesti. Kaiken muun voisin jaksaa, mutta en sitä. Samperi jätkällä on sama ilme Kuolonsyöjien hyökkäyksen jälkeen ja ensisuudelman jälkeen!

^ tosi hyvin sanottu ! :D

Myöskään Emma Watsonin näyttely ei ole kovin loistavaa Pottereissa...

Kisu
20/36 | 

Mä taas tykkäsin Azkabanin vangista, siitä ei ollut yritetty tehdä täydellisesti kirjan mukaista, koska leffassa se ei vaan toimi samalla kaavalla. Feeniksin kilta on mun inhokki, olin niin raivoissani sen leffan kattomisen jälkeen, että teki mieli hakata nyrkkiä seinään. Kiukuttaa vieläkin! Koko leffassa ei ollut ainuttakaan kunnon dialogia!

Kävin ite katsomassa uusimman torstaina ja täytyy sanoa, että aikamoista rymistelyähän se oli, mutta voi olla jopa paras noista elokuvatekeleistä.

:)
21/36 | 

HP:sta en niin välitä, mutta mites toi toinen leffa.

Who's that girl ei iske muhun, ei sitten yhtään. Eka Madonna-leffa, Desperately Seeking Susan, iski kovaa ja se oli mun mielestä todella hyvä elokuva. Mutta who's that girl on mielestäni vain huono, ilman kunnon ideaa, ja Madonnakin jotenkin todella naivi(varmasti tarkoituksella). Leffan (pukeutumis)tyyli tosiaan on aivan kymppi, ja Who's that girl biisinä on kyllä ehtaa kasari-Madonnaa!

Mutta siis pelkän tyylin takia en jaksa leffaa uudestaan katsoa.. :)

Heidi
22/36 | 

Keskiviikkona kävin ensi-illassa Potterin katsomassa ja olihan se leffana melko hyvä, menee top 3:een potter leffoista, mutta täytyy kyllä sanoa että jokaista kohtausta oli muutettu kirjasta. Kaikkea ei selitetty kunnolla eli jos ei ollu kirjoja lukenu saatto mennä jotain pointteja ohi.. muttamutta kyllähän se ihan hyvin oli mut aina pitää ettii kaikki virheet mitä ei oo kirjoissa. :DD

(ps. top 3: azkabanin vanki, feeniksin kilta ja tää :D)

24/36 | 

mulla on kans ollut aivan eri näkemyksiä potter -leffojen ohjaajan kanssa ja myös esim. ankeuttajien suhteen. tulin juuri elokuvateatterilta uusinta potteria kattomasta ja voin todeta että omasta mielestäni tämä on (tähän astisista) paras potteri ikuna! <3 oli siinäkin muutama poikkeus niin ihaniin kirjoihin, mutta niiltä ei kai vain voi välttyä.. kerrotko myös oman mielipiteesi leffasta jossain postauksessa? :)

Noonu
25/36 | 

Hitsivie, on kyllä niiin pakko kiittää sua kun sä kirjotat blogia! En ymmärrä, mut just tänään tähän aikaan illasta, sun blogin lukeminen sai mut hyvälle tuulelle. :D So, THANK YOUUU =))

26/36 | 

mä vähä petyin ku ponyo oli suomidupattu. :( Just tolla kenen naama tos ruudus on, oli järkky suomi-ääni! :D Pelottava suorastaa D:

Hemüu
27/36 | 

Mua eniten noissa Potter leffoissa ärsyttää se, että Harryn silmät on väärän väriset =D Kirjoissa Harryllahan on vihreät silmät ja kaikki aina sanookin "sinulla on äitisi silmät" ja sit leffassa kuitenki ne silmät on siniset =(

28/36 | 

Voi kiitos taas Nelliina ihanista postauksista,joita olikin aikamoinen pino odottamassa,kun kotiuduin sairaalasta toista lastani hakemasta.Sun tekstejä on aina mukava lukea ja erityisesti nää piristi rankan viikon jälkeen,kun sai vaan löhöillä sängyssä vauvaa imettäessä ja lueskellessa samalla läppäriltä blogeja..

Noora
31/36 | 

Oma mielikuvani ankeuttajita ei ole niin pelottava, sillä yksi mielikuva jumiutui niistä aivoihini ikuisiksi ajoiksi... Jos olet sattunut katsomaan Mikki Hiiren jouluaatto-nimistä videota (joka kertoo siis heidän versionsa Saiturin joulusta), siinä kolmantena joulunhenkenä esiintyy Musta Pekka mustassa kaavussa, josta näkyy välillä mustan huppuosion alta hänen suuri, sänkinen leukansa. Siltä minun ankeuttajani näyttävät.. :D

Ps. Snape oli ensimmäisen kirjan luettuani se Känkkäränkkä-kirjoista tuttu ilkeä velho. Myöhemmin Voldemort näytti häneltä. Otan selkeästi liikaa vaikutteita lastensaduista...

Mervi
32/36 | 

Miten voikaan Radcliffe olla niin jähmeä näyttelijänä kun se oikeasti on haastatteluissa tms. niin namu. Jos olisin edes 10v nuorempi niin kyllä fanittaisin ihan vaan haastattelujen perusteella sitä. ;D

Ankeuttajat ON ihan kamalia leffoissa, tuo isopäinen bratz-viittaus sai repeilemään kunnolla. :D

Tei
34/36 | 

Who's that girl oli ehdottomasti yks mun lemppareista teininä :) Ihana! Madonna on just hyvä roolissaan ärsyttävän naivina, sekopää hempukkana. Etsin pitkään "paloauton punaista" huulipunaa tuon leffan takia, mutta en sitä koskaan löytänyt. Dick Tracyssa oli mukava tunnelma, mutta Madonna oli siinä liian... noh, Madonna. Desperately seeking Susan on ehkä kuitenkin ykkönen näistä Madonnan leffoista.

Tiia
36/36 | 

Pakko kysyä tosta ylimmästä kuvasta jossa sulla on päällä toi sininen puku, että mistä oot sen ostanut :o niiin ihana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012