Takeilla ja toppahaalareilla on yleensä käyttöä vain tiettyyn aikaan vuodesta, mutta melkein kaikkia muita vaatteita voi pukea koska vaan. Kesämekot menevät neuletakkien parina ja Suomen kesässä syksyinen villakangashamekin useimmiten toimii. Tämä sininen loippana on väristään huolimatta ohut rantahame, mutta se käy tosi hyvin myös lokakuun käyttövaatteeksi. Alle sukkahousut ja maiharit, päälle nahkarotsi ja neulehuivi, siinäpä se ohuen hameen syksyistäminen onkin.


Nuo Mangon maiharit ovat siitä jännät kengät, että minua on pysäytelty niiden johdosta useampaan kertaan. Ventovieraat ihmiset ovat tulleet kyselemään että mistä ne on ostettu, ovat kuulemma niin hienot. No, 50e ja Mango, toimivat loistavasti kumisaappaina sillä ovat muovia :D Sitä luulisi että näitä pysäytyksiä kadulla tulisi joidenkin upeiden korkkareiden tiimoilta, mutta ilmeisesti maiharit ovat se juttu mitä naiset tällä hetkellä himoitsevat.

Ps. paljon toivottua korsettipostausta luvassa ihan pian. Käyn perjantaina haastattelemassa aiheen asiantuntijaa, sillä omat tietoni eivät kovin pitkälle kanna :)

Kommentit (3)

Gitta
1/3 | 

Onko sulla vielä oma väri hiuksissa? Itse suunnittelen kanssa omanvärin kasvatusprosessia :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011