Työkaverini tuli käymään Suomessa pitkästä aikaa ja kuulumisia vaihtaessamme neitokainen nosti laukustaan esiin kasan jotain kimaltavaa, jolloin tämän harakan silmät syttyivät välittömästi. Margit oli aloittanut punomaan koruja tylsien työmatkojen ajankuluna ja siitä se sitten lähti. Tällä hetkellä Shamballa-koruja on myynnissä jo muutamassa putiikissa Viron puolella ja FB-sivukin löytyy.Minä nappasin korukasasta kolme kapeaa ranneketta, joiden värimaailma sopi upeasti yhteen. Viininpunaista, mustaa ja hopeaa, ai vitsi! Kunnon syksymystiikkaa <3 Pakko rakastaa käsityöläisiä, jotka jaksavat näpertää meidän muiden kuolevaisten iloksi näin kauniita asioita. Minun hermoni riittävät nippa nappa saumurilla suristeluun, mutta punominen ja virkkaus sun muut, ei. Ei pysty. Mutta hyvä tunnistaa rajansa, niin välttyy hermoromahduksilta :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

1/1 | 

Hahha. Minunkaan hermot eivät riittäisi näpeltämiseen, vaikka virkkaamista onkin joskus tullut harrastettua (tosin siitä on kymmenkunta vuotta).

Tosi kivoja koruja ja sopivat muuten upeasti edellisen postauksen hameeseen! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012