-sisältöyhteistyö-

En ole ensimmäistä kertaa ripsikelkassa, joten sikäli tämä ei ole uutta, mutta kyllä se näin 10 kuukauden tauon jälkeen on taas melkoista räpyttelyä. Siis peilille. En voi olla tuijottamatta räpsyjäni peilistä aina kun osun itseni kanssa silmätysten. Beauty Putiikin tuttu neitokainen nimeltä Jarna laittoi minulle reilu viikko sitten Lash Perfect -ripsipidennykset. Minulla on ollut saman merkin ripset viime keväänä ja tykkäsin niistä valtavasti.

Jarnan sylissä maailman sympaattisin lainarekku Nani, joka nukkua tuhisti sylissäni koko laiton ajan :D


Koska olen ehta blondi, ripseni näyttävät niiden pituudesta huolimatta aika vaisulta ilman meikkiä. Eli siis ei miltään, valkoiset hapset näyttävät lähinnä siltä, että niitä ei ole. Ja koska vietän nykyään enemmän kuin tarpeeksi aikaa huhkien munkkikahvilan ympäristössä ilman meikkiarsenaalia, koin ripsipidennykset superkäteviksi että erotun edes hieman lenkkipolun puruista. Ettei nopeammat juokse haamunaaman läpi. Tässä haamuripset aamuhämärissä laittopäivänä:


g8

g8

Jos ihmettelette noita kultahippusia, niin testailin vähän hippusvarastoni sopimista Just Cavallin kevään lookkiin, ihastuin niin paljon sen niiden kultahippuisuuteen. Mikään ei ole kivempaa kuin yrittää matkia näytösmeikkejä :)

No ne ripset. Ennen aloitusta Jarna kyseli toiveitani räpyttimien pituuksista ja sovitteli oikeita kaarevuuksia (niitä on miljoonaa erilaista). Päädyin hyvin maltilliseen pituuteen, joka on omien räpsyjeni mukainen (keskeltä taisi olla hieman pidempi) ja malliksi ns. bambisilmä eli reunoilta lyhyempi, keskeltä pidempi. En pidä viuhkamallista (ulkoreunalta pisin) ilman meikkiä, eli koska hikoilen tosiaan puolet elämästi urheillessa, haluan lopputuloksen olevan melko luonnollinen. Eikö olekin jännä, miten paljon vaivaa sitä näkee että ei näytä luonnolliselta mutta kuitenkin haluaa näyttää luonnolliselta :D En halunnut myöskään pelottavan tuuheita ripsiä, vaan kuten sanottu, erittäin luonnolliset. Noillahan halutessaan saa vaikka millaiset drag queen style -ripset, joten asiakkaan toiveiden mukaan mennään.

Pelottavia instrumentteja ripsien laittoa varten:


g3

g3

Lash Perfectit laitettiin ripsiin kiinni yksi ripsi kerrallaan, niin että yksi irtoripsi on aina kiinni yhdessä omassa ripsessä. Näin ollen kun omia ripsiä luonnollisesti ajanmyötä irtoilee, ripsijatke irtoaa kätevästi mukana. Aikaa hommaan meni kokonaisuudessan puolisentoista tuntia ja sitten oli viuhuttimet paikoillaan (alaripsissä ihan vähän ripsaria, vaikkei sitäkään oikeastaan tarvitse):


g9

g9

Aivan mahtavat. Eivät näy kulman takaa ennen muuta eukkoa, vaan ovat juuri niin hillityt kuin halusin. Nämä kuvat ovat muuten otettu vasta viikko laiton jälkeen, kun olen jo ehtinyt aiheuttaa muutaman ripsen mystistä katoamista rivistöstä. Krhm, en ikinä muista että minulla on ripset (eivät tunnu miltään) ja olen krooninen silmien hieroja... no, ehkä tässä kesän aikana opin olemaan räpeltämättä silmiäni vahingossa.

En todennäköisesti pystyisi olemaan hieromatta silmiäni 12 kuukautta vuodessa, joten minulle nämä ovatkin nimenomaan kesäripset. Huoltoon pitäisi tunkea noin 3-4 viikon välein, riippuu vähän miten helläkätisesti kukin ripsiään kohtelee. Lash Perfectien aloituskerta on 120e, jolloin tehdään alusta asti koko rivistö+ henkilökohtainen suunnitelma ja seuraava kerta eli huolto (60 min) on 60e.

Kotihoitoon ostin värittömän ripsigeelin, jonka avulla räpyttimet saa aamuisin tarvittaessa järjestykseen. Eli kun on hieronut naamaansa tyynyyn koko yön, vaikka on kuvitellut nukkuvansa sievästi tyynyn reunalla.


g1

g1

Huoleton kesä, tervetuloa :) Kiitokset Jarnalle ripsistä!

Joko ripsipidennykset ovat teille arkipäivää, vasta harkinnan asteella vai ei koskaan -osastoa?

Kommentit (51)

Heidi
1/51 | 

Kauniit ripset, sopivat sinulle. Itselläni on ollut kohta noin puolitoista vuotta pidennykset, enkä ole pitänyt taukoja välillä. Omat ripseni ovat pysyneet hyvässä kunnossa, enkä ole kokenut tarvetta jättää ripsiä pois edes tauon ajaksi. Olen siis jo liian koukussa, omat ripseni ovat niin olemattomat. :D

Itse käyn huollossa 5 viikon välein, olen oppinut olemaan hankaamatta silmiäni (vaikka nyt allergiakauden alkaessa tekikin tiukkaa) ja ripset pysyvät hyvin paikallaan. Kuten joissain kommenteissa olikin jo sanottu, se on kuitenkin yksilöllistä ja riippuu paljon ihmisestä. Omat ripseni kestävät myös saunaa ja urheilua, tosin ne ottavat ikävästi vastaan uimalaseissa. :D Käytän meikkiä todella harvoin, joten ripset ovat minun keinoni näyttää aina hyvältä!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
4/51 | 

ei tarvi, mulla on ollut ripset yhteensä kolme kertaa ja koskaan ei ole värjätty :) varmaan saa värjätä, mutta mä en anna värjätä koska olen allerginen tapaus kuten sinäkin. Kestän kuitenkin onneksi ilman ongelmia noiden ripsien liimaa, (siitäkin on herkkäsilmäisten versio olemassa), mutta että olen kuullut osan allergisoituneen myös noille liimoille. Musta on itseasiassa ihanaa käydä makaamassa kosmetologilla pehmoisessa tuolissa selällään pari tuntia kuussa :DD

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Freckles
5/51 | 

Heei tää tuli juuri niin oikeaan aikaan, sillä oon miettinyt kesäräpsyjen hankintaa, mutta oma ripsivarustus on niin blondi kuin vain voi olla, joten olen ollut epäileväinen ripsien toimivuudesta. Vihdoin todisteita, että räpsyttimet sopivat myös mulle! Jesh!

6/51 | 

Kiintoisaa, olen ollut siinä käsityksessä että haamuripset (jotka itsellänikin on) pitäisi ensin kestovärjätä tai jotain ettei lopputulos näytä liian harvalta.. ja olen kuopannut megaripsihaaveet koska olen jostain syystä allergisoitunut ripsi/kulmakestoväreille. Toisaalta taidan olla myös liian laiska käymään missään huolloissa joten taitaa nämä ripsilisäkkeet jäädä edelleen kokeilematta. Samoin kuin kynsi-, hius- ja mitänäitänyton-lisäkkeet.

7/51 | 

On kyllä kivat, pitäisköhän tempaista ja kokeilla.... eivät kyllä taida olla mökin saunaan, uimaan, saunaan, uimaan ystävälliset....

nennni

Toki tuo _saattaa_ vaikuttaa pysyvyyteen, mutta jos liiman antaa kuivua kunnolla laiton jälkeen ja liima yms ovat kunnollista kamaa niin kyllä pitäisi pysyä :) Lähinnä öljymäiset tuotteet silmän lähellä aiheuttavat liimasidoksen hapertumista. Olen kyllä kuullut paljon erilaisia kokemuksia pidennyksistä, että kokeilemalla se selviää, kuinka hyvin räpsyttimet kestävät omassa käytössä. Jollakin saattavat kestää jokapäiväistä saunomista ja hankaamista, toisilla (esim luokkakaverillani) taas ei kestä edes viikkoa vaikka ei tekisi silmille mitään. Että ei kun kokeilemaan vaan!

-Tuleva kosmetologi

8/51 | 

Itse huomasin tulleeni vajaa puolivuotta sitten allergiseksi kaikenlaisille ripsiväreille, joten tämä antoi hyvän tekosyyn hankkia kestoräpsyttimet :D Toki se haukkaa opiskelija-budjetista ison osan, mutta on kyllä sen arvoista. On ihanaa näyttää ihmiseltä meikittä, vaikka menisikin vain lähikauppaan tai salille :)

Joo, kokeilin läpi kaikki herkille silmille ja allergisille sopivat ripsivärit, mutta kaikista tuli ihan samat oireet kuin marketti-ripsareista. Silmäni alkoivat aina vuotamaan ja kutisemaan ja vähän tuntui kuin joku olisi nykinyt ripsiä alaspäin o.O Ei niin paljon, että sitä ei olisi millään kestänyt, mutta eihän se nyt mukavalta tuntunut. Jännitti aika paljon, että saisinko tuosta ripsiliimasta mitään oireita, mutta ei onneksi tullut kun jotain pientä ja sekin hävisi kun vaihdoin nykyiseen ripsipaikkaani :)

Ai perhana, mä olen myös alkanut pelätä, että olisin allerginen ripsivärille. Tosin, mulla on myös kuivat silmät joista en tiennyt ennen tätä kevättä, joten syynä voi olla myös se allergian sijaan. Mutta ainakin talvella totesin yhden lorkun sekä yhden luonnonkosmetiikkaripsarin aiheuttavan oireita ( jotka tosin saattoivat johtua niistä kuivista silmistä, mene ja tiedä..). Jatkossa kierrän ne kaukaa, sillä olen iäksi traumatisoitunut ko, ripsareista, vaikka syy ei välttämättä edes ollut niissä :D

Max Factor, Rimmel ja uutena merkkinä itselleni Youngblood ovat taas olleet ok. Mutta mielenkiintoista olisi kyllä saada selville, mikä on ripsivärin eniten allergiaa aiheuttava ainesosa, itse olen ymmärtänyt että jos esim. saa pahoja allergiaoireita hiusväreissä käytetystä PPD:stä, niin teoriassa kaikki mustaksi värjätyt asiat/mustaa väriainesta sisältävät asiat voivat aiheuttaa oireita? Vai onko se esim. mehiläisvaha, vai joku säilöntäaine? Ihan hirveää salapoliisityötä tällaiselle ei-kemistille!

Mutta sun räpsyt on hienot, itse en kyllä ehkä uskaltaisi ottaa, sillä pelkään että mun tuurilla saisin jonkun hirveän allergisen reaktion niistä + se joka kuukautinen rahanmeno + millaisessa jamassa omat ripset olisivat pidennyksitä luopumisen jälkeen.

Nnika
10/51 | 

Itsellä on ollut kestoripset nyt 4 kk ja en luovu ainakaan ennen syksyä jolloin saatan pitää vähän taukoa niin kuin suosittelevat. Tuo geeli lähtee kyllä heti hankintalistalle tänä aamuna nimittäin oli kyllä sellainen kasa noita ripsiä tuossa keskellä että :D ja ihan nätisti tyynyn reunalla nukuin ;)

11/51 | 

hehee, mulla on ens viikolla aika elämäni ekaan ripsienlaittoon ;) mäkin aion kesäks ottaa! ja nimenomaan maltilliset eikä överit. omat ripset ovat kanssa vaaleat ja ihan suorat...

nennni
12/51 | 

Itse innostuin ripsistä viime syksynä kun kävin koulutuksen, mutta nyt olen pitänyt taukoa vuoden vaihteesta saakka. Yhtä laittoa lukuun ottamatta kun oli maaliskuussa juhlat :)

Nyt laitosta on 2,5kk ja pidennyksiä on edelleen muutama ripsissä kiinni :D Jouduin niitä jo leikkelemäänkin kun pisimmät olivat 14mm ja ne olivat jo _hieman_ kasvaneet pitkiksi.. Ja ei, en jaksa pelleillä poistogeelin kanssa itse, koska viimeksi jouduin laittamaan geelin kolme kertaa ripsiin ennen kuin sain kaikki pois kun geeliä meni silmiin koko ajan ja auta armias se kirveli. Sen siitä saa kun on tälläinen tee-se-itse-ihminen. Itse pidennyksiä en kuitenkaan ole alkanut vielä itse laittamaan itselleni :D

Mutta toivottavasti nuo muutaman nysät tippuisivat muutaman viikon aikana kun olisi tarkoitus laittaa kesäräpsyttimet. Ehkä tällä kerralla vähän hillitymmät.. Noiden kanssa vaan tahtoo suuruudenhulluus iskeä! Syksyllä aloitin niin, että pisimmät olivat 11mm ja parin laiton jälkeen mentiinkin siellä 14millissä.

mia
13/51 | 

nauroin tolle haamunaamalle - se mää oon! blondiuden haittapuolia :) viime kesänä mulla oli räpsyt ja ens viikolla meen taas ottamaan ne! jipii! sulla on kauniin luonnolliset. en yhtään tykkää siitä överi-tyylistä noiden suhteen mikä nykyään on muotia. (meinasin kompastua sokoksen myyjän ripsiin..)

Nemilia
14/51 | 

Aivan ihanat! Kerrankin joku hankki MALTILLISET ripset, eikä niitä 4cm hämähäkin jalkoja, yöks! :/ Tuollaisia voisikin jo harkita, vaikka ne tekevätkin kerralla suuren loven kukkaroon...

Niina
15/51 | 

Hei voitko heittää jonkinlaista arviota kehiin tuosta geelistä, onko hintansa väärti ja toimiiko lupausten mukaisesti? Olen pitänyt puolen vuoden tauon ripsistä, mutta aion myös palata kesäräpsyttelijäksi ja kiinnostaisi josko tuolla geelillä saisi ne "aamukasat" helposti ojennukseen :)

auringonkukka
16/51 | 

Haha, mä taisin osua joskus samalle kassalle..piti katsoa ihan kaks kertaa, että onkohan tuolla jokin naamiaispäivä menossa - ylipitkää ja -tuuheaa ripsiä oli niin paljon, että hädin tuskin silmää näkyi sen kaiken karvan keskeltä :D siihen olis sopinut sellaiset Frida Kahlo -tyyppiset kulmakarvalisäkkeet pariksi :D

Kikka
17/51 | 

Ottaisin räpsyt useammin ellei se asennus olisi niin ahdistus-kokemus. Tekee TODELLA tiukkaa olla tunnin verran silmät kiinni tietoisena siitä ettei silmiä saa aukaista!! Minua helpotti hiukan se, että ripsien laittaja piti kättään otsallani, siis kosketus helpotti. En silti ole nyt räpsyjä laittamassa, jäi ehkä näihin muutamaan kertaan..

KristaK
18/51 | 

Täälläkin yksi täysin värittömät ripset omaava. Kysymys kuuluukin että miten nuo sopivat sitten kun ripset ovat valmiiksi aivan tikkusuorat?

Kokeilin tuossa jokin aika sitten itse laitettavia ripsitupsuja ja täytyy sanoa että niitä ei saanut kauniisti laitettua omien ripsien sekaan sitten millään. Aivan täysin verrattavia nuo nyt eivät keskenään ole, mutta aiheuttaa jonkin verran huolta että meneekö lähes puolitoista sataa hukkaan kun ripsiä ei saakkaan omien joukkoon kauniisti.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

ripsiteknikko kyllä tsekkaa asiakkaalle sopivan kaarevuuden, mutta käsittääkseni tuossa oma ripsi menee (liimautuu) noiden jatkeiden mukana eli suoruus ei pitäis olla ongelma. Ne ripsitupsut on ihan syvältä, paitsi max ripsarin päälle voi laittaa bilekäytössä ulkonurkkaan pari, mut ne tosiaan kannattaa laittaa ripsarin + taivutettujen ripsien päälle vasta.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

shazz
19/51 | 

Mulle nuo ripset on haaveiluasteella. : ) Eli himottais, mutta en tiiä uskallanko. Jään kuitenkin koukkuun eikä mulla ole varaa huollattaa niitä... Ehkä joskus :)

Liisa
20/51 | 

Mulle tekoripset on ei-koskaan-osastoa. Ei voi mitään, mulle tekohiukset, -ripset, -rusketus, -kynnet jne. ovat vaan liian drag queen -tyylistä. Varsinkin jos on enemmän kuin yksi edellä mainituista tekoasioista samaan aikaan! Mutta tekoripsiksi noi sun on maltillisuudessaan ihan kivat :)

21/51 | 

Ite otin pidennykset ekaa kertaa viimevuonna ja rakastuin niihin. Pari kuukautta niitä pidin mutta sitten rahatilanne pakotti luopumaan niistä.. MUTTA nytpäs kuukausi sitten kävin itsekin pidennyskoulutuksen luokkakavereiden kanssa (tuleva kosmetologi) (niitä on KIVA laittaa!) ja sain samalla itsellenikin. Ja nyt en näistä luovu, pidän vaikka loppuikäni! Onneksi pääsen huollattamaan koska vaan- ilmaiseksi. ;)

Jensku
22/51 | 

Mä olen sitä ei koskaan osastoa kun mulla on luonnostaan tosi tummat ripset ja kulmakarvat. Eipähän tartte meikkailla joka aamu eikä sen puoleen kun en ees omista mitään meikkejä kun en ole ikinä meikannut. :)

Virpi
23/51 | 

Todella kauniit ripset laitatit! Näyttävät todella ihanilta. Ja itsekin olen tuon luonnollisuuden puolella mitä pituuteen tulee. Itse en ottaisi ripsiin pidennyksiä, paitsi ehkä juuri tuossa tilanteessa kun harrastaa reilusti liikuntaa, siinä ne olisivat kyllä kätevät. En tiedä mikä siinä on, mutta minulta kysytään melko usein mlllaiset pidennykset minulla on (kun minulla on luonnostaan pitkät ja suhteellisen tuuheat ripset), enkä pidä siitä yhtään. =D Aina vastaan että ihan omat on, olen vain löytänyt mahtiripsarin, jolla niitä saa sopivasti korostettua. Kohteliaisuushan se toki on. =) Ripsien sijaan minä upotan rahani hiuksiin, sillä luonnonblondi kun olen, tämä tumma tukka vaatii kampaamossa käynnin vajaan neljän viikon välein. Puuh. Onneksi on taitava ja mukava kampaaja!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

luomut naiset yleensä ovat kovin ylpeitä luomuudestaan hahah :D ei auta epäillä heidän karvojaan feikeiksi :P Ai vitsi että mä jouduin luovuttamaan tän bloditukan peittelyä tummalla värillä, mulla puski valkoinen juurikasvu jo viikossa niin rumasti, että värjäysrumba oli ihan mahdoton. Hienoa jos sulla säilyy melkein neljä viikkoa kivana, sit toi ei ole ollenkaan paha :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Marjo
24/51 | 

Mulla on elämäni eka ripsiaika huomenna. Vähän jännittää, millaista elämä on yhdistelmällä pidemmät ja kaartuvat ripset+silmälasit.
Lasiteknikko jo pelotteli, että onko niistä jatkeista mitään hyötyä...:(

Onpas hyvä, että on muitakin olmiripsillisiä!

Itse olen miettinyt myös tuota ripset+silmälasit asiaa, onnistuuko?
Kerro sit, Marjo, miten toimii!

Itse olen kuullut paljon pelotteluja siitä että omista ripsistä ei ole jäljellä kuin tyngät pidennysten jälkeen. Onko näin?

Haluaisin kerrankin olla myös kesämökillä siistin näköinen ilman meikkiä! Mutta uskallanko ottaa pidennykset...??

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

ainakin aurinkolasien kanssa toimii hyvin, etenkin kun mulla on noin hillitty pituus noissa :)

Itselläni ottaa ripsipidennyksistä omat ripset aina vähän itteensä, mutta se varmaan johtuu lähinnä omasta kovakouraisuudesta (ei mitään kaljuja kohtia, mutta muutama selvästi katkennut ripsi aina löytyy). Onneksi kuitenkin ripsirivistö palautuu parin kuukauden sisään normaaliksi, kun antaa räpsyjen tippua pois eli ei tarvi pelätä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Marjo

Mun silmälasit tulee tosi lähelle silmiä, mutta vähän kauemmas siirtämällä ripset ei onneksi ota pahasti kiinni:) Juuri laseista johtuen pituutta laitettiin vaan 12mm, mutta riittää mulle vallan mainiosti.
Kyllä nää tuntuvat ihan kivasti toimivan <3

25/51 | 

Ei koskaan mulle. Tykkään kauniista ripsistä, mutta mulla onkin ripsari jolla saa upeet pitkät ripset (Se Lorealin missä on kaksi eri päätä). Ei ole aikaa eikä varaa laitattaa tommoisia ja mä en tosiaan tykää siitä, että niitä pitää varoa, saunat yms.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013