GoHelsinki!

Lauantaina 14.1. We Got Beef –ravintolassa (Iso Roobertinkatu 21) järjestetään RÄTTIRIEHA –muotikirppis klo 13-17:00. Muotikirpputorilla huippustylistit, muodin ammattilaiset ja tunnetut tyylitaiturit myyvät itselleen tarpeettomaksi jääneitä aarteita kaappiensa kätköistä.

Myymässä ovat mm. Minttu Vesala, Teri Niitti, Klara Kivilahti, Maria Veitola, Niina Kurkinen ja Pipsa Hurmerinta.


rattirieha

rattirieha

Ps. Kirppikselle on vapaa pääsy ja muistakaa ottaa käteistä mukaan.

Kommentit (6)

murr
1/6 | 

Hei!

Tämä ei varsinaisesti liity postaukseen, mutta osaatko sanoa, miksi en pysty katsomaan esimerkiksi tuolta arkistoista esim. 2010 joulukuun postauksia kuin yhden sivun? Monen muunkin kuukauden kohdalla on niin, että sivun alareunassa ei missään ole niitä sivunumeroita, jota painamalla pääsis edelliselle sivulle lukemaan aiempia postauksia. Tätä koukkuun jäänyttä hieman kismittää kun jää arkistot kahlaamatta.

myohmy
2/6 | 

^huomasin saman ongelman. Lataa sivu uudestaan, siis aloita ihan alusta kunnes näet alareunassa sivuvalikon. En tiedä mistä johtuu, että minulla ainakin tämä blogi joskus latautuu tosi hitaasti ja välillä ei tosiaan näy nuo sivuvalikot arkistoissa. T. toinen koukkuun jäänyt :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012