Rauhallista itsenäisyyspäivää! Virittäydyn täällä parhaillaan vuotuiseen Linnan juhlien seurantaan. Se on perinne jota ei voi jättää välistä. Hymyilytti aika tavalla, kun uutisissa muutama ulkomailta Suomeen muuttanut kertoi mitä mieltä on tästä meidän Linnan juhlien kisastudiosta. Lähes kaikki pitivät tapaa outona, että tylsempää TV-ohjelmaa tuskin löytyy, mutta että jokaisella maalla on omat kummalliset tapansa :D Näinhän se on. Mutta suomalaiselle muodille tämä tilaisuus on joka tapauksessa yksi niitä harvoista, missä lahjakkaat suunnittelijat saavat kädenjälkensä kunnolla näkyviin. Pukuloistoa odotellessa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat