Reisipituisista saappaista tulee yleensä ensimmäisenä mieleen Pretty Woman. Klassikkoleffa on piirtänyt verkkokalvoillemme ikuisesti kiiltonahkasaappaat ja kreppikankaisen minimekon Julia Robertsin yllä. Pitkiä saappaita on kuitenkin saatavilla vähän arkisempanakin, kuten nämä Minna Parikan Harlequinit. Matalakorkoiset saappaat ovat todella lämpimät talven viimoissa, etenkin kun ne yhdistää pitkään takkiin.

Takki: Collectif / Saappaat: Minna Parikka / Mekko: H&M / Pipo: Ystävän neuloma

Tämä viime torstain vaatekerta on tämän viikon lempparini. Vaaleanpunainen väriteema vaikutti melkein siltä kuin se olisi harkittu. Todellisuudessa haalin ylleni aamulla ensimmäisenä käsiini osuneen silitetyn mekon.

Pitkä takki ja pitkät saapaat, oma versioni pilkkihaalarista :D Tosin, viimeksi tänä aamuna haaveilin oikeasta pilkkihaalarista, kun yritän tässä miettiä mitä ihmettä vedän ylleni mökille että pysyn varmasti lämpöisenä. Olen kävelevä katastrofi näiden järkevien ulkovaatteiden kanssa, vaikka viime vuosina on tapahtunut edistystä. Nykyään löytyy jo tuulihousua, kuoritakkia ja Gore-Tex kenkää. Hassua kyllä, kaikki ystäväni ovat todellisia hifistelijöitä näiden ulko- ja urheiluvaatteiden kanssa. Minä taas en koskaan siihen junaan noussutkaan. Käyttäisin varmaan edelleen 80-luvun neonkeltaista toppahaalaria, jos sellainen kaapista löytyisi. Se vasta hieno olisi!

Kommentit (2)

Petitfruitbourbier
2/2 | 

Täällä mentiin jossain vaiheessa lähestulkoon kokonaan vuosia ulkoilukamoissa, (työ, harrastukset, koulutusala, tottumus, työ- ja koulumatka pyörällä jne...) Kunnes iski se todellinen kyllästyminen :D Nykyään viihdyn kotiompeleisessa tekoturkis/villakangas- "kelsiturkissa" mm. tyttömäisellä baskerilla varustettuna. Värimaailma menee tuohon samaan osastoon. Villakankaan sisälle on ommeltu vielä pohjoisen oloja ajatellen kevyt toppavuori ja polven yli ulottuvana se on lämmin! Pyöräillessä hihat jäivät hieman lyhyelle - niimpä teetätin ompelijalla pienet mustat resorit, joihin ei oikeastaan kiinnitä huomiota, koska jäävät ikään kuin hihansuun turkiksen piiloon. Toimii! :D Haglöfsillä oli joitakin vuosia sitten kokovartalohaalareilta, joissa oli neon-keltaista ja neon pinkkiä, eli näitä kasari-ysärin uusia tulemisia odotellessa xD

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011