Minä en todellakaan ole (enää, hehheh) Juicy Couture -tyttöjä. Tai ainakin yritän välttää överibarbeilua ihan viimeiseen asti (hieman pinkkiä tosin on päässyt livahtamaan takaisin vaatekaappiini, myönnetään). Siksi olin melkein järkyttynyt, että rakastuin korviani myöten Viva La Juicy -tuoksuun. Etsin lentokentällä uutta kesätuoksua ja nuuskuttelin menemään, kunnes vitsillä siirryin Juicyn hyllyille. Oooooooh mikä ihana huumaava tuoksu....

Jjjja näin jouduin taas kerran kääntämään takkini. Crap.

Kommentit (10)

Agatha
1/10 | 

En oo tuoksutellu tota, mutta pullo näyttää aika, sanotaanko mauttomalta kaikkine kultaisine bling blingeineen. Mutta hajuvedethän pitäiskin säilyttää pimeässä :)

Kävittekö te siellä Glasgowssa Edinburghin reissulla?

2/10 | 

Ah, toi tuoksuu niin hyvältä! Käyn joskus koulumatkalla Stockmannilla suihkuttelemassa sitä ranteisiini, en viitti ostaa kunse on niin kallista. Mutta tuoksu on ehkä paras hajuvesistä, joita oon haistanut.

Ipa
4/10 | 

Siis toi on niiiiiin ihana tuoksu ! Vuosi vierähtänyt Viva La Juicy -huuruissa, eikä kyllästymisen merkkejä näy !

Laura
6/10 | 

Ostin samaisen tuoksun kaksi vuotta sitten Saksan reissulla, ja oon käyttänyt siitä joka päivä siitä lähtien :)

7/10 | 

Yleensä se menee aina niin, että kun vannoo inhoavansa jotain, päätyykin lopulta rakastamaan sitä. Nimimerkillä: Jenni Vartiainen, PMMP, Chisu, pinkki väri vaatteissa, kukkakuosi ja pitsivaatteet...

Mimme
8/10 | 

Minäkin vannoin vuosikausia, ettei päälläni koskaan nähdä vaalenpunaista - kunnes yllätys yllätys rakastuin talven aikana vaalenpunaiseen marjapuuron värissä. Sen jälkeen olen vannonut, ettei pinkkiä ainakaan sitten löydy vaatekaapistani, mutta kappas vain, juhannuksena kynsissäni oli pinkkiä lakkaa ja pari päivää sitten rakastuin korviani myöten pinkkiin laukkuun Sepäälän alessa... Mitäköhän seuraavaksi? :)

märzu
10/10 | 

Mullakin toi oli rakkautta ensinuuhkaisulla! Lumoonnuin tosta kolmisen vuotta sitten lentokentällä, mutta hinnan vuoksi en raaskinut ostaa. Seuraavalla ulkomaanreissulla puteli tarttui kuitenkin mukaan ja nyt on jo yksi tullut tilattua ebaystä ja toinen ostettua Stockalta... kyllästyyköhän tuohon ikinä??? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012