Varoitus: Varautukaa postaukseen joka on pitkä kuin nälkävuosi.

New Yorkissa on hämmentävän hyvä palvelu. Ihan joka paikassa. Suomalaiseen tapaan kun on tottunut lähinnä nihkeästi nyökkäävään myyjään (jos sitäkään), se superiloinen tervehtiminen ja hymyily tuntui aluksi niin teennäiseltä ettei tosikaan. Mörökölli-minä kuitenkin suli viikon aikana kaikkeen siihen pirteyteen ja lopulta olin yhtä hangonkeksiä itsekin. Hymy tarttuu, olkoonkin välillä tipin toivossa tekohymyämistäkin.

Palvelukulttuurin hauskin kokemus meille kuitenkin sattui heti lentokentällä. Hilattiin itsemme JFK:n ovista ulos ja suoraan taksijonoon, joka oli n. 30 metriä eli aika pitkä. Nycissä kuitenkin homma toimii ja suurien ihmismassojen käsittely on nopeaa, joten eipä juuri ahdistanut. Jonon reunoilla pyöri maailmanomistajan elkein "myyntimiehiä", jotka kauppasivat pimeitä taksikyytejä minne vaan turisti nyt onkaan menossa, ja vieläpä sikahintaan. (Virallinen keltaisen taksin kyyti JFK:ltä mihin tahansa Manhattanille on aina kiinteä 45 dollaria+tietulli, eli tulikohan siitä yhteensä 51 dollaria kahdelle yhteensä.) Nämä Kenny Powersin näköiset sitkeät myyntimiehet harrastivat omaa myyntiään taksijonolaisille hirveällä raivolla, ja kun kerta toisensa jälkeen oltiin ilmoitettu että kiitos ei, yksi näistä herroista tuhahti hirveään ääneen; well, kiss my ass then! Hetken hölmistymisen jälkeen me naurettiin niin vedet silmissä, se haistatus tuli kyllä sydämestä :D Tämä oli Sakun ensimmäinen kosketus paikallisiin, eli aika unohtumaton.

Taksikyytikin oli melkoinen kokemus. Meidän kuskimme ei puhunut sanaakaan englantia, joten koin parhaaksi antaa hänelle hotellimme osoitteen ja nimen paperilapulla. New York Inn, 8th Ave and 46th St, thank you. Herran hoki jotain New Yorkilta kuulostavaa ja olin että selvä, ehkä se viimeistään siitä lapusta ymmärsi mihin pitää päätyä. Lopulta auto pysähtyi ja vilkaisen ulos; New Yorker. Totesin että ei muuten olla oikeassa paikassa ja kerroin taas (noin neljännen kerran) hotellimme nimen ja osoitteen. Sepä ei kelvannut kuskille vaan hän oli sitä mieltä, että me jäämme nyt tähän, rahat kiitos. Väittelin hetken aikaa kuskin kanssa aiheesta (jännä tilanne kun toinen ei tosiaan tunnu puhuvan eikä ymmärtävän englantia...) ja Saku halusi jo luovuttaa. Nycissä oli samana päivänä ollut kunnon myrsky ja edelleen satoi vettä, joten voitte kuvitella kuinka mielelläni olisin pitkän lennon jälkeen raapustanut kamojen kanssa ruuhkaisilla kaduilla pari kilometriä. Ja onhan se nyt epärealistista asiakkaalta odottaa, että pääsee taksilla sinne minne haluaa :D Ilmoitin kuskille suhteellisen tiukkasanaisesti että nyt jumaliste kaasu pohjaan ja katua eteenpäin, me emme todellakaan ole jäämässä väärän hotellin eteen, älä ala mulle. Ja lopulta hän sitten pitkin hampain suostui sutimaan oikeaan paikkaan. Nyt tosin olen sitä mieltä, että olisi ehkä kannattanut jäädä sinne New Yorkerille ja maksaa itsensä kipeäksi hotellihuoneesta koska:


s25

s25

Meidän huone oli 120cm leveän sängyn kokoinen. Sweet. Nämä kuvat eivät himpura vieköön edes kerro sitä koko kauheutta, jokainen nurkka oli niin inhan näköinen että en suostunut astumaan paljaalla jalalla lattialle kertaakaan hyi :D


s2

s2

Jokainen kattopaneeli oli irti ja jännästi värjäytynyt, se näytti siltä että tippuu niskaan hetkenä minä hyvänsä ja että jotain nestettä on valunut läpi kerrosta ylempää, en edes halua tietää että mitä x) Huoneemme oli myös melkoine luxus siinä mielessä, että siinä oli ikkuna. Muuten kiva, mutta ikkunasta noin 5cm päässä oli kiviseinä, joten pimeys vallitsi aamusta iltaan.


s3

s3

Mutta edes nuhjuisuus ja pienuus eivät ole minulle mikään maailman kaatava juttu, sen sijaan haju on. En siedä epämääräisiä hajuja ja kuinkas kävikään, meidän alakerrassa oli Subway/pizzeria, jonka eltaantunut paistorasvahaju oli tarttunut joka pintaan hotellissa. En pysty varmaan ikinä menemään enää Subiin tuon jälkeen. Ai niin ja lattiassa oli niin monta kerrosta päällekäin vedettyä likaista kokolattiamattoa, että ovi piti aina taklata auki, se ei muuten auennut. Nice. Ja tästä upeudesta maksoimme 900 dollaria viikko.

Mutta ettei nyt mene ihan hotellirahjuksen morkkaamiseksi niin New York Innissä oli maailman ihanin ja avuliain henkilökunta, vessa/suihku toimi ja sijanti Times Squarella on aika lyömätön. Etsikää  silti itsellenne joku muu hotelli, Nelliinan vaatehuone ei suosittele.

Hotellista siirrytään sujuvasti ruokapaikkavinkkiin. Times Squaren Junior`s Dinerin (ai luoja sitä juustokakkua!) lisäksi suosittelen lämpimästi menemään lounaalle Sohoon (pari korttelia Union Squarelta Sohoa kohti Broadwayta pitkin, melkein vastapäätä upeaa goottilaista Grace Churchia) Le Pain Quotidien -nimiseen luomuravintolaan. Mikä ihana ihana paikka. Ja kuitenkin painelette shoppaamaan Broadwaylle Sohoon joten ravintola on aika hyvällä paikalla siinäkin mielessä.


s22

s22


s24

s24


s23

s23

Jos mukana on T-rexejä, paikasta saa myös lihaa ja lohta. Saku oli ihan liekeissä lohileivästä, kuulemma suosittelee ihan joka jampalle. Minä puolestani suosittelen vegeleipiä ja ihanaa vuohenjuustosalaattia, samoin täysi-ikäisille lasillista kuplivaa Proseccoa. Hinnoiltaan paikka oli keskitasoa, leivät ja salaatit 10-15 euroa.


s21

s21

Ravintolasta loikataan matkalaukkuun. Sain kuukausi ennen matkaa pressitiedotteen Samsoniten PR-toimistolta uudesta höyhenenkevyestä matkalaukkusarjasta nimeltä Firelite. Ja koska pressilainan mahdollisuus oli mainittu, kysyin laukkua reissulainaan (huom. sain reissun jälkeen laukun omaksi). Punainen kaunotar sieltä sitten saapui ja oi mikä helmi! Laukku painoi tyhjänä alle 3 kiloa ja äärimmillään täyteenahdettuna paluumatkalla pääsin 17 kilon painoon lentokentän laukkuhihnalla. Hei 17 kiloa! Tällähän voi jo näyttää kieltä Ryanairin naurettavalle 15 kilon ("tai perimme sinulta överit lisämaksut") laukkurajalle Lontoon reissuilla ha.


s4

s4

Parasta oli keveyden lisäksi nuo 4 rullaa, joiden vuoksi laukkua ei tarvinnut raahata perässä viimeisillä voimillaan vaan se rullasi nätisti vieressä kun hieman avitti.

Laatulaukun kanssa ensi kertaa matkustaminen oli itkettävän ihanaa, mielessä on nimittäin vieläkin häämatkamme eeppinen laukkukatastrofi. Minua naurattaa, Sakua ei. Koska herrasmiehenä hän luonnollisesti kantoi 27-kiloisen rämälaukkuni sylissään lentokentälle ja takaisin. Juttu meni näin: ostin reissuun 40 euron halpislaukun ja kuvittelin se ajavan asiansa. Halusin tietysti säästää matkafyffet Tokioon, en laittaa niitä Suomessa matkalaukkuun. Virhe. Kun sain laukkuni lentokoneesta Naritan lentokentällä, siitä puuttui vetokahva kokonaan. Nice. Mutta ei se vielä mitään, kyllähän sitä sai epämääräisesti rullattua kuitenkin ja se pysyi pystyssä. Kunnes ei pysynyt. Junamatkan jälkeen laukusta tippui jalkatuki, mutta hei, jäihän siihen vielä rullat, ollaan positiivisia :D arvaatte varmaan että seuraavaksi laukusta jäivät jälkeen rullat. Voin kertoa että matka hotellille juna-asemalta oli pitkä ja hikinen, eikä asiaa auttanut että minä nauran hysteerisenä vieressä kun Saku taistelee laukun kanssa, minä kannan kahta reppua ja vedän perässäni Sakun matkalaukkua. Oi niitä aikoja.

Matkalaukusta toiseen logistiseen täydellisyyteen, reppuun. Ostin reissua varten elämäni ensimmäisen repun, koska selkävammaisena toispuoleisen käsilaukun kantaminen on aiheuttanut minulle aivan hirveää tuskaa kaupunkilomilla. Niskani vetää päivässä täydelliseen jumiin toispuoleisuuden vuoksi. Usein vielä raahaan mukanani puolta omaisuutta, joten käsilaukku ei ole ollut kevyt. Ajattelin että nyt testataan kerrankin reppua, ja kaunis simppeli Fjällrävenin Kånken pääsi kassan kautta kotiin. Nyt voin sanoa, että en enää ikinä lähde käsilaukun kanssa citylomalle, reppu on ihan ehdoton. Painon jakautuessa tasaisesti molemmille hartioille selvisin reissusta täysin ilman kipua ja lääkitystä. Ihanaa! Aivan samat muodikkuuskertoimelle, olen käntty, mukavuus menee edelle.


s6

s6

Toinen supermukavuusjuttuni repun lisäksi oli Reebokin ikivanhat pehmotennarit, kyllä selkä kiitti iskunvaimennuksesta 10 tunnin per päivä asfalttikävelyjen jälkeen.  Vitsi kun löytäisi jostain tuollaiset samanlaiset mustina, mutta en ole nähnyt ikäpäiviin varrellisia Reebokeja missään? Saa vinkata jos on tietoa. Mehän muuten puolitosissamme harkittiin myös lenkkikamojen mukaan ottamista, mutta onneksi ei raahattu niitä kuitenkaan, koska tuo 10 tunnin jolkottaminen kaupungilla joka päivä vei aika tehokkaasti mehut molemmista. Kävi ihan liikunnasta sekin, vaikka söikin juustokakkua aamusta iltaan ;)

Välihuomautuksena, että napsin 80% reissukuvistani Canonin Ixus 125 HS pokkarilla, joka minulla oli lainassa. Oli vähän mukavampi kantaa takin taskussa pokkaria, jonka voi kaivaa huomaamatomasti esiin nopeastikin, ilman että otsassa lukee kissankokoisilla kirjaimilla notta TURISTI! Yritäpä samaa mammuttimaisella järkkärillä. Ja kun nyt noita kuvia olette monen matkapostauksen jäljiltä nähneet, niin ihan kivaa laatuahan sieltä pikaräpsyistä tuli. Lisäksi selkä kiitti, kun ei tarvinnut raahat järkkäriä aamusta iltaan. Pokkarissa olisi ollut joku hieno videokuvakollaasimahdollisuuskin, mutta krhm, en tajunnut miten se toimii :D


s5

s5

Loppuun vielä viimeinen turistikohde eli upea Central Park. Siinä on jotain maagista, kun kävelee 5th Avenueta säkenöivien Pradojen, Guccien ja Tiffanyjen ohi ja yhtäkkiä edessä näkyy silmänkantamattomiin puita. Sukella sisään keskuspuistoon.


s20

s20

Keskuspuisto on ihan oma maailmansa, kuin olisi maalla. Järviä, puistoja, eläintarha, patsaita, linna, lapsia, lenkkeilijöitä, kukkaistutuksia...


s18

s18

Miehiä jotka arvostavat kukkaistutuksia...


s17

s17

Kurreja!


s13

s13


s11

s11


s12

s12


s16

s16


s10

s10


s8

s8


s7

s7


s15

s15

Älkääkä vaan unohtako vanhoja kunnon turistikuvia Alice in Wonderland -patsaalla.


s9

s9


s19

s19


t4

t4

Huh! Tämä saattoi olla blogihistoriani pisin postaus. Mutta tässä syy miksi kirjoittelen matkapäiväkirjaa mielummin suoraan reissusta sikäli kun haluan jotain asioita jakaa, aiheiden jäsentäminen jälkikäteen tuottaa päänvaivaa ja se hetken fiilis millä blogiani kirjoitan, on silloin jo mennyt. Siksi tungin kaikki loput tähän samaan mammuttipostaukseen ja nyt voin sulkea New York kansion lopullisesti.

Summa summarum. Menkää, nähkää, syökää, kävelkää, tuskailkaa metrossa, lauttailkaa, nouskaa hissillä korkealle ja nauttikaa. New York on melkoinen kokemus.

Kommentit (41)

Roosa
1/41 | 

Onks noi viimeisimmät kuvat ton kamera-esittelyn jälkeen otettu tol kameralla? koska jos on nii on kyl törkeen hyvä laatusia!!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

puolet on ja näitä postauksen kuvia ei ole kuvakäsitelty yhtään, eli ne olis vielä parempia kun olis ehtinyt säätää värejä ja sävyjä kohdilleen, mutta oli pakko mennä raakaversioilla kun halusin postauksen ulos tänään kuten lupasin. Ja reissussa en luonnollisesti ehtinyt säätää kameran kanssa etsien oikeita asetuksia yhtään, kun tilanteet meni ohi sekunnissa, joten sikälikin toi pokkari oli bueno jälkensä puolesta kiireiselle turistille :) eli sille joka ehtii hakea oikeita säätöjä ja kuvakulmia, saa varmasti oikeasti upeita matkakuvia. JA mun vanhaan, nyt jo henkensä heittäneeseen Ixukseen verrattuna tuossa kamerassa on uutena ns. bilesalama-asetus, jolla sai tosi kivoja valoefektejä pimeämmässä otettuihin bailukuviin.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Leeli
2/41 | 

Hei, Pain Quotidien löytyy myös Lontoosta, Liberty-tavaratalon läheltä, ja ihan kuin oisin joskus kuullut että myös Pariisista! :)

Aniina

Ja niitä löytyy myös muualta Euroopasta ja muista maailmankolkista :). Aluperin perustettu 90-luvulla Brysselissä, jossa nytkin useita eri rafloja. Ihanaa ruokaa, suosittelen! Niiden nettisivuilta löytyy kätevästi maat & sijainnit. t: puoli-brysseliläinen

ondoyer
3/41 | 

Huh pakko nyt olla maailman onnellisin ettei valittu hotskuks tota new york inniä vaikka alunperin oli suunnitelmana. Meillä kävi ihan törkeen hyvä tuuri ja sain napattua hotels.comista 4 tähden luksushotellin upper east sidelta, 18. kerroksesta ja kahdella king size sängyllä sekä mielettömällä näköalalla varustettuna 1000e/8 yötä. Nykin hintoihin verrattuna se oli lähestulkoon ilmainen, tai ainakin mitä muita ton tasoisia hotelleja kattelin. Voin kyllä myöntää että mä en kyllä tossa hotellissa ois pystyny olemaan sekuntiakaan, hatun nosto!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

mitä mitä, mikä toi teidän hotelli oikein oli?! Mä kyttäsin noita hintoja kaikissa mahdollisissa hotellisivustoissa monta päivää ja ei, sikahintaista ihan jokapuolella! Ja todellakin onneksi olkoon että ette päätyneet NYI:in hahah, on puhtaasti kauhein mörskä missä olen ikinä ollut :D hrrrrh, puistattaa vieläkin... mutta hei, ei ollut bed bugseja, hurrah.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

ilsa
4/41 | 

Itse Nykissä kolme kertaa käyneenä pakko tulla pätemään sen verran (anteeksi jo etukäteen...), että toi Times Squaren läheisyys ei kyllä missään nimessä ole ainoa näppärä sijainti Manhattanilla, kuten monet tuntuvat luulevan. Tämä on kokemukseni mukaan hirveän yleinen harhaluulo.

Itse asiassa Manhattanilla on kätevät kulkuyhteydet, oikeastaan ihan sama missä olet. Ainoa vain, että käytännössä kaikki muut alueet ovat sata kertaa miellyttävämpiä ja persoonallisempia. Times Squarelta pääsee toki nopeasti kaiken maailman turistirysiin, mutta jos haluaa kokea sellaista autenttisempaa Nykiä, ovat monet muut paikat kyllä parempia.

Halpaahan majoittuminen ei kaupungissa ole oikeastaan missään, mutta olen vähän ymmärtänyt niin, että koska Times Squarelta hotellinsa varaavat suurin joukoin lähinnä sellaiset vähän tietämättömämmät turistit, ovat hinnat pilvissä. Monissa muissa paikoissa saa samaan hintaan huomattavasti korkeatasoisemman huoneen.

Tämä on tietysti makuasia, jokainen kuitenkin loppupeleissä tietää varmasti itse parhaiten missä lomansa tahtoo viettää :) Ajattelin vain tuoda toisenlaistakin näkökulmaa tähän majoitusasiaan. Tarkoitukseni ei missään nimessä ollut ilkeillä.

Niin ja oma suosikkialueeni taitaa olla Greenwich Village. Siinä on vaan sitä jotain! <3

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

olin edellisen kerran hotellissa ihanassa Chelseassa, mutta kyllä TS vaan oli silti parempi, siitä risteää metrolinjat ihan jokapaikkaan, vieläpä ihan meidän hotellin vierestä ja kaupat+leffateatterit+ravintolat auki yötä myöten, eli pitkän turisteilupäivän jälkeen sai kätevästi kaiken ihan hotellin vierestä :) eli ideana oli luonnollisesti viettää päivät muualla NYCissä, mutta paluun nukkumaan eli hotellille piti olla helppo&kätevä. Nää on makuasioita, mitä kukakin pitää kätevänä. Sohoon olisin mennyt tosi mielelläni myös, mutta ei löytynyt järkihintaista hotellia.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Irmeli
5/41 | 

Heh, pakko oli googlettaa tuo hotelli. Tripadvisorin sivuilla oli aika komeita kuvia ja arvosteluja :D

6/41 | 

Kivoja kuvia, kiva postaus! Musta on ihanaa lukea reissujuttuja, joten mun puolesta kuvia ois saanut olla vaikka puolet lisää (just viimeks kun tein omaa matkapostausta prahasta, iskin siihen sellaiset vaivaiset 30 valokuvaa kun en osannut päättää mitä jättää pois....huups :P )

Tuo hotelli näyttää kyllä melkoiselta, ei huh huh :D

ondoyer
7/41 | 

Hotel Bentley, aivan huikea ja voin kyllä suositella täydestä sydämestä. Oli luksusta tulla shop... näköalakiertelypäivän jälkeen siivottuun huoneeseen ja pujahtaa puhtaisiin lakanoihin. <3 mut siis tonkin hotellin oikeat hinnat pyörii vissiin jossain 268 dollaria/yö, mulla vaan sattu käymään ihan superhyvä munkki! (kerrankin)

9/41 | 

Aivan järrrrrjetön matkakuume iski ja nyt jännittää, millaiseksi paljastuu varaamamme hotelli New Yorkissa... Aika ihanalta vaikutti tuo teidän. :D Ja munkin puolesta olisi voinut olla pidempikin postaus!

10/41 | 

Voi mitä kuvia! Ihan mahtavaa, että viet meidät rahattomat ja ajattomatkin lomalle :) Upea puisto... voi kun pääsisi tuonne joskus!

11/41 | 

Olipa reissu! matkoilla aina näkee ja kokee vaikka minkälaista..

mutta tuo huone näyttää kyllä ihan ok:lta siihen verrattuna että täältä Helsingistä löytyy huonompiakin, ikävä kyllä. Ainakin voit olla onnellinen ettei huoneestanne löytynyt torakoita tai hometta, jotka on myös hotelleissa melko yleisiä

minnee
12/41 | 

Kyllähän Reebokin varrellisia Freestylejä on myynnissä aika monessakin paikkaa... (Joudun ihan oikeasti miettimään, oliko tää joku vitsi, jota en ymmärtänyt... :P)

Kerttu
14/41 | 

Ei vitsi..mä olen tainnut olla samassa hotellissa joitakin vuosia sitten. En muistanut sen nimeä mutta tuo subin sijainti paljasti. Ihan kauhea mutta sijainti minustakin todella hyvä. Ja suht halpakin se oli. Eikös vain se aamiainen ollut siellä subissa? Meillä oli:)

15/41 | 

Samanlaisia hotellihuoneita loytyy myos Hong Kongista, hinta tosin jaa viikolle alle 200 euroon. Pisimmillaan olen viipynyt sellaisessa kolme paivaa ja senkin yksin, joten ei viela veda ihan vertoja teidan kokemuksille :)

åäö
16/41 | 

Meikälle jäi tossa taannoin vappuna myös Lontoon asiakaspalvelusta hurjan positiivinen mieli, sitä ilosuuden ja ystävällisyyden määrää! Löytäispä se useemmin tiensä tänne Suomeenkin asti :D

Ja minä sanon myös oi kyllä nelipyöräiselle matkalaukulle, kyllä kelpas rullailla menemää sen kanssa!

reetuli
17/41 | 

Siis et ole nähnyt varrellisia Reebokeja missään? Taidat tosiaan käydä vain korkkariostoksilla :D Nehän on yhä suuri trendi ja Freestylejä löytyy kaikissa mahdollisissa väreissä ja kuoseissa ympäri nettiä ja myös kauppoja.

Meri
18/41 | 

Harmillista, että hotelli sattui olemaan noin huono :( Olimme samaan aikaan matkalla, ja meidän hotelli oli muutaman kadun ylempänä 51.kadulla. Hotelli oli Washington Jeffreson. Suosittelen! Oli ihan huippu hotelli(lukuunottamatta huonoa äänieristystä ikkunoissa).Varasin sen tammikuussa hotels.comin alennuksesta pitkällisen vertailun jälkeen.

Hauska lukea sun NY päivityksiä, kun samoissa paikoissa kävimme mekin kiertelemässä :) Top of the Rockin sijaan kävimme empire state buildingissa.

Hassua, että meidänkään taksikuski ei meinannut löytää perille hotellille, vaan toisteli koko ajan, että "ai, 55.katu?".

Jäi niin paljon näkemättä, että pitää kyllä päästä uudelleen!

19/41 | 

Seuraavat ajatukset kävivät mielessä tätä lukiessa:

a) Alice in Wonderland patsas!

b) oooh! -kommentti jokaiseen kuvaan (paitsi hotellikuvat)

c) OOOH! Central Park -kuvista

d) Pakko alkaa säästää New York reissua varten

e) Mistä saan säästettyä?

f) Hanki toinen duuni, jotta saa säästettyä

e) mun on pakko päästä Nykiin!

f) Kuka haluaisi sponssata?

Ihana postaus :)

21/41 | 

Huippua, että olit tehnyt tämän postauksen kun mä jäin sen lauantain jälkeen miettimään, että MIKÄ IHME sen luomuravintolan nimi nyt olikaan, mistä mainitsit! :D Ja oli pakko tarkistaa, meillä ei onneks ole tuo hotelli, vaan joku dream hostel...jännityksellä odotellaan sen tasoa.

nnea
22/41 | 

Mulla on mustat verrelliset reebookit. Taisin ne jostain Intersportista tai sen tapaisesta ostaa muutama vuosi sitte. Ai että sitä pehmeyttä... <3

Katri
23/41 | 

Siis en kyllä tajuu ton hotellin kalleutta. Olin ite new yorkissa maaliskuun lopulla ja meillä oli hotsku chinatownissa metroaseman vieressä, josta maksettiin 420 e/6 yötä. Okei, huone oli pieni ja jonkin verran kuului melua sisään, mutta hotelli oli ihan äärettömän siisti ja palvelu huippua eikä melukaan häiritse jos ei ole kovin herkkäuninen. Katsoin tuota teidänkin hotellia, mutta silloin kun itse varasin, se ei edes ollut halvin vaihtoehto (omalla kylppärillä) ja näytti sen verran törkyiseltä ettei houkuttanut. En ihan tajua ihmisten valitusta nykin hotellien hinta-laatusuhteesta, mutta meillä tais vaan käydä tosi hyvä tuuri hotellin kanssa :)

Jami
26/41 | 

Ei elämä, olen lukenut blogiasi kauemmin kuin jaksan muistaa mutta olen ilmeisesti onnistunut jotenkin ohittamaan aikasemmat sepustukset tuosta Japnin reissun laukkuhärdellistä :D Toisen suru on toisen onni, nauroin ehkä enemmän kuin koskaan elämäni aikana. Tai ehkä se vain on väsymys. no kuitenkin!

Anonyymi
27/41 | 

Kuka ottaa asukuvasi ? Miehesi vai sinä itse ? Jos itse niin käytätkö jalustaa ja itselaukaisinta ? :D

28/41 | 

Mies katselee tuossa lätkää ja mä luen tätä postausta enkä voi lopettaa hervotonta nauramista...:D Ihan hillittömän hauskaa kuvausta elävästä elämästä -kiitos!!!

29/41 | 

Mä olen siinä käsityksessä, että Nykissä hotellien hinnat vaihtelee rajusti sen mukaan, mihin vuodenaikaan sinne matkustaa?

Mulla melkein meni ruokahalu tuon hotellin ja rasvankäryn ansiosta :D Jäi traumat, kun käytiin lähiöömme avautuneessa pitseriassa syömässä, jonkä sisätilat ovat mitoiltaan n. 10 m x 10 m, ihmettelin sen jälkeen koko illan, mikä meidän kotona haisee niin pahtala..kunnes tajusin nuuhkaista ylläni ollutta jakkua, hyi heelkkari mikä ummehtunut rasvankäry siihen oli piintynyt! Mutta niin se menee, ei lomalla hotellissa kannata nysvätä, ellei sitten ole tarkoituksella varannut jotain överiluksushotellia rentoutumistarkoitukseen :D Tosin, jos hotelli on oikein kamala, niin kyllä se vähän niitä fiiliksiä syö :T

pipariemo
30/41 | 

Hellou!

Kotiuduin juuri kaksi viikkoa kestäneeltä matkalta New Yorkista ja meidän hotellia voi kyllä lämpimästi suositella kaikille. Hotel Wolcott kustansi muistaakseni n.1300e kahdelta hengeltä 14-yötä. Ei mitään erityisen luksusta, mutta perus-siisti ja (ennenkaikkea) tosi tilava huone. Kaksi naista mahtui vallan mainiosti shoppailuineen ja kamoineen heidän huoneeseen. Sijainti oli siinä Macy´sin kulmilla ja metrolla pääsi kaikkialle. On ollut kiva lukea nyt kotiuduttuani näitä matkapostauksiasi, sillä maisemat ovat niin tuttuja. Ihana New York!

Sazu
32/41 | 

Olivitko kiltti ja kertoisit lisää tuosta laukusta? Minkä kokoinen sulla on ja miltä näyttää sisuksista. Itse arvon kahden välillä, että otanko keskikokoisen vai suuremman. Mitä olet mieltä minkä kokoinen riittäisi viikon lomalle?

tuuli
33/41 | 

me oltiin nycin reissulla sellasessa hotellisssa kun residence inn by marriott new york. 6th avenue, 39th street ja aamupala kuulu hintaan. ihan ts:n lähellä, samoin macy'sin jne. sitä voin ehdottomasti suositella jos ei oo ihan minimibudjetilla ettimässä hotellia (:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla