Arvatkaamitäarvatkaamitä! Löysin Simon`s Cat -mukin paikallisesta sarjiskaupasta! Sitä riemua, että voin jatkossa nauttia aamukahvini kissan kanssa <3 Onneksi matkaseurana on armas mieheni, ken löytää sarjiskaupoille vaikka side silmillä!


Kommentit (11)

Helen
3/11 | 

Voi että! Tahtoo tuollaisen kans! Edinburgh muutenkin vaikuttaa todella kivalta paikalta, pitääkin ruveta tuijottelemaan Ryanairin tarjouksia :)

Iidis
6/11 | 

Ihana muki! Itse sain pari vuotta sitten porukoilta Saksasta tuliaisiksi Simon's cat-avaimenperän. Kissa osoittaa siinä suutaa ja pyytää ruokaa :D hillittömän hauska ja oma kissani on ihan samanlainen.

eevi
10/11 | 

Heippa!

Kiitos blogistasi. Olisiko heittää sarjiskaupan koordinaatteja? Itsekin matkaan Edinburghiin ja ystäväni rakastaa Simon's Cat:ia.. (:

Ida
11/11 | 

Voih, noita kordinaatteja ois Edinburghiin kyllä ihana saada, kun itse asun täällä sateisessa Skotlannissa :) Ois kyllä aamun aloitus kohdillaan jos sen paikan löytäisi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012