Joudun tunnustamaan rakkautta tässä vaiheessa Pupulandian Jennille (sori Saku), joka pyysi minut, Saaran ja Hertan mukaan kanssaan Viron matkailunedistämiskeskuksen järjestämälle matkalle lahden toiselle puolelle. Kysymys meni jotenkin niin että kiinnostaako lähteä hemmottelureissulle (olin messissä jo tässä vaiheessa, vaikka se hemmottelureissu olisi suuntautunut Toijalaan) Tallinnaan? JOOOOO! Mehän vedettiin miehen kanssa matkailu viime kesän jälkeen nolliin, koska haluttiin panostaa mielummin kunnon road trippiin kuin useampaan pikkureissuun ja suoraan sanottuna meikä alkaa jo hyppiä seinille. Irtiotto hyvässä seurassa tulee tarpeeseen. Olen viettänyt melkein kaikki illat ja viikonloput mörssäämällä ihania derbymimmejä (ja Sakua) hikisissä saleissa, joten jooga, spa, kabaree ja muu tyttöily on melkoista vaihtelua.

Aloitin aamuni tänään jo seitsemältä kolmen kiiltäväkantisen naistenlehden ja jättimukillisen kahvia seurassa, tätä kutsutaan niin sanotusti virittäytymiseksi tunnelmaan.
 

Että pitkästä aikaa reissupostauksia täältä suunnalta. Seuraavaksi reissupostaukset tulevatkin sitten Amerikan valtatien varrelta, kun saman kategorian sisällä kirjoittelen, iiiiks!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

Lissu
1/3 | 

Alter ego ja Kohvik Moon sekä Leib on hyviä ravintoloita. Kahviloista suosittelen Komeet:ia ja Chocolaterieta. Clazzissa on kiva poiketa drinkillä. Swisshôtelin yläbaarista on hyvät näköalat. Kesällä sitten on ihania terasseja, kannattaa mennä muualle kuin vain Raatihuoneen nurkille. Must Puudel on hauska baari.

Erika
3/3 | 

milloin olette lähdössä? Anna sitten matkavinkkej! Oon menossa ekaa kertaa Tallinnaan toukokuun puolessavälissä, enkä tiedä mitään sieltä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu