Kissasta on totta vie paljon apua, kun se singahtelee ees taas taulujen kehystämisen keskellä. Kuluu vähintään tupla-aika itse hommaan, kun taistelee kynsisankarin kanssa kaikesta mikä vähänkin heilahtaa. Ja IKEA-kassihan nyt on verrattavissa vähintäänkin huvipuistoon, puhumattakaan kehysten pakkaussilpusta.Lemmikit, päiviemme ilo.

Kommentit (4)

1/4 | 

:D

Hyviä ilmeitä taas. Onkohan noi Ikea-kassit testattu eläimillä (kissoilla) suunnitteluvaiheessa? Sen verran riemua ne tuntuu kissalle kuin kissalle aiheuttavan.

3/4 | 

Hehheh, meillä noita remontti-reiskoja on yhdeksän kappaletta. Ja useimmiten heistä ei todellakaan ole apua... On esimerkiksi tarjottu piirakoita joissa on täytteen alla kissan tassun painauma kun oli leivonta apuri :D

4/4 | 

Meillä kissat ovat sisustamisessa kohtuullisen huomaamatonta apua, mutta annas olla kun pitäisi opiskella! Silloin toisella neidillä olisi paljon neuvottavaa ja kannustettavaa...Nöpö on aivan ihana!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012