Syy miksi olen pihdannut remonttijuttuja täällä Vaatehuoneen puolella on se, että aloitan tänään pienimuotoisen sivuprojektiblogin Divaanin puolella. Blogin sisältö on rajattu remonttihommiin, sisustukseen, puutarhaan ja erilaisiin tuunausprojekteihin. Minua odottaa talolla mm. 3 vanhaa ovea ja kauniita ikkunoita, mille ei ole enää mitään käyttöä sellaisenaan, mutta niistähän voi keksiä vaikka mitä. Olisi mahtavaa saada Divaanin puolelle innokkaita keskustelijoita, ideanikkareita ja multasormia, kenen kanssa vaihtaa ajatuksia. Ja ilman muuta tervetuloa mukaan jos kiinnostaa vain hiljaisena seurailla taustallakin :)


Projektiblogin ei ole tarkoitus kestää ikuisesti, vaikka epäilemättä taloprojekti kestääkin läpi elämän. Etenkin kun joutuu opettelemaan kaiken mahdollisen alusta asti.

Ensimmäinen postaus on jo tulilla, ja kohta aletaan uppoutumaan remppahommiin oikein kunnolla.

Tervetuloa Pätsiniemeen!

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012