Heitän tässä vielä yhden nasun kehiin, ihan just lähdetään lentokentälle jeeee! Olen lapsellisen innoissani Edinburghista, se vaikuttaa niin upealta tälläiselle synkistelijälle ken rakastaa vanhoja linnoja ja hautausmaita!

Pehmoinen harmaa ruutupaita on Tampereen Studio25 mallikappale-alesta, farkkushortsit kirppikseltä.
 

Sitten vielä yksi Henning Mankell laukkuun ja menoksi, palataan muruset Skotlannista! Sanoinko jo että jee? JEE!

Kommentit (6)

Riikka
1/6 | 

Olen kade... Olen asunut Skotlannissa ja kaipuu sinne iskee säännöllisin väliajoin. Joten, enjoy!!! Ja kiitos superkivasta blogista!

laura
6/6 | 

Huikeeta reissua!

Ai ku kuulostaa mainiolta paikalta, meikäläinen on aloittanut syksyfiilistelyn jo täysillä (okei sää on kyllä niin sitä itteään että ehkä se syksy jo onkin täällä)... Ihana käryyttää kynttilöitä! Sais vielä tulla pimeät illat :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012