En yleensä ole kovin innokas vaihtamaan verhoja vuodenaikojen mukaan, mutta kun heinäseivästä varten köyttä etsiessäni Löytiksessä eteen osui kerrassaan täydelliset punaiset sydänverhot, ajattelin, että joulu on kohta täällä joka tapauksessa. Kesäverhot varastoon, punaista tilalle. Meidän keittiöön ei oikeastaan sovi punainen, mutta kuten ystäväni sanoi; kun mikään ei sovi yhteen, kaikki sopii yhteen. Luotan tähän sekä tyylissä että talossa. On oikeastaan aika rentoa sisustamista kun voi tuoda kotiin ihan mitä tahansa, ja tietää että kaikki sulautuu meille kyllä. Vaikka raahaisin olohuoneeseen täysikokoisen neonvaloilla varustetun poron, senkin varmaan ystävät kuittaisivat että no, sopii teille.


Kesäkeittiö:Pöydässä on ihanjees olla vahakangas, sillä meidän innokas pieni lusikoija ei ihan aina osu maaliin ja on myös kovin kivaa hakata pöytää milloin milläkin välineellä. Mutta onneksi näitä saa vaikka missä kuoseissa, käyvät pöytäliinasta oikein hyvin. Vaalea ruusukuvioinen vaihtui punaiseen polkadot kuosiin.

Talvikeittiö:
Oikeastaan voisin pitää punaisia liinoja ja verhoja ympäri vuoden, ne ovat niin olennainen osa meidän värimaailmaa muutenkin. Mutta toisaalta oli kiva saada vaihtelua ja kevään taas saapuessa tulee takuulla ikävä raikkaita vaaleita sävyjä. Yritän kuitenkin vielä sinnitellä etten ala innostumaan liikaa jouluhommista, koska siinä on pahemman kerran vaara lähteä lapasesta.

Kommentit (6)

laurar
1/6 | 

Oo, hienot! Ja tosiaan "sopii teille" :)
Mut hei wow, toi kokispullokokoelma., *kade* Saiskos siitä vielä tarkemman kuvan joskus..?

2/6 | 

Anna palaa vaan. Mä luulen, et mulla lähti joulujutut jo lapasesta :D Miten kuivailisit sun joulumakua noin muuten? Onko se perinteinen vai moderni vai kuten itse sanoit kaikki sopii keskenään?

lurre
3/6 | 

ihanalta näyttää! Täytyisi itsekin jo vaihtaa talvi-look kotiin, tampellan punaista sydänkangasta oleva kappa odottaa jo kovasti keittiön ikkunaan pääsyä :)

Kristuliini
6/6 | 

Ihanan näköistä! Huippua, kun uskallat käyttää värejä, etkä turhaan murehdi siitä, sopivatko kaikki jutut yhteen. Epäröin aluksi, että kuinkahan tuo verho sopii sinisävyisen tapetin kanssa, mutta näköjään hienosti! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011