Tämä retromekko on saatu muutama vuosi sitten eräältä lukijalta, joka ajatteli että se voisi olla minun tyyliseni. Eipä mekolle tarvinnyt tehdä silloin aikoinaan muuta kuin lyhentää helmaa nilkkamittaisesta polveen. Mekko oli selvästi alunperin tarkoitettu minua reilusti lyhyemmälle maximekoksi, joten lyhennys tuli kyseeseen että se pääsi käyttöön. Nilkkapituus ei ole minua varten, joskaan koskaan ei auta sanoa ei koskaan.

Mekko on yksi mieheni suosikeista, hän sanoo sen ääneen aina kun käytän tätä. Sakulla on tosi retro maku vaatteiden suhteen, erityiskehut tulee melkein poikkeuksetta aina vanhoista vaatteista :D Tai silloin kun näytän enimmäkseen lattiamopilta tukka harjaamatta, collarihousuissa ja kotitopissa, mikä on täysin käsittämätöntä. Miehet.


Tiedättekö mikä on korvamato? Sellainen biisi joka soi päänsisäisessä jukeboxissa taukoamatta. Teen hidasta kuolemaa tänään, koska kyseinen kipale on ollut aamusta asti Batman & Ryydmanin Ehtaa Tavaraa. Why man, why??!

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=nVx3DinWQJ4[/embed]

Kommentit (17)

Fiibi
3/17 | 

Mutta hei, tuo mekko todellakin ON tosi kaunis :) Mää oon ittekki haaveillu tollasesta punakukallisesta mustasta mekosta, mut ei niitä oo vielä kävelly yhtään vastaan.

5/17 | 

Ihana on mekko ja masu mekon sisällä. Sorry, olen vauvahullu, suorastaan liikutun ihanista vauvamasuista ja Madden pyöräyttämä tyttövauva aiheutti sellaisen spontaanin awww-reaktion vaikken kuninkaallisia muuten seurailekaan:)

Meillä mies on tässä reilun 17 vuoden yhteisen taipaleen aikana jo oppinut kehaisemaan vaivalla tällättyä olemusta, mutta hänenkin suosikki taitaa olla sellainen "saunanraikas":) Vahvistaa teorian, että naiset meikkaavat todellakin omaksi ilokseen!

einna
6/17 | 

Voi miehet tosiaan! Mustakin tuntuu, että viimesen päälle laitettuna ei saa mitään erityishuomioita (ehkä kärttyinen "yäk maistut ihan puuterilta" poskipusujen yhteydessä), mutta sitten kun näyttää omasta mielestään suohirviöltä, onkin mies yhtäkkiä eri mieltä. :D Viimeksi taisin olla collareissa ja liian isossa hupparissa hiukset harakanpesänä, kun tuo yhtäkkiä vaan siirappisesti tokaisi "sä näytät niin ihanalta". Aijaa??? No mutta eipähän ainakaan miehen takia tarvitse panostaa. Todellakaan.

Pesunalle
7/17 | 

Tuo mekko on kyllä ihana! :)

Ja meillä on sama juttu, sillä miehen mielestä näytän parhaimmalta ilman meikkiä. :D Näytän kuulemma silloin itseltäni, meikkiä naamassa en. :D Ja jos vaatteina on juuri jotkut kotihousut ja toppi, niin sillon tulee kehuja ulkonäöstä. Laittautuessa ei kyllä tule kehuja saatua useinkaan.
On ne miehet vaan aika outoja. ;)

Mahla
8/17 | 

Eiiii, Bat ja Ryyd! Tätä kuunneltiin kässäntunnilla yläasteella, kun ommeltiin jotain bermudashortseja. Ysäri rules! ...vaikka tää voi kyl olla korvamatona suht ärsy:D

Tee
10/17 | 

Sain kerran kommentin "naiset näyttää parhaalta vasta heränneenä, meikit vähän levinneenä (=ripsarit poskilla) ja tukka takussa." Tämä selvä.
Voisit tehdä postauksen Sakun lemppariasuista :D

Suski
11/17 | 

Meillä sama juttu, parhaimmat kehut saan kun en ole tippaakaan laittautunut! Mutta kyllä mies osaa (tajuaa) myös kehua kun olen..Lempimekko löytyy myös (vintagemekkonen 60-luvulta), ja kerran sitä pesukoneeseen laittaessani hätääntyi etten vain pese sitä pilalle :D

En olekaan muuten onnitellut bebestä ja talosta - onnea, onnea, siis! Mitä upein juttu. Innolla seuraan molempien projektien kehitystä :-)

J
12/17 | 

Olis ollu kiva nähdä lähempää tota mekon printtiä! :)

Ja TOI BIISI. Me kuunneltiin ja naurettiin tota valehtelematta koko viime syksy (jotenkin samaistun kappaleessa laulettavaan naiseen x''''D) ja nyt muistin sen taas! En kestä!

T-100
14/17 | 

Minä näytän kuulemma parhaalta heränneenä, maininnan tästä saan just etenkin niinä aamuina, kun olen edellisenä iltana syönyt jotain todella suolaista (turvotus & silmäpussit kohdillaan) ja tukka näyttää auton alle jääneeltä eläimeltä.

Muuten mennään sellasella "joo, tosi kiva önnönnöö...mutimuti..." -linjalla, ellen tosissani tivaa mielipidettä.

15/17 | 

Hyvä korvamato! Vähän harmittaa kun Bat & Ryyd olis vissiin ollu uutenavuotena Tesomalla baarissa keikalla enkä lähteny.

szz
16/17 | 

Ahahahhaa, en kestä tuota biisiä :D Tulee jostain syystä aika usein mieleen ja sittehän se jää soimaan päähän, viimeksi juurikin tänään :D

17/17 | 

Miehet on kyllä erittäin käsittämättömiä, mutta itse ainakin olen järkeillyt niin, että jos näyttää miehen silmissä erityisen kauniilta vain a) laitettuna tai b) erittäin luomuna, niin ei tuosta b vaihtoehdosta voi oikein valittaakaan.. mieluummin otan kehut vastaan silloin kun kuuntelisin jotain "voisitko vähän laittautua?" tyylistä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu