Eilinen ilta alkoi Nollasta, johti REVS Magazinen (jee onnea Jenni, upea lehti!) kekkereihin Adamsiin, mistä Natan ja Jarskin seurassa 9 Bariin ja lopulta DTM:ään Mr. Gay Finland skabaan. Ilta Helsingissä. (Onnea vaan myös uutukaiselle misterille, Jannelle.)

Lähdetääs alusta. Hyppäsin päivällä junaan mansesta ja rentoilin maailman parhaissa Onlyn lölleröhousuissa koko päivän. Tässä varsinaista peilikuvien aatelia, mutta kyllä siitä selvän saanee:
Löllöhousut vaihtuivat illan tullen juhlamekkoon ja upeaan Viona Blun laukkuun. Arvatkaa onko mekosta kuvaa ilman takkia, eipä tietenkään. Tiedoksi, että se on punainen ja muhkea.


Kaksi blondia ja punaiset huulet :DIllasta ei ollut kamerassa juuri muuta matskua, koska minä en tasan ikinä muista koko laitteen olemassaoloa. Keskityn aina enemmän höpöttämiseen ja nauramiseen :D

Huh nyt vähän väsyttää. Mutta onni on Cumuluksen take away -kahvi! Pakko antaa kunniamaininta Hakaniemen Cumulukselle, missä olen käynyt nukkumassa useammankin kerran työreissuilla, sieltä saa aamiaiselta mukaan take away -kahvin! Maailman nerokkain idea, mutta ei silti mikään yleinen. Tuollaisella pikkujutulla saa ainakin tämän kahvinarkki hotellivieraan kehräämään onnellisena. Mmm... kahvia...
Alkaa jo tuntua lomalta, kun on koko ajan reissaamassa. Vielä pari päivää ja sitten se on morjensta Skotlanti! Olenkohan ikinä odottanut mitään matkaa näin paljon.... jostain syystä romantisoin Skotlantia ihan yli kaiken. No okei, myönnetään että erään D. Gabaldonin kirjasarjalla saattaa olla jotain tekemistä tämän asian kanssa.

Ps. vain minä pystyn olemaan asemalla 40 minuuttia ajoissa, mutta silti melkein myöhästyn junasta! Voi luoja tätä haahuilijan elämää! Jäin tuijottelemaan jotain uuu hienoja kattorakenteita laiturilla ja lopulta havahduin siihen, että junan muuten pitäisi lähteä ihan just. Mutta missä se juna on?! Olin luonnollisesti väärällä laiturilla, kuinkas muutenkaan. Tarkistaminen nyt on ihan yliarvostettua, kun voi aiheuttaa vähän jännitystä elämäänsä säätämällä joka paikassa. Jos pääni ei olisi hartioissani kiinni, hukkaisin sen minuuteissa.

edit: kiitos vaan teille vinkistä, tuo mekkoni löytyy Iltalehden sivulta kokonaisuudessaan: KLIK!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (15)

Mrs.V
1/15 | 

Ah! Upealta näytätte naiset punaisine huulinenne! Voi että kun harmitti, etten päässyt eilisiin kekkereihin! Ihania ihmisiä olisi ollut niin paljon paikalla!

2/15 | 

Ihania kuvia, oikeinki näpsän olonen viikonloppu! :)

Mää en taija nyt keretä teille paikallisoppaaksi ku oon Suomi-lomallani ja kotiudun vasta puolentoista viikon päästä. Voihasen räkä!

3/15 | 

Nonni! Luulin jo näkeväni harhoja mutta jos helsingissä päin liikuit niin sinähän se sitten varmaan olit :D

Johanna
7/15 | 

Kuuluu Cumuluksen konsepti-kuvaukseen, että aamiaiselta saa take away-kahvin mukaansa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011