Pitää varmaan nyt vielä kerran mainita, miten ihanaa on että meidän mökki on vain 30 minuutin ajomatkan päässä Tampereelta. Lähdimme viikolla hetken päähänpistosta Viialaan, kun kuulin että armas systerikin oli mökkeilemässä. Nää kaks pörröpäätä viihdyttivät minua pelaamalla futista. Haukotus. Kannustin niitä sitten vähän näyttävämpään toimintaan :D


d9

d9


d14

d14

Minä sain viime viikolla postissa mielettömän ihanan punaisen Jumpinin, joka pääsi tottakai heti mukaan mökille. Niina - hyttyset, 6 - 0! Ja kohta saa joku teistäkin vink vink ^^


d13

d13


d11

d11


d15

d15


d10

d10

Ilta saunottiin, uitiin ja grillailtiin ja systerin lähtiessä baareilemaan, me vanhukset vaellettiin taas kerran lammaslaitumille. Nuo kyseiset lampaat ovat ihan uskomattoman kesyjä, tunkevat heti rapsittavaksi kun menee aidan viereen.

Eh en ole ihan varma, mitä tuo keskimmäinen kuvassa touhuaa :D


d12

d12


d8

d8

Toisella puolella hevoslaitumen asukitkin tulivat morjestamaan, Saku niitä rapsutteli ihan onnellisena kun minä taas hevoskauhuisena pysyttelin sopivan turvavälin päässä. On typerää että pelkään hevosia, ne ovat niin upeita että tekisi kovasti mieli uskaltaa lähietäisyydelle, mutta ei.


d6

d6


d7

d7

Ja aamulla sitten torikahvien kautta takaisin Tampereelle. Siitä kun minä asuin Viialassa, torin ulkonäköä on rukattu tsiljoona kertaa viihtyisämmäksi. Minun aikanani se oli vain asfalttiläntti.


d5

d5


d4

d4

Mikään ei voita kesällä torikahveita.

Kommentit (17)

Jennuu
1/17 | 

Aivan upea Jumpin! Itse edelleen vain haaveilen omasta, budjetti ei riitä :( Ja tota lammasta tuli naurettua hetki jos toinenkin!

Kesäorava
2/17 | 

Lukeeko tuossa torikahvilan ikkunassa olevassa mainoksessa todella "piirarat" vai näenkö mä väärin?

sir
3/17 | 

kaikille jumpineista haaveileville tiedoksi: stadiumista saa tosi kivan ja laadukkaan näköisiä vähän edullisimmin kuin the real dealin, hinta taisi olla 69 euroa.

Sanna
4/17 | 

Tuo ihanankamala haalari alkaa kyllä houkutella kun se täällä usein vilisee :) Mutta eikö se ole kuuma näillä keleillä?! Eikös se ole ihan normivahvuista collarikangasta?

mira
5/17 | 

ihana jumpin :)

haluaisitko suositella jtn hyvää, kestävää mutta edullista punasta huulipunaa? :)

9/17 | 

Näissä kuvissa tiivistyy iloinen viialaismeininki: JEE KAIKILLA ON KIVAA AINA! buahhahhah. Mutta Viialan kotileipomo!! Voi jee! Mul tulee aina välillä hirvee himo nakkipiirakkaan. Ja aina välillä ollaan muisteltu sitä, kuinka kouluaikoina käytiin kotileipomossa hypäreillä ja miten siellä oli se röökipuoli :D

Ihanat lampaat ja heppaset <3

toi punainen potkupuku on ihan jees. Sitä vois jopa harkita. Ehkä.

17/17 | 

Viialan kotileipomo <3 mä oon ihan katkera, etten pysty enää koskaan syömään niiden nakkipiirakoita typerän vilja-allergian vuoksi :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu