Lue tässä nyt sitten aamulehtesi rauhassa, kun yksi tekee täsmäsyöksyjä rapisevan lehden sekaan.






l7

l7






l4

l4






l5

l5

Riiviökissat, pakko rakastaa. Ainiin äiti, Nöpö ei ole ollenkaan riiviö vaan oikea enkeli joka tiskaa omat tiskinsäkin! Katinrontti on menossa äipälle kylään New Yorkin reissun ajaksi :D vapise Akaa, Nöpö tulee!

Kommentit (10)

1/10 | 

Mun kissat tekee tota kans.. mut jotenkin ei niille voi olla raivostumatta. toinen niistä yleensä vielä alkaa repiä hampailla paloja lehdestä :D

emmy
2/10 | 

Meillä on sama ongelma, mutta Hesarin kanssa. Ei tuollaisille kuitenkaan voi suuttua, aivan liian söpöjä!<3

3/10 | 

:'D Täällä ilmoittautuu yksi vapaaehtoinen Nöpön hoitaja! Mä en kestä tota kattia, ihan paras. :D

4/10 | 

On sulla kyllä ihana kissa! "Viikon Nöpö" -postaukset ovat usein blogisi parasta antia...t.eräs totaalisen kissaihminen :D

Chenille
8/10 | 

Meillä kissa rakastaa eniten kaikesta aamulehden päälä köllöttelemistä. Ja niin söpönä siinä sitten purisee...eihän sitä siitä nyt voi poiskaan komentaa.

Yleensä yritän ennalta ehkäistä ja houkuttelen kisun jugurttipisaralla muualle...sneaky...

Adela
10/10 | 

Hehe. :D Oma kissani tekee tuota Hesarin kanssa, ja on myös muuten Nöpön lyhytkarvainen kaksoisolento, ihan samannäköinen ja samat tavat näköjään myös! Tosin kissani on aikojen saatossa oppinut asettumaan aukaistun sanomalehden vasemman puolen päälle, niin että voin selailla lehteä rauhassa kissan peittyessä hiljalleen kääntyvien sivujen alle. :D Siellä paperikasan alla se aina kököttää tyytyväisen näköisenä. Ehkä Nöpökin oppii tämän kaistan vaihdon jossain vaiheessa. ;)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012